Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 7ου επεισοδίου της 8ης σεζόν.
Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 7ου επεισοδίου της 8ης σεζόν.


*Στη στήλη του άρθρου Σειρά vs Comic που ακολουθεί όσοι δεν θέλουν να διαβάσουν spoiler για το τι γίνεται στο Comic να ΜΗΝ διαβάσουν τη 2η λεπτομέρεια της στήλης αυτής!!

Callbacks
 • Στον Winslow.
Στο 10ο επεισόδιο της 7ης σεζόν είδαμε για πρώτη φορά τον Winslow, ένα εντυπωσιακό και πολύ επικίνδυνο zombie με το οποίο η Jadis ανάγκασε τον Rick να παλέψει.Στο 7ο επεισόδιο της 8ης σεζόν έγινε μια παρόμοια κατάσταση με ένα zombie παρόμοιο με τον Winslow.


 • Στην Andrea.
Στην 3η σεζόν της σειράς στο 11ο επεισόδιο,όταν το γκρουπ μας ήταν στη φυλακή η Andrea τους έκανε μια επίσκεψη.Μαζί της είχε ένα zombie,το οποίο κρατούσε με τον ίδιο τρόπο που ο Rick και οι Scavengers κράτησαν τον wanna be Winslow στο επεισόδιο 8x07.


 • Στην πρεμιέρα της σειράς.
Στο 1ο επεισόδιο της 1ης σεζόν ο Morgan αποκάλυψε στον Rick πως η γυναίκα του είχε γίνει zombie,μάλιστα προσπάθησε να τη σκοτώσει αλλά δεν τα κατάφερε.Η σκηνή που την σημαδεύει ήταν παρόμοια με αυτή του επεισοδίου 8x07.


Επίσης μια όχι και τόσο "καθαρή" λεπτομέρεια είναι πως ο Rick φοράει το ίδιο εσώρουχο εδώ και 8 σεζόν.


 • Στο όπλο.
Το όπλο με το οποίο ο Rick σημαδεύει το Sanctuary είναι το ίδιο όπλο (απλά έχει προστεθεί σιγαστήρας) με αυτό που είχε βρει η Michonne στην 7η σεζόν της σειράς στο 12ο επεισόδιο.


 • Στο επεισόδιο 6x14.
Όταν ο Dwight σημάδευε τον Eugene και μάλωναν για το αν θα πρέπει να σώσει τους Saviors ή όχι ο Eugene του είπε την επική ατάκα "Or I could go for what's behind door number two, take my chances being shot in the back by a sometime-ally, despite any injury I may have caused in the past by delivering a chomp down on your chode".Ο Eugene αναφέρθηκε στο περιστατικό που δάγκωσε τον Dwight στο επεισόδιο 6x14.


Σειρά vs Comic
 • "I believe in Rick Grimes".
Στο κόμικ την ατάκα "I believe in Rick Grimes" την λέει η Maggie στους κατοίκους του Hilltop την περίοδο του πολέμου.Στη σειρά,την ατάκα αυτή τη λέει η Rosita.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER ΓΙΑ ΤΟ COMIC

 • Η τελευταία σκηνή του επεισοδίου 8x07.
Όταν ο Rick έφτασε στο Sanctuary μαζί με τους Scavengers είδε έναν μάλλον κάτοικο της Alexandria λόγω του λευκού υφάσματος στο χέρι να κρέμεται ανάποδα από μια σκάλα και να τρώγεται από walkers.

Στο comic,στην περίοδο του πολέμου με τους Whisperers ο Father Gabriel πεθαίνει με έναν παρόμοιο τρόπο.Ενώ έκανε σκοπιά,ανέβηκε σε μια δεξαμενή νερού,είδε ένα μεγάλο κοπάδι από walkers,πανικοβλήθηκε και καθώς κατέβαινε από τη σκάλα παραπάτησε,πιάστηκε το πόδι του και έσπασε τον αστράγαλό του.Τότε,ήρθε ο Beta (υψηλόβαθμο μέλος των Whisperers),τον ξεκοίλιασε και τον άφησε να τον φάνε οι walkers.


Μάλιστα στη σειρά,έγινε κάτι παρόμοιο και με τον Rick που ανέβηκε σε μια δεξαμενή νερού για να δει από ψηλά το Sanctuary.


Λοιπές Λεπτομέρειες
 • Ο "άσσος" του Eugene.
Όταν ο Eugene εξηγούσε στον Negan το σχέδιο για να διώξουν τα zombies από το Sanctuary λίγο πριν τους διακόψουν και μπει και στην αίθουσα ο Dwight,ο Eugene είπε στον Negan πως έχει κάτι εξίσου σημαντικό να του πει.Τελικά κατέληξε να λέει πως θα φτιάξει την ενδοεπικοινωνία αλλά όταν ο Dwight τον απειλούσε στην ταράτσα και του είπε πως συνεργάζεται με το γκρουπ του Rick ο Eugene μάλλον δεν είχε πατήσει παύση στο μαγνητόφωνο και η συνομιλία τους έχει καταγραφεί, γι'αυτό και ο Eugene πήρε μαζί του στη συνάντηση με τον Negan το μαγνητόφωνο.Φτάνει να δούμε αν αυτό ισχύει και αν αυτή η κασέτα φτάσει στα χέρια του Negan.Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου.

 • "You look like a potato and shit casserole." - Eugene στον Father Gabriel.
 • "That spongy organ between your eyes and your spectacular mullet is strong" - Negan στον Eugene.
 • "You can play your games, draw your pictures, sculpt whatever shit you want, but I am leaving! After that maybe you should just run." - Rick στην Jadis και στους Scavengers.
Εσάς ποιες ατάκες σας άρεσαν και τι παρατηρήσατε στο επεισόδιο;...Πείτε μας στα σχόλια!!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.