Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 8ου επεισοδίου της 8ης σεζόν.
Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 8ου επεισοδίου της 8ης σεζόν.


Callbacks

 • Στο δάγκωμα του Jim
Στην τελευταία σκηνή του mid season finale της 8ης σεζόν είδαμε πως ο Carl είχε δαγκωθεί από ζόμπι. Στην πρώτη σεζόν της σειράς,στο camp των επιζώντων ήταν και ο Jim,ο οποίος πέθανε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που θα πεθάνει και ο Carl.


 • Στον πυροβολισμό του Daryl
Η Laura ανακάλυψε πως ο Dwight πρόδωσε τον Negan και τους Saviors και τον πυροβόλησε στον αριστερό ώμο.Στην τελευταία σκηνή του 15ου επεισοδίου της 6ης σεζόν αντίστοιχα ο Dwight είχε πυροβολήσει τον Daryl στον δεξί του ώμο.


 • Στον Rick
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παραγωγοί της σειράς συνδέουν τον Carl με τον Rick,μάλιστα στην πρεμιέρα της 8ης σεζόν μια σκηνή του Carl ήταν ακριβώς ίδια με μια σκηνή του Rick στην 1η σεζόν. Όταν ο Negan έφτασε στην Alexadria στο 16ο επεισόδιο της 7ης σεζόν μιλούσε με τον Rick,ο οποίος βρισκόταν πάνω στα τείχη,παρόμοια σκηνή συνέβη και στο 8ο επεισόδιο της 8ης σεζόν με τον Negan και τον Carl.


 • Στην σκηνή του Rick από το επεισόδιο 1x01
Όταν ο Rick έφτασε στην Alexandria άρχισε να ψάχνει αμέσως την οικογένεια του.Ακριβώς έτσι συνέβη και στο επεισόδιο 1x01 όταν ο Rick ξύπνησε από το κώμα και κατευθείαν πήγε σπίτι του ψάχνοντας και φωνάζοντας τα ονόματα της Lori και του Carl.


 • Σε πτώση από παράθυρο
Μια από τις αγαπημένες μου σκηνές του επεισοδίου 8x08 ήταν αυτή που ο Negan και ο Rick πλακώνονται και ο δεύτερος καταλήγει να διαπερνάει το παράθυρο και να καταλήγει έξω από αυτό.Στον τσακωμό του Rick με τον Pete,στο επεισόδιο 15 της 5ης σεζόν συνέβη ακριβώς το ίδιο,μόνο που τότε είχε και παρέα στην πτώση του.


 • Στο γράμμα της Enid
Το γράμμα (just survive somehow) που είδαμε να διαβάζει ο Carl είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που του είχε αφήσει η Enid στο 2ο επεισόδιο της 6ης σεζόν.


 • Στην τρόπο που οδηγεί ο Carl
Στη συζήτηση που είχε η Enid με τον Aaron αναφέρθηκε πως σίγουρα οδηγεί καλύτερα από τον Carl. Στο 5ο επεισόδιο της 7ης σεζόν ειδαμε τον Carl να οδηγεί για πρώτη φορά (και τελευταία) στη σειρά και σίγουρα δεν τον λες καλό οδηγό.

Σειρά vs Comic

 • Κοινά γεγονότα: Ο βομβαρδισμός της Alexandria και η προδοσία του Dwight στους Saviors
Ο Negan και τη σειρά και στο κόμικ καταφθάνει στην Alexandria και τη βομβαρδίζει.Όμως οι λεπτομέρειες είναι διαφορετικές καθώς στη σειρά ο Negan βρίσκει μόνο τον Carl και κανένας δεν πεθαίνει.Στο κόμικ,ο Rick βρίσκεται στην Alexandria,η Denise δαγκώνεται από ζόμπι,ο Heath χάνει το πόδι του και ο Negan έχει μαζί του τη Holly,την οποία παρουσιάζει ως ζόμπι (στη σειρά το storyline της Holly το πήρε η Sasha).

Τόσο στο κόμικ όσο και στη σειρά ο Dwight προδίδει τους Saviors κατά τη διάρκεια της επιδρομής του Negan στην Alexandria.Στο κόμικ,πυροβολεί αρκετούς Saviors έξω από τα τείχη της Alexandria. Ο Jesus παρακολουθεί τα γεγονότα και δεν πιστεύει στα μάτια του. • Διαφορετικά γεγονότα: Η κατάληξη του Carl 
Στο κόμικ ο Carl καταρχήν ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,μαζί με την Andrea και τον Rick προσπαθούν να φύγουν από την Alexandria αλλά μια χειροβομβίδα εκρήγνυνται πίσω τους και ο Carl καταλήγει λυπόθυμος.Ο Rick τον μεταφέρει στην Denise για να του παρέχει ιατρική φροντίδα και ο Carl συνέρχεται παρά τους τραυματισμούς του.Στη σειρά,ο Carl δαγκώνεται και αποφασίζει να σώσει τον λαό της Alexandria πριν "πεθάνει".Έτσι, με το σχέδιο του καταφέρνει να παραπλανήσει τον Negan τη στιγμή που οι υπόλοιποι κάτοικοι μετακινήθηκαν στο αποχετευτικό δίκτυο.Το σχέδιο με τον Daryl ήταν επίσης επιτυχημένο και με τη βοήθεια του Dwight οδήγησε στο θάνατο περίπου δώδεκα Saviors.Δυστυχώς,ο Carl σταδιακά γίνεται πιο αδύναμος και ο Siddiq τον μεταφέρει στο αποχετευτικό δίκτυο μαζί με τους υπόλοιπους, όπου στο τέλος του επεισοδίου αποκαλύπτει την πληγή του στο Rick και τη Michonne.Easter Eggs

 • Στην 6η σεζόν της σειράς American Horror Story
Ο Aaron και η Enid στο δρόμο τους προς το Oceanside προσπέρασαν μια πινακίδα που έλεγε πως απέχουν 2 μίλια από την πόλη Roanoke.Έκτος από πόλη και ποτάμι,Roanoke λεγόταν και η 6η σεζόν του American Horror Story.


Λοιπές Λεπτομέρειες

 • Τα λόγια του Shane
Στη 2η σεζόν της σειράς,σε έναν από τους πολλούς καυγάδες των Shane και Rick,ο Shane του είπε πως δεν μπορεί να προστατεύσει τη Lori και τον Carl.Μετά από 6 σεζόν η άποψη του έγινε πραγματικότητα.Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου.

 • "I thought we were having a moment you little asshole!" - Negan στον Carl.
 • "He is currently riding a porcelain bus with laxative and melted sugar-free gummy induced 
 • diarrhea" - Eugene στους Father Gabriel και Dr.Carson.
 • "I want you to win.I want Negan to die.We can settle up after." - Dwight στους Daryl,Rosita, Tara.
Εσάς ποιες ατάκες σας άρεσαν και τι παρατηρήσατε στο επεισόδιο;...Πείτε μας στα σχόλια!!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.