Τα καλύτερα σχόλια για το 8χ07 (Time For After)
Ένα επεισόδιο πριν από το mid season finalle και τα πράγματα δεν δείχνουν να πηγαίνουν τόσο καλά ή μήπως πηγαίνουν ή μήπως όχι,σας μπέρδεψα?? Που να δείτε και να διαβάσετε όλες τι θεωρίες που έχω δει και έχω διαβάσει,ότι μπορείτε να φανταστείτε, από ποίος θα μπορούσε να πεθάνει μέχρι για τους εξωγήινους που βοηθάνε τον Negan..Φυσικά το επεισόδιο το μαγνήτισε ο Eugene που κάνει ότι μπορεί για να επιβιώσει.Η αλήθεια είναι ότι σε μια τέτοια καταστροφή ο καθένας θα προσπαθούσε να κάνει ότι καλύτερο για την επιβίωση του. Ελάτε σε μία τέτοια κατάσταση και πείτε μου εσείς τι θα κάνατε..

Υπήρχαν χιλιάδες σχόλια για τον Eugene. κατάρες,βρισιές ότι βάζει ο ανθρώπινος νους και προσωπικά το θεωρώ χαζό να υπάρχουν τέτοιες κουβέντες....Aς δούμε μερικές από αυτές τις κουβέντες..
Την τιμητική του είχε και ο Rick(αρος) για τον βασικό λόγο ότι έδωσε στην Jadis ένα καλό μάθημα...Kαι τώρα πάμε στα δικά σας σχόλια, τα οποία είχαν σαν κύριο αποδέχτη τον Eugene..Παιδιά λίγο ήρεμα,μιλάμε για φανταστικούς χαρακτήρες οι οποίοι ΔΕΝ υπάρχουν... Στην τελική όπως είπα και πιο πάνω ο καθένας θα κοιτούσε το συμφέρον του και πως θα επιζήσει..

Ας πούμε ο Φώτης,η Ράνια και Ντίνα θέλουν να πεθάνει ο Eugene και η Jadis...Πείτε πως θέλετε να γίνει..Εγώ θέλω το Eugene από σφαίρα της Rosita και την Jadis από την κατάνα της Mischonne..


Ο Κωνσταντίνος η Ράνια και ο Χρήστος είπαν καλά λόγια για το επεισόδιο αλλά δεν ξέφυγε ο Daryl και ο εγωισμό του που μάλλον δεν του βγήκε σε καλό...


Λίγο πιο κάτω βλέπουμε σχόλια από θεατές που παθιάζονται, παιδιά το ξαναλέω ήρεμα,μιλάμε για φανταστικούς χαρακτήρες, δεν χρειάζονται ούτε ύβρις ούτε νευρά..Όλα είναι ένα σενάριο..Αν αύριο πεθάνει ο Rick,o Daryl,η Maggie κτλ η σειρά θα υπάρχει..όλοι έχουμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες και ποτέ δεν φιμώσαμε κανέναν που είχε αντίθετη άποψη...όποτε Κώστα και Νίκο όλα καλά...Ενώ η Νάντια δίνει την δική της απάντηση για το Rick και για όλο το επεισόδιο...


Και η δική μας κριτική με αρκετή δόση χιούμορ..


Και τώρα τι έμεινε...Ένα επεισόδιο και μετά διακοπή..όσοι δεν είδαν το τρέιλερ μπορούν να το δουν εδώ και το απολαυστικο μας Review εδώ..

Καλή ακρόαση και τα λέμε σε μία βδομάδα...όλοι στην σειρά είναι ήρωες...Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.