Ο Andrew Lincoln ήθελε τον Rick τελείως γυμνό στο τελευταίο επεισόδιο
Με το ταξίδι του Rick στον σκουπιδότοπο της Jadis να συνδυάζεται με την φυλάκιση, ο ηγέτης της Alexandria ξεγυμνώθηκε σχεδόν και αναγκάστηκε να μονομαχήσει με έναν walker φορώντας μόνο το βρακί του. Αν γινόταν αυτό που ήθελε ο Lincoln, η Jadis θα ήταν χαρούμενη βλέποντας εντέλει τον Rick γυμνό καθώς στριφογύριζε τον walker και πολεμούσε για να ξεφύγει,

Ο Lincoln μίλησε για το θέμα στο behind the scenes βίντεο.
Έπρεπε να παλεύω με το σορτσάκι όλη την μέρα. Είχε πολύ πλάκα. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι γυμνός. Αλλά δεν θα με άφηναν! Εγώ είπα, 'Μία λήψη, σας παρακαλώ, μόνο με τις καουμπόικες μπότες. Ας το κάνουμε.' Και για κάποιον λόγο η AMC δεν ένιωθε και πολύ άνετα.
Αν ο Rick κατέβαζε το μποξεράκι, ο Lincoln είχε μια ξεκαρδιστική ολοκλήρωση για την σκηνή.
Σίγουρα έρχεται η Michonne για να σώσει τον Rick και τον βλέπει γυμνό και εκείνος λέει, 'Δεν είναι αυτό που φαίνεται!'. Την ήθελα αυτή τη σκηνή!
Η Jadis θα είχε απολαύσει επίσης ένα γυμνό Rick. Ο χαρακτήρας, σε προηγούμενες περιστάσεις, ήθελε να αγγίξει τον Rick και επιθυμούσε να το λαξεύσει γυμνό. Η ηθοποιός Pollyanna McIntosh ανέφερε σχετικά:
Υπάρχει μια περίεργη φαντασίωση με τον Rick για την Jadis. Έχει το θάρρος, πραγματικό θάρρος, όχι ψευτομαγκιές. Και είναι αρκετά καυτός, επίσης!
Ο Rick αποφάσισε να γυρίσει πίσω στον σκουπιδότοπο, σε μια σίγουρα επικίνδυνη μοναχική περιπέτεια, την οποία ακόμα και η McIntosh παραδέχεται πως ήταν μια αμφισβητήσιμη απόφαση, αναφέροντας πως ο Rick δεν είχε ''κανένα λόγο'' για να εμπιστευτεί την Jadis.
Ο λόγος που την δικαιολογώ (την απόφαση) είναι πως κρατάς τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου ακόμα πιο κοντά. Πιστευώ πως με τους Scavengers, θα προτιμούσε να γνωρίζει που ακριβώς βρίσκονται και ποια είναι η θέση τους, ώστε να μπορεί να ελέγξει το υπόλοιπο της αποστολής.
 Η παραγωγός της σειράς Gale Anne Hurd αναφέρθηκε σε αυτή την απόφαση επίσης.
Ο Rick 'διάβασε' αποτυχημένα την Jadis και τους Scavengers στην πρώτη τους συνάντηση. Δεν θα κάνει ξανά αυτό το λάθος.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.