How Its Gonna Be Spoilers (8.08)


Με ένα επικό Mid season finale όπως συνεχόμενα λέει το AMC να μας περιμένει η αγωνία είναι στα ύψη , τα spoilers που ανέβαινουν μέσα στην εβδομάδα βοηθούν να περάσουν οι μέρες αλλά και στο να επιβιώσουμε το σοκαριστικό επεισόδιο που έρχεται . Αυτήν την εβδομάδα όλα έγιναν όμως διαφορετικά . Η μεγαλύτερη σποιλεροπηγη μας αρνήθηκε να δώσει spoiler για το επεισόδιο για δικούς τους λόγους ( ίσως νομικούς) αφήνοντας μας στο σκοτάδι , σαν Fanatics όμως δεν μπορούσαμε να σας αφήσουμε έτσι και μετά από πολλές ώρες ψαξιματος καταφέραμε να βρούμε μερικές πληροφορίες σχετικά με το επεισόδιο .Ωστόσο έχουμε δύο βασικά προβλήματα η πηγή που χρησιμοποιήσαμε μας έδωσε ένα αρχείο σε μορφή υποτίτλων στα ισπανικά (λογικά είναι το αρχείο που στέλνουν για την μεταγλώτιση) από το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο ποτέ μιλάει ποιός με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε τι ακριβώς γίνεται σε όλα τα σημεία . Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι την συγκεκριμένη πηγή την εμπιστευόμαστε πρώτη φορά και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι 100% αξιόπιστη οπότε ότι σας αναφέρουμε παρακάτω μπορεί να παιχτεί διαφορετικά στο επεισόδιο .Πάμε λοιπόν να κάνουμε οτι έκανε και ο Eugene δηλαδή να αναλύσουμε όλα όσα ξέρουμε, όλα οσα νομίζουμε οτι ξέρουμε και ότι δεν ξέρουμε καθόλου !
Τι ξέρουμε .
- Θα έχουμε μία σκηνή (ίσως η πρώτη) η οποία θα είναι ένα Flashback με πρωταγωνιστές τον Rick και τον Carl. Πατέρας και γιος συζητούν για τον πόλεμο το ότι θα πρέπει να μείνει κάτι για να συνεχίσουν μετά από ότι θα γίνει και πως θα πρέπει να υπάρχει αρκετή ελπίδα για το μέλλον. Ο Rick αναφέρει πως ο μόνος που πρέπει να πεθάνει είναι ο Negan.
 - Σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τους Enid και Aaron να χαράζουν δική τους πορεία για μια δική τους αποστολή . Σε αυτό το επεισόδιο θα τους δούμε να κατευθύνονται κάπου και αυτό το κάπου είναι το Oceanside ! Οι δυο χαρακτήρες θέλουν να προσπαθήσουν να φέρουν στο προσκήνιο την κοινότητα . O Aaron είναι θλιμμένος για τον θάνατο του Eric λέει στην Enid πως τέτοιες αποστολές τις έκανε μαζί του εκείνη λέει πως λυπάται. Στην συνέχεια μιλούν για το Oceanside λένε πως πρέπει να προσπαθήσουν μην τις τρομάξουν και πως καλό θα ήταν να τους πήγαιναν μερικά όπλα ή κάτι που θα δεχόντουσαν σαν δώρο . Η Enid είναι πρόθυμη να δώσει το δικό της όπλο στην Cyndie καθώς ελπίζει όλα να έχουν τελειώσει πριν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει !Ωστοσο θα το χρησιμοποιήσει λίγο αργότερα και θα τραυματίσει την Natania ( αρχηγό του Oceanside).
- Ο Eugene θα έχει μια μεγάλη στιγμή όταν όλοι θα λείπουν απο το Senctuary θα βοηθήσει τον Gabriel και τον Dr. Carson να δραπετεύσουν ωστόσο ο ίδιος θα παραμείνει εκεί . Συγκεκριμένα ρίχνει κάτι στον καφέ του φύλακα στο Senctuary κάτι που θα τον κρατήσει αρκετή ώρα στην τουαλέτα. Ο Eugene ενημερώνει τον Gabriel και τον Dr. Carson πως ο φύλακας λείπει από το πόστο του και στην συνέχεια τους λέει το τι θα κάνουν με αυτήν την πληροφορία δεν είναι δικιά του δουλειά. Προσπαθούν να τον πάρουν μαζί τους λέγοντας του πως θα τον δεχτούν πίσω και εκείνος αρνείται λέγοντας πως θα βρουν τα κλειδιά για ένα αυτοκίνητο καθώς φεύγουν.
- Ο Carl αφήνει ένα σημείωμα στον πατέρα του λέγοντας του JSS Just Survive Somehow . 
- Ο Dwight θα πρέπει να παίξει και αυτός τον ρόλο του . Πιστεύουμε πως ίσως σκοτώσει την Laura την ξανθιά θεαρα Savior επειδή θα τον ανακαλύψει. Θα έχει επίσης μια σκηνή με τον Daryl που θα του πει ότι δεν φταιει το σχέδιο του που ελευθερώθηκαν αλλά ο Eugene κατάφερε να βρει λύση.
 - Η μάχη θα έχει τρία μέτωπα , οι Saviors θα κάνουν μια τριπλή επίθεση . Ο Gavin θα ηγηθεί την επίθεση στο Kingdom , o Simon την επίθεση στο Hilltop και ο Negan θα επισκεφθεί την Alexandria προσωπικά .
1.Το επεισόδιο σχεδόν εξολοκλήρου θα βασιστεί στην επίθεση στην Alexandria , είναι ίσως η μεγαλύτερη επίθεση που έχει δεχτεί η πόλη πιο κάτω θα σας δείξουμε για τι ακριβώς μιλαμε με φωτογραφίες από τα γυρίσματα μέχρι τότε όμως πάμε να περιγράψουμε όσες σκηνές ξέρουμε για τον ερχομό του Negan στην Alexandria. Ο Negan θα φτάσει στην Alexandria και μαζί του θα φέρει τον τρόμο . Χτυπάει τις πύλες και λέει πως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν καθώς είναι βράδυ , ζητάει να βγουν όλοι έξω να ζητήσουν συγγνώμη και αυτός που θα πει την πιο βαρετή θα πεθάνει. Στην συνέχεια θέλει να σκοτώσει τον Rick μπροστά σε όλους και μετά όλα θα είναι εντάξει καθώς θα συνεχίσουν να δουλεύουν. Θα τους δώσει 3 λεπτά για να ανοίξουν την πόρτα αλλιώς θα αρχίσει βομβαρδισμός . Ο Carl θα ηγηθεί την άμυνα της Alexandria οργανώνει τους ανθρώπους το σχέδιο του ειναι να κάνουν πως προσπαθούν να ξεφύγουν ωστόσο θα έχουν τα όπλα τους και την κατάλληλη στιγμή θα επιτεθούν. Η Michonne θα ζητήσει στον Carl να αποχωρήσει από την Alexandria αλλά εκείνος δεν δέχεται της λέει πως είναι το δικό του σόου όπως εκείνη του χε πει και πως πρέπει όλοι να τον ακούσουν. Ο Carl υποδέχεται τον Negan ο οποίος νομίζει πως είναι ο Rick και του λέει πως τώρα ξέρει πως πρέπει να τον σκοτώσει όταν καταλαβαίνει πως είναι ο Carl μένει έκπληκτος και ζητάει από τους άντρες του μην πυροβολισουν. Τον χλευάζει λέγοντας πως υποδέχεται τους καλεσμένους ως μεγάλο αγόρι και τον ρωτάει αν είναι ο μπαμπακας του σπίτι . Ο Carl λέει στον Negan πως υπάρχουν παιδιά εκεί και η μικρή του αδερφή ο Negan απαντάει πως αυτό σπαραζει την καρδιά του αλλά το ίδιο ίσχυε και για το Senctuary, του λέει πως τίποτα δεν είναι δίκαιο και πως θα έπρεπε να το ήξερε από πρώτο χέρι από τότε που πυροβόλησε την μάνα του. Ο Negan λέει πως θα πρέπει να υπάρχει τιμωρία και ο Carl του ζητάει να τον σκοτώσει λέγοντας του πως αν ο θάνατος μου σώσει αυτά τα παιδιά και σταματήσει αυτήν την κατάσταση τότε ναι θα αξίζει. Στην συνέχεια έχουμε κενό για το θα συμβεί αλλά ο Negan καταλαβαίνει πως ο Carl του αποσπά την προσοχή και υπόλοιποι το σκανε έτσι δίνει εντολή να τα κάψουν όλα αλλά να αφήσουν το παιδί ζωντανό καθώς από ότι φαίνεται θέλει να βουλιάξει μαζί με το πλοίο. Λέει στον Carl ότι θα σεβαστεί την άποψη του παρόλο που την θεωρεί ηλίθια. Ο Negan πάει στο σπίτι του Rick για να ετοιμάσει σπαγγέτι περιμένοντας τον να γύρισει. Ο Rick επιστρέφει ο Negan τον ενημερώνει ότι ο γιος του εθελοντικά ζήτησε να πεθάνει και του λέει πως θα τον "φτιάξει " και πως σε λίγα χρόνια θα είναι το δεξί του χέρι. Ο Negan λέει πως αφού τελειώσει μαζί του (με τον Ρικ) κανεις δεν θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που έκανε ούτε οι φίλοι του ούτε καν ο ίδιος του ο γιος .
2. Η Maggie και ο Jesus κατευθύνονται κάπου , στην διαδρομή συζητούν για το αν οι Saviors θα παραδοθούν καταλήγουν στο ότι κάποια στιγμή θα το κάνουν απλά όχι τόσο εύκολα. Ο δρόμος έχει μπλοκάρει από δέντρα κάτι που δίνει στην Maggie αναμνήσεις από το τραγικό βράδυ του θανάτου του Glenn. Καταλαβαίνει πως πρόκειται για τους Saviors και σταματάει το αμάξι. Θα επιστρέψουν πίσω στο Hilltop όπου από ότι φαίνεται ένας Savior δραπέτευσε και κάποιος από τους κατοίκους πέθανε η Maggie αποφασίζει να σκοτώσει εναν Savior ώστε να δείξει ότι δεν είναι δεκτή η κίνηση. Ο Gregory την παρακαλάει να τον αφήσει ελεύθερο και εκείνη του λέει να σκάσει . Κάποιος κάτοικος του Hilltop έχει πεθάνει και η Maggie ζητάει να τον θάψουν και να ενισχύσουν τα τείχη . Ο Simon θα πάει στο Hilltop και θα της ζητήσει να κάνει το σωστό καθώς ένοιωσε ντροπή όταν ο Gregory τον ρεζιλεψε μπροστά στον Negan. Ενημερώνει για τις επιθέσεις που θα γίνουν στο Kingdom και στην Alexandria και έτσι η Maggie ξέρει πως πρέπει να βασιστεί στις δυνάμεις της και μόνο.
3. Οι Saviors για το Kingdom εχουν μεγάλα σχέδια . Τον μόνο που θέλουν νεκρό είναι ο Ezekiel . Δηλώνουν πως το Kingdom και οι κάτοικοι του ανήκουν στον Negan. Λένε πως ότι παράγουν θα πηγαίνει στους Saviors και εκείνοι θα κρατούν ίσα ίσα για να ζουν και να παράγουν παραπάνω για εκείνους. Η παράνοια δεν σταματάει εκεί , όλοι οι Saviors θα μετακομίσουν στο Kingdom μέχρι το Senctuary να αποκατασταθεί και αυτος που θα αποκαταστήσει τις βλάβες είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι του Kingdom. Σε κάποια φάση ένας Savior λογικά ο Gavin θα ζητήσει από τον Ezekiel να συμμορφωθεί με τους κανόνες αλλιώς θα επικρατήσει ταραχή σε στιλ Negan κάτι που δεν πρέπει να δουν τα παιδιά. Ξέρουμε επίσης ότι αιχμάλωτος θα πιαστεί ο Jerry η Carol θα είναι εκεί και ίσως λειτουργήσει ως μυστικό όπλο για ακόμα μία φορά.

Τι νομιζουμε οτι ξέρουμε .

Από την παρακολούθηση των γυρισμάτων ξέρουμε πως το 8ο επεισόδιο είναι το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο είδαν την Laura, τον Gavin και την Bertie σε κίνδυνο βρίσκεται και ο Jerry ωστόσο πιστεύουμε πως δεν έχει έρθει το τέλος του . Πριν καιρό σας είχαμε αναφέρει για τον θάνατο του Carl (ΕΔΩ) ωστόσο από υπότιτλους και μόνο δεν γίνεται να καταλάβεις και να επιβεβαιώσεις αν κάποιος πεθαίνει,μετά από έρευνα και σκέψη ήρθαμε στο συμπέρασμα ότι το επεισόδιο θα λήξει σε Cliffhanger δηλαδή σε κρίσιμο σημείο για την μοίρα του με την απάντηση να δωθεί στο 8.09 .
Τι δεν ξέρουμε καθόλου .

Οι υπότιτλοι δεν μαρτυρούν τις σκηνές δράσης και τις σκηνές θανάτων. Έτσι δεν μπορούμε να ξέρουμε την εξέλιξη στις επιθέσεις στο Kingdom και το Hilltop. Ξέρουμε πως η Carol είναι στο Kingdom και πως ο Gavin ηγείται την επίθεση απο την στιγμή που τα ίχνη του Gavin σταματούν στα γυρίσματα του 8.08 θα πρέπει να περιμένουμε μια ακόμα Ράμπο στιγμη της Carol . Κάτι ακόμα που δεν ξέρουμε είναι το πώς θα τελειώσει το επεισόδιο ωστόσο κάναμε μια πρόβλεψη παραπάνω.
Σίγουρα ένα δυνατό επεισόδιο μας περιμένει και το γεγονός πως δεν έχουμε αναλυτικές λεπτομέρειες το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον ετοιμαστείτε για έναν γύρο συναισθημάτων ! Κλείνουμε το θέμα με φωτογραφίες από τα γυρίσματα που όπως θα δείτε η Alexandria κάηκε ολοσχερώς ...


Alexandria
Kingdom


Alexandria


Kingdom


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Καλησπέρα, Είμαι ο Σταμάτης από Πειραιά.
    Το επεισόδιο δεν τελειώνει με Cliffhanger. Έχει ένα "βουβό" 4λεπτο περίπου, που μιλάνε η εικόνα και η μουσική... Η Μισόν βρίσκει τον Ρικ και μαζί του κατεβαίνουν στους υπόνομους όπου έχουν κρυφτεί οι κάτοικοι της Αλεξάνδρια... Εκεί, όσο περπατάει ο Ρικ, βλέπει την κόρη του, και άλλα πρόσωπα και πηγαίνει όλο και πιο βαθειά με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του... Στο σκηνικό, μπαίνουν εμβόλιμα σκηνές, με τα πρόσωπα, σχεδόν όλων των "ηρώων" μας... Κάρολ, Εζέκιελ,Μόργκαν,Μάγκυ... όλων όσω δεν είναι εκεί... Και ξαφνικά ο Ρικ φτάνει στο τέλος... Εκεί είναι ο Κάρλ. Ο Κάρλ είναι χλωμός... ο Ρικ τον πλησιάζει και τότε ο Κάρλ σηκώνει την μπλούζα του... Έχει ένα δάγκωμα στα πλευρά... (εκεί εγώ δεν άντεξα και έκλαψα)... Η σκηνή είναι πολύ δυνατή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό το επεισόδιο τα ειχε όλα, ίσως παραπάνω από όσα αντέχουμε, ανατροπές στην εξέλιξη, στους χαραχτήρες και στον απρόσμενο θάνατο, περιμένουμε με αγωνία τη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.