Ο Josh McDermitt ξέρει πως θα ήθελε να είναι ο θάνατος του Eugene


Αν ερχόταν η στιγμή για να αποχωρήσει ο Eugene από το The Walking Dead, ο Josh McDermitt ξέρει πως θα ήθελε ο χαρακτήρας του να ''φυγει''.

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στο 8x07, οι φαν του The Walking Dead δικαίως είναι θυμωμένοι με τον Eugene αφότου επέλεξε να υποστηρίξει τον Negan και τους Saviors από το να αρπάξει την ευκαιρία και να βοηθήσει την ομάδα του Rick και τον Father Gabriel. Εντυπωσιακός, μεταφορικός διάλογος εκτοξευόταν συνεχώς και ο χαρακτήρας πήρε την ευκαιρία και έθεσε σε ρίσκο την ασφάλεια του προσπαθώντας να βοηθήσει τους νέους του συνταξιδιώτες. Πρέπει να συνεχίζει να ριψοκινδυνεύει; Ίσως ικανοποιηθεί η επιθυμία του Josh McDermitt , όπως τόνισε στο EW.
Είπα στον Greg Nicotero πως αν ο Eugene ήταν για να πεθάνει, θα ήθελα να πνιγεί από τον Rick. Οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν το καλό τους σημείο- ένα βλέμμα που μπορούν να δείξουν στην κάμερα, και έστι βγάζουν τα χρήματα τους στην διάρκεια της καριέρας τους. Για παράδειγμα, o Jack Nicholson χαμογελάει και του δίνουν μια τεράστια τσάντα με χρήματα. Πιστεύω πως το καλό σημείο του Andrew Lincoln είναι να πνίγει ανθρώπους. Είναι τόσο έντονο που πιστεύεις πως πραγματικά προσπαθεί να πνίξει τον τύπο. Και ίσως αυτό είναι το μυστικό; Δεν ξέρω.
Φυσικά, ο Andrew Lincoln ξαναέβαλε το πνίξημο στην σκηνή στο 8x07 όταν πάλεψε με την Jadis στην στοίβα των σκουπιδιών. Πολλοί φαν έχρισαν την στιγμή αυτή ως το καλύτερο σημείο του επεισοδίου, με τον ηγέτη της Alexandria να βρίσκει την φόρμα του και να απειλεί τους υπόλοιπους γύρω του εάν δεν επιλέξουν να συνεργαστούν.

Αν ο Rick φτάσει κοντά στον Eugene σε αυτό το σημείο, δεν είναι απίθανο πως δεν θα ήθελε να τον στραγκαλίσει επειδή πρόδωσε την οικογένεια του.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.