Φωτογραφίες & πληροφορίες για τον Morgan στην 4η Season του FearTWD


Όταν πρόκειται για απαντήσεις το TWD δεν είναι και πολύ γενναιόδωρο, κάθε απάντηση που μας δίνει για ένα ερώτημα δύο νέα δημιουργούνται . Μια από τις μεγαλύτερες απορίες που επικρατεί στο Fandom είναι το πώς θα ταιριάξει ο Morgan χρονικά στο Fear The Walking Dead. Σε συνέντευξη τους οι νέοι Showrunners της σειράς μίλησαν και έδωσαν μερικές πληροφορίες σχετικά με το θέμα του Crossover πιο συγκεκριμένα δήλωσαν " Καθώς ο Morgan εισβάλει στον κόσμο του FearTWD θα συνεχίσει το ταξίδι που άρχισε πίσω στο 1ο επεισόδιο της μητρικής σειράς . Και οι δυο μας είμαστε τεράστιοι fans του χαρακτήρα από την στιγμή που ο Lennie James ξεκίνησε να τον ενσαρκώνει. Όταν συναντήσαμε το Lennie μας εξέπληξε το πόσο πολύ νοιάζεται για τον χαρακτήρα του Morgan και το ποσό σημαντικό είναι για εκείνον να τον βάλουμε σε καταστάσεις που δεν είχε ξανά αντιμετωπίσει ! Είναι μια τεράστια πρόκληση για εμάς να βάλουμε τον Morgan σε καταστάσεις που θα ερχόταν μόνο εάν συναντούσε τους χαρακτήρες του Fear. Θα τον αλλάξουν αλλά την ίδια στιγμή και ο ίδιος θα αλλάξει εκείνους .
Αρχικά ας κάνουμε ένα χρονοδιάγραμμα του Morgan στην μητρική σειρά . Πρώτη φορά τον είδαμε στον πιλότο της σειράς μας (1x01) όπου γρήγορα πήρε αντίθετο δρόμο από τον Rick . Η αμέσως επόμενη και σύντομη εμφάνιση του ήταν στο επεισόδιο Clear στην 3η Season . Έπειτα είχε μικρές εμφανίσεις στην 5η season όπου από το τέλος της μέχρι και σήμερα είναι βασικός .Και ενώ τα λόγια των Showrunner μιλούν για μια παρελθοντική βερσιόν του Morgan λέγοντας πως " θα συνεχίσει το ταξίδι που άρχισε πίσω στο 1ο επεισόδιο... " οι φωτογραφίες του μας βάζουν σε σκέψεις . Στην ουσία βλέπουμε τον Morgan με το αγαπημένο του όπλο το (μαγικό) ραβδί του, αυτό αυτομάτως τον φέρνει χρονικά μετά την 3η Season και την εκπαίδευση του από τον Eastman καθώς εκεί απέκτησε το ραβδί του. Ακόμα μια λεπτομέρεια που παρατηρούμε στην δεύτερη φωτογραφία είναι ότι το ραβδί του είναι μυτερό . Ο Morgan τροποποίησε το ραβδί του κάνοντας το μυτερό όταν κατάλαβε πως θα έπρεπε να σκοτώσει Saviors κάτι που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στον Morgan που ξέρουμε αυτήν την στιγμή. Οι ερωτήσεις πολλές και την αλήθεια θα την μάθουμε οταν ξεκινήσει η σειρά .


Εσείς τι πιστεύετε ενδέχεται το Fear να κάνει κάποιο χρονικό άλμα και να είναι παράλληλα χρονικά με το Twd? Θα δούμε όντως ένα παλιό βερσιον του Morgan ή μήπως πρόκειται για τον Morgan μετά το τέλος της 8ης season του TWD (εάν φυσικά επιβιώσει) . Πείτε μας στα σχόλια .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.