Οι εντυπώσεις για το 8χ09 (Honor)Υπάρχουν κάποιες φορές στην ζωή μας που όλοι μας πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις,μικρές η μεγάλες δεν έχει σημασία είναι αποφάσεις, έτσι και στην αγαπημένη μας σειρά πάρθηκε μία απόφαση πριν από μερικούς μήνες να πεθάνει ένας αγαπημένος χαρακτήρας...Αυτό έφερε μία μεγάλη κρίση στους τηλεθεατές της σειράς και τους έφερε μπροστά σε ένα δίλλημα, αν θα συνεχίσουν να βλέπουν την σειρά η όχι.. Σε αυτό το άρθρο καλύπτουμε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών σχεδόν παγκοσμίως και μπορούμε να καταλάβουμε ότι αυτή η απόφαση δεν άρεσε σε ένα πολύ μεγάλο κοινό...Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι από τα περίπου 1,735,000 tweets στο twitter για την σειρά μόλις περίπου 15,000 αναφερόντουσαν σε οτιδήποτε άλλο που αφορούσε την σειρά εκτός από τον Carl και τον θάνατο του..Πολλές συζητήσεις άνοιξαν για το αν ήταν σωστό η όχι και πολλές από αυτές ξέφυγαν για μια πιο γενική σκέψη φυσικά μπορείτε να διαβάσετε και το Review μας για το επεισόδιο ΕΔΩ.

Ας αρχίσουμε πρώτα με τα σχόλια στην επίσημη σελίδα του The Walking Dead  στο Facebook όπου πολύς κόσμος σκέφτηκε το ίδιο με μένα.. Γιατί τον Carl και όχι κάποιον άλλον..


Ενώ το ίδιο πράγμα συνέβη και από τους χρήστες του Twitter και η ίδια ερώτηση...Γιατί αυτόν..

Και ενώ ήταν ένα καταπληκτικό επεισόδιο όλα τα άλλα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα..Ο" σφαγέας των σωτήρων" ξεπάστρευε έναν έναν όποιον έμπαινε στον δρόμο του..


Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος όπου ο Carl πέθανε και άφησε πίσω του ένα μεγάλο κενό...Ας αποχαιρετίσουμε τον ήρωα μας όπως αξίζει...


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.