Ο Andrew Lincoln Μιλάει Ανοιχτά Για Την Σοκαριστική Στιγμή Του Midseson Finale


Το The Walking Dead εκπλήρωσε την υπόσχεση του με την σοκαριστικήσ στιγμή στο midseason finale,προκαλώντας αναταραχή ανάμεσα στους φανς αλλά και στον Andrew Lincoln.

Για να ολοκληρώσει το midseason finale, το The Walking Dead απακάλυψε πως ο χαρακτήρας που οι φαν πίστευαν πως θα επιβιώσει στην αποκάλυψη είχε δαγκωθεί. Ο Carl Grimes αποκάλυψε πως είχε δαγκωθεί, κάνοντας τον έτσι 'σίγουρα νεκρό' όταν η σειρά επιστρέψει στις 25 Φεβρουαρίου . Για τον Andrew Lincoln, το να μάθει τα νέα του θανάτου του Carl ήταν διαφορετικό απ'όσα είχε ζήσει στα παραπάνω από 7 χρόνια στην σειρά της AMC, και μια στιγμή η οποία θα αλλάξει την σειρά για πάντα.

Αυτό ήταν το δυσκολότερο...Το να χάνεις τον Steven (Glenn) ήταν... η σκέψη του ταξιδιού δίχως τον Steven στο cast ήταν αφόρητη αλλά αυτό... αυτό δεν το είδα να έρχεται.
Με βάση αυτά πού του είπε ο παραγωγός του The Walking Dead, Scott Gimple, ο ηθοποιός νόμισε αρχικά πως ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει.
Δεν είχε ιδέα. Ο Scott με κάλεσε και είπε, 'Θα το μισήσεις αυτό. Θέλω να σε προειδοποιήσω.' Ακόμα και τότε, περίμενα να πω, 'Αυτός είναι ένας αληθινά cool τρόπος να μου πεις πως αποχωρώ από την σειρά, το ξέρεις;' Αυτό νόμισα πως θα μου ανακοίνωνε. Είπε, 'Είναι το παιδί.' Δεν μπορούσα καν να πω, 'Όχι'. Ήμουν σιωπηλός για ένα λεπτό. Μου είπε δύο φορές, 'Είσαι εκεί;' Απλά δεν το περίμενα.
Φυσικά, ο θάνατος του Carl σηματοδοτεί μια αλλαγή στην 8η σεζόν του The Walking Dead. Μέχρι τώρα, ο πόλεμος με τον Negan φαινόταν πως ήταν προς όφελος του Rick και της Alexandria με τις πιο αξιοσημείωτες απώλειες να είναι η Shiva και ο Eric.
Αυτός είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλο θάνατο που είχαμε ποτέ και το συνειδητοποιούμε αυτό στα επόμενα 8 επεισόδια. Αυτά είναι τελείως διαφορετικά από τα πρώτα 8. Αυτό το επεισόδιο συμβαίνει και όλα αλλάζουν. Πάμε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.
Ο Rick θα βιωσει  την πιο τεράστια απώλεια στην διάρκεια των 7μισι σεζόν του The Walking Dead. Η απώλεια του Carl, παρόλ'αυτά, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχει ζήσει ο Rick και θα τον αλλάξει για πάντα καθώς συνεχίζει.
Έχει την εκτεταμένη του οικογένεια. Δεν είναι ο πατέρας της Judith αλλά είναι ο μπαμπάς της. Και, φυσικά, η Michonne. Αγαπιούνται. Αλλά αυτό... Υπήρχαν στιγμές στα τελευταία 8 επεισόδια που ένιωσα πως η σειρά ήταν πολύ γενναία αφού δεν γνωρίζαμε τι κάνουμε. Από την 1η έως την 4η σεζόν, ψάχναμε να καταλάβουμε τι είναι ακριβώς αυτή η σειρά. Ακόμα και τώρα, νομίζω πως προσπαθούμε να το κάνουμε, αλλά υπάρχει η αίσθηση αυτών των σεζόν στα τελευταία 8 επεισόδια.
Έχασε τα πράγματα για τα οποία κάνει αυτόν τον πόλεμο. Αυτό έχει μια τεράστια επίπτωση πάνω του και τον αλλάζει αμετάκλητα.
Φυσικά ο Lincoln δεν χάνει μόνο τον Riggs σαν συμπρωταγωνιστή και τον Carl ως χαρακτήρα, αλλά αποχαιρέτησε και τον Lennie James (Morgan Jones), ο οποίος αποσύρθηκε χάρις έναν ρόλο στην αδελφική σειρά Fear the Walking Dead.
Στο πρώτο επεισόδιο, εκεί είναι που ξεκινάει. Και αυτός τώρα έφυγε.
Με τον James και τον Riggs να αποχωρούν από την σειρά, ο Lincoln είναι ο μόνος από το cast που εμφανίστηκε ανάμεσα στους πρώτους 10.
Μόνο εγώ έμεινα στο top 10. Ο Norman και η Melissa και η Danai και η Lauren Cohan, είναι όλοι ανάμεσα στους 20. Αυτή η δουλειά είναι, όπως είπα και πριν, ένδοξη και μοναδική. Δεν θα την αντάλασσα με καμία άλλη. Το θέμα είναι οτί εγώ φαίνεται πως είμαι ο τύπος που απέμεινε στην προβλήτα και αποχαιρετάει τον κόσμο. Αυτό είναι σκληρό.
Ο Lincoln ολοκλήρωσε λέγοντας:
Όλα τα επόμενα 8 επεισόδια είναι αυτός ο τραγικός θάνατος. Αυτό το συναίσθημα είναι ατέλειωτο ανάμεσα σε όλο το cast και νομίζω πως είναι αισθητό. Το κόστος αυτής της μάχης είναι ακόμα πιο γεμάτο εξαιτίας αυτού που συνέβη.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.