Τι ακριβώς συμβαίνει στην τελευταία σκηνή του 8.09 ; (Πιθανό Spoiler)


Κρυμμένο στις τελευταίες στιγμές του 9ου επισοδείου του The Walking Dead ήταν ένα πιθανό spoiler για την ολοκλήρωση της All Out War ιστορίας.

Ακολουθώντας τις στιγμές που έδειξαν τον Rick Grimes να θάβει τον μονάκριβο του γιο, τον Carl, στην Alexandria, μια σκηνή τον ματέφερε και μαζί και μας σε άλλο χρόνο και τόπο. Κάπου, στο μέλλον, ο Rick κάθισε κάτω από ένα δέντρο με ένα ταλαιπωρημένο και με ένα χέρι γεμάτο αίμα. '' Ο οίκτος μου υπερίσχυσε της οργής μου,'' ο Rick ψιθυρίζει στον ευατό του, όπως έκανε στην ακριβως ίδια σκηνή του μέλλοντος στην πρεμιέρα της 8ης σεζόν. Το επεισόδιο της πρεμιέρας όμως δεν αποκάλυψε τις extra λεπτομέρειες όπως το αίμα και η εκτενέστερη λήψη της τοποθεσίας.

Αυτή η στιγμή μπορεί να δείχνει πως θα ολοκληρωθεί ο πόλεμος μεταξύ του Rick και του Negan και φαίνεται να συγχρονίζεται με τα κόμικ.

Για να τελειώσει την ιστορία του All Out War στο υλικό του Robert Kirkman, ο Rick έκανε επίθεση στον λαιμό του Negan με ένα μαχαίρι αλλά επέλεξε να μην τον σκοτώσει. Οι 2 τους πάλεψαν στο πεδίο της μάχης αλλά ο Negan κατέληξε να έχει ένα κόψιμο στον λαιμό, κάτι που ήταν μόνο ανησυχητικό αν έμενε χωρίς φροντίδα. Ο Rick υπόφερε από σπάσιμο ποδιού αλλά ήταν ο νικητής. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη σπασμένου ποδιού στην τελευταία λήψη του 9ου επεισοδίου αλλά το αίμα στο χέρι του Rick μπορεί να ήταν του Negan, όπως η φράση του ''ο οίκτος μου υπερίσχυσε της οργής μου'' δείχνει πως ίσως ''χάρισε'' την ζωή στον εχθρό του.

Μην φοβάστε, haters του Negan. Ο Rick δεν ελευθερώνει τον Negan στα κόμικ. Τον πέταξε στην φυλακή και τον χρησιμοποίησε ως σύμβολο στον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που ίσως τον προκάλεσε για το πως  μετατράπηκε ο ίδιος και η Alexandria. Είναι ένα σημάδι πολιτισμού που ξαναχτίζεται και μιας αναζήτησης τρόπων για παροχή ενός μέλλοντος χωρίς να σκοτώνεται κανείς, ούτε και αυτοί που διαφωνούν με τον τρόπο ζωής της Alexandria.

Είναι ακριβώς αυτό που ζήτησε ο Carl με τα τελευταία του λόγια.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.