Οι εντυπώσεις για το 8χ10 (The Lost and the Plunderers)Φτάσαμε στο 10ο επεισόδιο του 8ου κύκλου (το Review μας μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ και μετράμε αντίστροφα και για το φετινό φινάλε,μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι μετά την διακοπή η σειρά έχει περάσει σε άλλο επίπεδο..Έχουμε απώλειες.έχουμε δράση και φυσικά έχουμε και Negan που ακόμα και τα "super guest star" (ειρωνικά το λέω) που κάνει γεμίζουν τον ρόλο του... Ένας από τους χαρακτήρες που ανεβαίνει στην κλίμακα του μίσους των addicted του Twd είναι ο Simon, που κλέβει την περσινή πρωτιά του Gregory στην κλίμακα του μίσους και πλέον έχει αυτός τα πρωτεία... Παράκουσε τον Negan, σκότωσε την ομάδα των "σκουπιδιάριδων" και έλαβε όλα τα χαρακτηριστικά μηνύματα μίσους με πιο δυνατό "Simon is going to be Lucciled..."
Οπότε αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις μπορεί να έχουμε ένα καλό χτύπημα στο κεφάλι ή ένα καλό σιδέρωμα στο πρόσωπο...Επόμενο πρόσωπο στις προτιμήσεις ήταν η Jadis και κάπου εδώ έχει ξεκινήσει μία παραφιλολογία σχετικά με τον μέλλον της...Υπάρχει αρκετός κόσμος που πιστεύει ότι η δολοφονία της ομάδας της θα την μετατρέψει σε Alpha,εμείς δεν ξέρουμε κάτι τέτοιο και φυσικά είναι πολύ νωρίς να υποθέσουμε κάτι τόσο μακρινό..
Το τελευταίο κομμάτι του επεισοδίου μονοπώλησε ο Rick και ο Negan, η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.. Μπορούνε να μιλάνε και να απειλούν ο ένας τον άλλο αλλά σίγουρα κερδίζει πόντους ο Negan σε συμπάθεια..

Αυτό ήταν το 10ο επεισόδιο και σίγουρα μπαίνουμε σε μία πού ενδιαφέρουσα τροχιά..αναμονή..Και κάτι τελευταίο βλέποντας το επεισόδιο ένα τραγούδι μου ήρθε στο μυαλό....Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.