Τα θετικά και τα αρνητικά του 8.13Από αυτό το επεισόδιο (και θα δούμε για πόσο) θα προσπαθούμε να δούμε τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές του επεισοδίου όπως διαμορφώθηκαν από τα σχόλια και τις κριτικές των θεατών τα όποια μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ !

Για αρχή θα ξεκινήσουμε με τις καλές στιγμές..

1) Για πολύ καιρό υπήρχε γκρίνια για το ότι δεν βλέπουμε τους "περιπατητές-ζόμπι" και μάχες ανάμεσα σε ανθρώπους και τα πλάσματα αυτά.Σε αυτό το επεισόδιο όχι μόνο είδαμε ζόμπι αλλά και ανθρώπους στα πρώτα στάδια της μεταμόρφωσης και την ανάγκη τους για fresh blood...Τobin για αρχή  αλλά και πολλοί κάτοικοι της κοινότητας έγιναν αιμοδιψά ζόμπι και σκηνές που μας θύμισαν ότι αντίπαλος είναι και αυτά τα πλάσματα..


2) Το σχέδιο της Maggie..."Ας νομίζουν ότι είμαστε ευάλωτοι,κλείστε τα φώτα και ας έρθουν προς εμάς..." Αυτό ήταν μέσες άκρες το σχέδιο της και μέχρι ένα σημείο πέτυχε αλλά είχε και ένα αρνητικό που θα το δούμε πιο κάτω.. Αλλά φάγανε πολλούς από τους Saviors..


3) Η εμφάνιση του Daryl καβάλα στην μηχανή του.. Όσες ατάκες του λείπουν τόσο τις αναπληρώνει με τις εμφανίσεις που κάνει..Γέμισε την σκηνή με την παρουσία του και έδωσε το έναυσμα για την επίθεση..


Στα αρνητικά του επεισοδίου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το επεισόδιο δεν άξιζε..

1)Που βρήκε το κλειδί για την αυτοσχέδια φυλακή ο Henry ο οποίος απλά βρήκε ένα όπλο (αλήθεια δεν έλειπε από κανέναν το όπλο) και πήγε μέσα στην νύχτα να βρει τον δολοφόνο του αδελφού του...Και εγώ έκανα βλακείες μικρός αλλά νομίζω ότι ο μικρός τις ξεπέρασε όλες..


2) Για το σχέδιο της Maggie τα είπαμε πιο πάνω, αλλά αλήθεια τώρα, φέρνεις τους ανθρώπους που μισείς τόσο πολύ σε φάση "βαράτε στο ψαχνό" και από τόσο κοντινή απόσταση οι μισές σφαίρες πάνε στον βρόντο...


3) Μα καλά, κάνεις δεν άκουσε έναν άνθρωπο περίπου 70-80 κιλά να πέφτει από την σκάλα...?? Άσε αυτούς που ήταν μέσα στα δωμάτια, αυτοί που ήταν στο σαλόνι??Πόσο λογικό ήταν αυτό,στον κόσμο του The Walking Dead όλα μπορούν να έχουν μία εξήγηση..Ίσως ήταν η κούραση...Αλλά και πάλι...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ???


Εσείς τι λέτε για τις λογικές αλλά και τις παράξενες στιγμές που διαλέξαμε..
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.