Σημαντικές αλλαγές στην 9η Season του Walking Dead !


Με το Walking Dead μερικές βδομάδες μακριά για το ξεκίνημα της παραγωγής της 9ης σεζόν, η βασική παραγωγός υπόσχεται πως η ανερχόμενη season θα επαναφέρει την σειρά πίσω στην αίγλη μερικών από τις καλύτερες σεζόν της σειράς.

Καθώς κατευθυνόμαστε στο νέο ''μπουκέτο'' επεισοδίων, η Angela Kang έχει ήδη αναβαθμιστεί σε βασική παραγωγός, θέση που προηγουμένως κατείχε ο Scott Gimple. Όπως αναφέρει ο παραγωγός της σειράς, Greg Nicotero για την ίδια:
Η Angela είναι μαζί μας από την 2η σεζόν. Έχει υπάρξει μία από τις συγγραφείς ''κλειδιά'' μας. Η Angela έχει μια πολύ ξεκάθαρη οπτική για την σειρά και έχει μια εξαιρετική φωνή, έχει μια μοναδική φωνή.
Ο στόχος της Kang, σύμφωνα με τον Nicotero, θα είναι να κάνει την σειρά να μοιάζει όπως ήτανε όταν υπήρξε στα καλά της.
Ειδικότερα, κοιτώντας πίσω στο τι πέτυχε η σειράς μας περισσότερο-όσον αφορά τους χαρακτήρες που έχουν την καλύτερη χημεία μεταξυ τους και τις τοποθεσίες που δούλεψαν καλά. Πάντα είναι καλό να είσαι λίγο έξω στον δρόμο. Οποιαδήποτε στιγμή η σειρά τοποθετείται σε ένα μέρος για πολύ καιρό...νίωθω σαν παίρνει την μορφή της 4ης και της 5ης σεζόν.
Αν η τηλεθέαση είναι ένα σημάδι, η 4η και η 5η σεζόν ήταν οι 2 σεζόν που ο περισσότερος κόσμος απολάμβανε το Walking Dead. Οι τηλεθεάσεις της 6ης σεζόν είναι σχεδόν ίδιες με αυτές της 5ης, αλλά έδειξε τα πρώτα σημάδια πτώσης που οδήγησε στα νούμερα της τωρινής σεζόν κοντά σε αυτά της 2η σεζόν. Σχετικά με το πότε θα ολοκληρωθεί η σειρά, η πτώση των ποσοστών δεν μπορούν να θεωρηθούν σημάδια. Υπάρχει ακόμη πολύ ιστοριά για να ειπωθεί και το Walking Dead είναι ακόμη μια από τις πιο εντυπωσιακές σειρές στην καλωδιακή τηλεόραση. Ο Greg Nicotero μίλησε σχετικά με το τέλος της σειράς:
Πάντα ακούω τους πάντες να μιλάνε για το πότε πιστεύουν πως θα είναι η τελευταία σεζόν και για το πόσο πολύ θα τραβήξει η σειρά. Αλλά ακόμα και όταν ακούω αυτά που λέει ο Scott Gimple, πάντα είναι διαφορετικά. Ξέρω πως έχουμε μερικά ακόμη καλά χρόνια μέσα μας με σιγουριά. Αλλά αν υπάρχει ένα τελικό σημείο για την σειρά, δεν έχει συζητηθεί με μένα.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.