Ποιοι χαρακτήρες επιβίωσαν το Finale της 3ης Season του FearTWD (Spoilers)


Η 3η Season του Fear μας άφησε στον αέρα με ένα εκρηκτικό Finale . Δίκαια θεωρείται η πιο αιματηρή season της σειράς καθώς δεν δίστασε να σκοτώσει παλιούς και νέους χαρακτήρες . Travis , Ofelia , Jake, Troy καθώς και οι άτυχοι Lola και Efrain είναι μερικά από τα ονόματα των πεσόντων της 3ης Season , και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί οι νεκροί χαρακτήρες έκλεισε με την μοίρα μερικών από τους επιζώντες μας να παίζετε κορόνα γράμματα. Πιο συγκεκριμένα η μοίρα των αγαπημένων Strand,Alicia,Nick και Daniel είναι στον αέρα με μόνη σίγουρη επιστροφή στην 4η Season την αρχηγό της ομάδας μας Madison Clark. Μέχρι τώρα δεν είχαμε και πολλά στοιχεία για τους χαρακτήρες που θα επιστρέψουν στην νέα Season αλλά τα νέα βίντεο που κυκλοφόρησαν για την νέα Season μας έδωσαν μερικά στοιχεία (Τα μίνι Trailer μπορείτε να δείτε ΕΔΩ). Πάμε να πάρουμε έναν έναν τους χαρακτήρες μας και να σας εξηγήσουμε ποιους θεωρούμε ζωντανούς και ποιους νεκρούς .

Madison Clark (Zωντανή)
Για αυτό η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε και πολλές αμφιβολίες καθώς είναι η μόνη που είδαμε να ξεπροβάλλει από την πλημμύρα του Finale στην 3η Season. Η Madison στην 3η Season της σειράς μας βίωσε απώλεια, αδικία, απογοήτευση, προδοσία, θλίψη και πολλά άλλα ωστόσο τα ξεπέρασε όλα και την έκαναν πιο δυνατή και ικανή να παίρνει αποφάσεις για την οικογένεια της αλλά και τους άλλους .
Victor Strand / Alicia Clark / Nick Clark (Ζωντανοί)
 
Όταν ανακοινώθηκε πως ο Morgan θα είναι ο χαρακτήρας που θα ενώσει τις δύο σειρές κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες από τον ίδιο στον χώρο των γυρισμάτων . Σε μια από αυτές τις φωτογραφίες λοιπόν μαζί με τον Morgan είδαμε τον Victor την Alicia και τον Nick να διαβάζουν τα σενάρια της 4ης Season τότε είναι που αρχίσαμε να πιστεύουμε πως και οι τρείς τους θα την βγάλουν καθαρή. Η επιβεβαίωση ήρθε όμως σε ένα από τα τρία νέα προμο βίντεο που ενώ εστιάζει στην Madison αν παρατηρήσουμε προσεχτικά θα δούμε κάποιες γνώριμες φάτσες !
(1. Victor Strand, 2.Alicia Clark, 3.Nick Clark ).
 

Luciana (Ζωντανή)

Η Luciana στην 3η season πήρε τον δικό της δρόμο και από τότε την είδαμε μόνο σε όραμα . Η Danay Garcia πριν λίγες μέρες (Εδώ) επιβεβαίωσε την επιστροφή της στην 4η season του Fear ωστόσο αυτό που δεν ξέραμε είναι αν θα είναι ακόμα μόνη της ή αν ο δρόμος της ξανά ενωθεί με τον δρόμο της οικογένειας Clark . Κάτι ακόμα λοιπον που αποκάλυψε το Promo ήταν η επανένωση της Luciana με τους Clarks !
 
 Daniel Salazar (Μάλλον νεκρός)

Ο Daniel δεν έχει εμφανιστεί σε καμία από τις φωτογραφίες ή βίντεο για την νέα Season επίσημο spoiler δεν έχουμε ωστόσο θα μπορούσαμε να τον θεωρούμε νεκρό . Η ιστορία του λίγο πολύ τελείωσε με τον θάνατο της κόρης του και αργότερα με τον θάνατο της Lola. Ο ίδιος θα ήταν δύσκολο να συνυπάρξει με τον Victor μετά τα γεγονότα της 3ης Season. Πολλές φορές ξεγέλασε τον θάνατο αλλά την τελευταία φορά που τον είδαμε δεν ήταν και στα καλύτερά του με μια σφαίρα να του έχει διαπεράσει το μάγουλο και το φράγμα να καταρρέει τα πράγματα δεν δείχνουν και πολύ καλά για τον ίδιο . Ωστόσο σας το μεταφέρουμε με επιφύλαξη καθώς κάποια επιβεβαίωση από τις πηγές μας δεν έχουμε !

Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.