Η Georgie ίσως κατευθυνθεί προς το Fear the Walking Dead!
Ο νεότερος, και πιθανότατα ο πιο σημαντικός χαρακτήρας του The Walking Dead ίσως να προορίζεται για μια εμφάνιση κάπου αλλού στην αποκάλυψη των ζόμπι.

Κάνοντας ντεμπούτο ως Georgie στο 8x12, η Jayne Atkinson μίλησε για τον νέο της ρόλο στην σειρά της AMC. Ενώ ο παραγωγός της σειράς, Scott Gimple, κράτησε τις λεπτομέρειες για το παρελθόν και το μέλλον του χαρακτήρα μακριά από την ηθοποιό, την προόρισε για το μέλλον του σύμπαντος της σειράς, και πιθανότατα για spinoff σειρές εάν μπορούμε να λάβουμε υπόψιν τα λόγια της Atkinson.
Δεν ξέρω πότε θα την ξαναδούμε, αλλά σίγουρα λέει, "Θα με ξαναδείτε". Και για μένα, υπάρχουν ενδείξεις πως ίσως δούμε την Georgie σε ένα άλλο 'σύμπαν' του Walking Dead
Αυτή την στιγμή, μόνο μια σειρά συνυπάρχει με το The Walking Dead: το Fear the Walking Dead, το οποίο βαδίζει για την 4η του σεζόν, κάνοντας πρεμιέρα την νύχτα του φινάλε της 8ης σεζόν του The Walking Dead. Με την 4η του σεζόν, το Fear θα συνδεθεί για πρώτη φορά με το Walking Dead, μιας και ο Lennie James (Morgan) κατευθύνεται στην αδελφική σειρά. Μένει να φανεί αν η Georgie θα ακολουθήσει ή όχι. Όπως τόνισε και η ηθοποιός:
Μίλησα με τον Scott Gimple λίγο σχετικά με τον ρόλο. Ξέρετε, κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους. Ειδικά ο Scott. Και έτσι, όταν μίλησα μαζί του, εκείνος μου έδωσε μια γενική εικόνα του χαρακτήρα μου, αλλά όχι το παρελθόν μου, ούτε το μέλλον μου. Αλλά μου έδωσε αρκετά για να δημιουργήσω, πιστεύω, ένα δυναμικό και ενδιαφέρον άτομο. Και φυσικά τον τρόπο με τον οποίο γράφτηκε.
Φυσικά, εάν η Georgie είναι τελικά η τηλεοπτική βερσιόν της Pamela Milton από τα κόμικ, ίσως να είναι και η αρχηγός μιας από τις μεγαλύτερες κοινότητες του κόσμου (τουλάχιστον με βάση αυτά που ξέρουν οι αναγνώστες) και να μπορέσει να ενώσει όλους τους επιζήσαντες χαρακτήρες και από τις δύο σειρές στο τέλος! Περισσότερα για αυτό θα αναφέρουμε σε μελλοντικό μας άρθρο .

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.