Η Melissa McBride μιλάει για την πρόσφατη απώλεια της Carol και τις σχέσεις της!


Με τον θάνατο του Tobin στο επεισόδιο 8x13, το όνομα του χαρακτήρα μπαίνει στο ίδιο 'τσουβάλι' με την Sophia, τον Carl, την Lizzie, την Mika, τον Tyreese και πολλούς άλλους που ήρθαν κοντά στην Carol μόνο για να γίνουν θύματα της αποκάλυψης των ζόμπι. Η Melissa McBride, που υποδύεται την Carol, ''ανοίχτηκε'' για την -ακόμα μια- απώλεια της και για το πως ο χαρακτήρας της θα επηρεαστεί στο μέλλον.
Έχει ακόμα το δίλλημα μέσα της σχετικά με το αν πρέπει να σκοτώνει. Είχε μια συνομιλία με τον Tobin, ήταν κάπως, 'Δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Έχεις άλλη μια μέρα, ίσως άλλο ένα πρωί.' Υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν και μόνο αυτοί.
Έχοντας μακρύ ιστορικό με τον Daryl, περνώντας πολύ χρόνο με τον Ezekiel πρόσφατα, και βλέποντας ένα βασανιστικό στοχασμό στον Morgan Jones, η Carol έχει αρκετούς χαρακτήρες που είναι ακόμα δίπλα της. Ποιος είναι πιο κοντά της, είναι δύσκολο να πούμε.
Έχει ο καθένας τους την δικιά του ενέργεια. Είναι επίσης πολύ διαφορετικοί και πιστεύω πως όλοι τους έχουν ένα κομμάτι της Carol μέσα τους. Θεέ μου, αυτό είναι σκληρό. Θα μου λείψει ο Lennie (Morgan), θα μου λείψει τόσο πολύ η συνεργασία μαζί του τώρα που πάει στο Fear The Walking Dead . Και ο Tobin, της θύμισε την περίοδο που βασανιζόταν πολύ, την περίοδο των Wolves και μετρούσε πόσους ανθρώπους είχε σκοτώσει και είχε ανάγκη να το ακούσει αυτό. Είναι καλός φίλος και απλά ευγενικός και κύριος μαζί της, και είδε κάτι σε αυτήν που η ίδια ήθελε να ακούσει, ήθελε να ξέρει.
Παρόλ'αυτά η σχέση του Tobin με την Carol δεν μπορεί να θεωρηθεί η ισχυρότερη στην ιστορία.
Ακόμη θεωρώ πως είναι πιο κοντά στον Daryl. Έχουν αυτήν την μακρά σχέση. Έχουν περάσει τόσα πολλά μαζί. Ήταν εκεί από την αρχή. Έχουν έρθει κοντά με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους χαρακτήρες.
Η ηθοποίος όμως δεν κατονόμασε τον Daryl ως τον καλύτερο φίλο της Carol.
''Είναι κοντά με τον Morgan και τον Ezekiel επίσης! Δεν ξέρω. Μπορεί να σχετιστεί με όλους!''

Δημοσίευση σχολίου

  1. άμα τα φτιάξει με τον Νταρυλ να του πει ή να κόψει τη φράντζα που καλύπτει μονίμως τα μάτια του ή να βάλει τσιμπιδάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.