Πως θα ταιριάξει ο Morgan χρονικά στην 4η Season του FearTWD ;Από την στιγμή που ανακοινώθηκε πως ο Morgan θα είναι ο χαρακτήρας που θα εμφανιστεί στο FearTWD οι Fans των δύο σειρών προσπαθούν να καταλάβουν πως ο Morgan θα ταιριάξει στο Fear ! Υπάρχουν λοιπόν δύο τρόποι κατά τον οποίο ο Morgan θα μπορούσε να εμφανιστεί στο FearTWD και οι δύο έχουν να κάνουν με τον χρόνο . Ας το αναλύσουμε λίγο παραπάνω !
Ας ξεκινήσουμε από τον ίδιο τον χρόνο ο οποίος περνάει πραγματικά αργά στις δύο σειρές. Για παράδειγμα από την εμφάνιση του Negan μέχρι τώρα χρονικά έχει περάσει το πολύ ένας μήνας και ακριβώς για αυτόν τον λόγο η Maggie δεν έχει κοιλιά από την εγκυμοσύνη ! Ένα ακόμα παράδειγμα άξιο αναφοράς είναι πως οι τρείς πρώτες season του FearTWD παίρνουν χρόνο μέσα σε 64 ημέρες . Πάμε τωρα να κάνουμε ένα μικρό χρονοδιάγραμμα των δύο σειρών για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα . 
 • Όπως λοιπόν αναφέραμε και παραπάνω το Fear The Walking Dead έχει φτάσει 64 ημέρες μέσα στην αποκάλυψη , χρονικά παράλληλα ο Rick ξυπνάει στην ημέρα 59 της αποκάλυψης και αποχαιρετά τον Morgan την ημέρα 60 . Όλα αυτά έγιναν στην πρώτη season του TWD. 
 • Η αμέσως επόμενη εμφάνιση του Morgan στο TWD είναι την ημέρα 314 (στο επεισόδιο 12 της 3ης Season). 
 • Τις ημέρες 322-523 ο Morgan γνωρίζει τον Eastman που του μαθαίνει την πολεμική τέχνη Aikido. 
 • Μετά τον θάνατο του Eastman ο Morgan ακολουθούσε τα ίχνη του Rick μέχρι που τον βρήκε την ημέρα 547 με το τέλος της 5ης Season .

*Σε αυτό το σημείο του άρθρου να διευκρινίσουμε πως δεν είμαστε τρελοί και δεν ξέρουμε ακριβώς ποια μέρα έγινε τι απλά χρησιμοποιήσαμε την " εγκυκλοπαίδεια " του TWD ως πηγή. 
Πάμε τώρα να δούμε τους δύο τρόπους με τους οποίους ο Morgan θα μπορούσε εμφανιστεί στο FearTWD και να δούμε και ποιός φαίνεται πιο σωστός !
Τρόπος Α ( Ένα παρελθοντικο version του Morgan )

Με το FearTWD να έχει ολοκληρώσει την 3η Season του και να έχει φτάσει τις 64 ημέρες βλέπουμε πως είναι πολύ κοντά με τα γεγονότα της 1ης season του TWD (ημέρα 60). Από την ημέρα 60 μέχρι και την επόμενη εμφάνιση του Morgan δηλαδή την ημέρα 314 υπάρχει ένα κενό 254 ημερών που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Fear για να φέρει τον Morgan στην 4η Season του . Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον αν αυτό γινόταν καθώς θα συμπληρωνόταν η ιστορία του Morgan και θα μαθαίναμε τι έκανε όσο έλειπε από τις οθόνες μας. Ωστόσο από ότι έχουμε δει από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει για την νέα season του Fear ο Morgan έχει το αγαπημένο του "ραβδι" δηλώνοντας πως η εμφάνιση του στο FearTWD θα είναι μετά την εκπαίδευση του από τον Eastman δηλαδή την ημέρα 523.
Ο Morgan βρήκε τον Rick και εγκαταστάθηκε στην Alexandria την ημέρα 547. Με τον Morgan να βρίσκεται την ημέρα 523 στην τοποθεσία 1 και την ημέρα 547 στην τοποθεσία 2 καταλαβαίνουμε πως οι 24 μέρες που έψαχνε τον Rick δεν είναι αρκετές για να περάσει πρώτα από την τοποθεσία 3 που θα είναι η 4η Season του FearTWD! Κάπως έτσι καταρρίπτουμε τον τρόπο Α και συνεχίζουμε...

Τρόπος Β (Χρονικό άλμα στο FearTWD)

Ο Robert Kirkman δημιουργός του The Walking Dead έχει δηλώσει ότι η ιστορία του Morgan στην 8η Season του TWD οδηγεί κατευθείαν στην 4η Season του FearTWD, ωστόσο ο ίδιος είναι μεγάλο τρολ και δεν θα έπρεπε να τον θεωρούμε αξιόπιστη πηγή ! Βάζοντας κάτω όμως τα πράγματα οδηγούμαστε σε αυτόν τον τρόπο και από ότι φαίνεται το Fear θα κάνει ένα μεγάλο χρονικό άλμα το οποίο θα το φέρει χρονικά παράλληλα με την μητρική σειρά . Αυτό είναι ευχάριστο γιατί κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνει πως ο Morgan θα επιζήσει την 8η Season ωστόσο κάτι θα τον αναγκάσει να φύγει και να συναντήσει την ομάδα του Fear ! Μένει να δούμε τι θα αναγκάσει τον Morgan να φύγει από την ομάδα του Rick. Ίσως ο θάνατος κάποιου με τον οποίον έχει έρθει κοντά ή ίσως οι τύψεις του για την δημιουργία ενός παιδιού δολοφόνου, τον Henry . Σίγουρα αυτή η εκδοχή μας βολεύει καλύτερα γιατί αυτόματος δίνει και μια αναβάθμιση στους χαρακτήρες του Fear οι οποίοι πλέον θα είναι πραγματικοί επιζώντες και όχι άνθρωποι που μόλις έχασαν τον πολιτισμό . Τέλος και πιο σημαντικό αυτό ανοίγει πόρτες για παραπάνω Crossovers ή ακόμα και ολοκληρωτική ένωση των δύο σειρών!
Και κάπως έτσι θα ταιριάξει χρονικά ο Morgan στο Fear. 
Συγγνώμη αν μερικά σημεία του άρθρου σας μπέρδεψαν ελπίζουμε τώρα να είναι όλα λίγο πιο ξεκάθαρα...
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

 1. Ευχαριστώ πολύ γι αυτό το άρθρο. Και γω πίστευα ότι λογικά θα έπερνε μέρος το crossover μετά το All Out War. Αυτό που με προβλημάτιζε, βέβαια είναι το time-skip που θα είχε το Fear σε αυτήν την περίπτωση. Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο που και οι 8 σεζόν υποτίθεται ότι χρονολογούνται σε 2 μόνο χρόνια πάνω-κάτω... ΧD Καταλαβαίνω ότι ακολουθούν τα κόμικς, αλλά ίσως έπρεπε να πάνε με μια πιο ρεαλιστική χρονολογία (έστω 5-6 χρόνια) κρίνοντας από το πόσο είχαν μεγαλώσει ο Carl και η Judith.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Τζούντιθ δεν φαίνεται μεγαλύτερη από 3ων ετών. Οκ το ζαβό ο Κάρλ μεγάλωσε απότομα αλλά φταίει και η εφηβεία
   ;)

   Διαγραφή
 2. ωραία παρατήρηση δεν γίνεται σε δύο μόλις χρόνια να έχουν μεγαλώσει τόσο τα μικρά! θα προτιμούσα την πρώτη εκδοχή (ας βρουν τρόπο να τα κάνουν αληθοφανή!) για να έχουμε τον Μόργκαν ακόμα στη σειρά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πάντως με όποιο τρόπο και αν ταιριάξει στο Φίαρ ο Μόργκαν, δεν μπορεί να είναι κάποιο επιφανειακό πέρασμα αλλά κάτι σημαντικό, αλλιώς δεν θα γινόταν αυτή η κίνηση. Όμως αν ήταν μια σημαντική εμπειρία θα έπρεπε να είχε αναφερθεί σε αυτήν όπως έγινε και με την φάση με τον τύπο που του έμαθε αϊκίντο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.