TWD REVIEW 8x12
Το επεισόδιο ξεκινάει με μια συζήτηση μεταξύ του Negan και του Dwight. Ο Dwight εξηγεί πώς κατέληξε κοντά στο Hilltop και με τους Saviors που τον βρήκαν. Έξω, ο Negan ενθαρρύνει και συμβουλεύει τους άνδρες του να συνεχίσουν να καλύπτουν τα όπλα τους με αίμα και εντόσθια από ζόμπι. Λέει στον Simon ότι το Hilltop πρόκειται να πέσει στα γόνατα, αλλά ο Simon φαίνεται να έχει κάτι άλλο στο μυαλό. Ο Dwight εμφανίζεται και βλέπει όλους να προετοιμάζονται. Ο Simon έχει συγκεντρώσει τους πάντες και λέει σε όλους να αποφύγουν τους πυροβολισμούς στο κεφάλι και να επιτρέψουν στους ανθρώπους να μεταλλαχθούν σε ζόμπια. Ο Dwight παίρνει τη μοτοσικλέτα του, αλλά ο Simon επιμένει ότι θα τον ακολουθήσει στο ίδιο όχημα. Ο Simon του εξηγεί ότι είναι αυτό που θέλει ο Negan, οπότε δεν έχουν άλλη επιλογή. Ο Negan βγαίνει τελευταίος, παίρνει την Lucille σε ένα κουβά με αίμα, την κολακεύει λέγοντάς της ότι είναι όμορφη (!) και ακολουθεί τους υπόλοιπους με το μαύρο αυτοκίνητό του.
Ο Rick και η Michonne επιστρέφουν στο Hilltop για να ανασυγκροτηθούν. Ο Daryl ζητά συγγνώμη από τον Rick για τα καμώματά του στο Sanctuary. Ο Rick παρ'όλα αυτά θα αντιδράσει ψύχραιμα και θα τον ευχαριστήσει που μετέφερε όλους τους ανθρώπους σώους στο Hilltop. Οι δυο τους αποφασίζουν να συνεχίσουν την αναζήτηση γύρω από το Hilltop, αφήνοντας την Maggie υπεύθυνη στην κοινότητα. 


Αργότερα, η Maggie μιλάει με τη Rosita και την ρωτάει αν ο Rick θα μπορέσει να συνέλθει από τον χαμό του Carl. Η Rosita της απαντάει αν αυτή έχει συνέλθει από τον θάνατο του Glenn. Οι δύο γυναίκες συμφωνούν στο ότι ο Negan πρέπει να πεθάνει. Επιπλέον, η Maggie θα εντοπίσει με τα κιάλια της έξω από τα τείχη ένα κιβώτιο με μία σημαία.
Oι Saviors έχουν ξεκινήσει να πηγαίνουν προς το Hilltop. Dwight και Simon θα έχουν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, καθώς ο Simon λέει στον Dwight ότι οι άνθρωποι που πολεμάει ο Negan (Ezekiel, Rick, Maggie) δε φοβούνται και ότι πρέπει να σταματήσει αυτό. Στο Hilltop, θα μεταφέρουν το κιβώτιο μέσα και η Michonne θα αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι δουλειά των Saviors. Περιέχει ένα γράμμα που τους λέει ότι αν γεμίσουν το κιβώτιο με τροφή ή μουσικούς δίσκους θα λάβουν ένα σημαντικό κλειδί για το μέλλον. Τους αφήνουν, μάλιστα και συντεταγμένες για να γίνει η ανταλλαγή. Έτσι και γίνεται! Στο σημείο συνάντησης, οι Rosita, Maggie, Enid και Michonne θα συναντήσουν την καλοντυμένη και προσεγμένη Georgie, αλλά και την Hilda και τη Midge, οι οποίες προσφέρουν τη γνώση τους σε αντάλλαγμα με προμήθειες. 

H Maggie, όμως, θα δράσει αυταρχικά και θα αποφασίσει να τις πάρει αιχμάλωτες στο Hilltop, μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Αυτή η κίνηση θα φέρει διαφωνίες ανάμεσα σε Michonne και Enid, καθώς η μικρή πιστεύει ότι θα ταν καλύτερο να μην ασχοληθούν μαζί με αυτούς τους περίεργους νέους χαρακτήρες. Τελικά θα αποδεχθούν τη συμφωνία και θα λάβουν ως αντάλλαγμα ένα βιβλίο -εγχειρίδιο για την δημιουργία βασικών κατασκευών όπως ανεμόμυλοι, με την Georgie να εναποθέτει τις ελπίδες της στη Maggie ότι θα μετατρέψει τo Hilltop σε μία μεγάλη και σημαντική κοινότητα. Καθώς φεύγει η Georgie, η Enid αποκαλύπτει στη Michonne ότι σκότωσε την αρχηγό του Oceanside, την Natanya και ότι πλέον είναι πολύ αβέβαιη, καθώς δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και ποιο είναι το σωστό. 
Πίσω στο ταξίδι των Saviors τους οποίους θα ανιχνεύσει ο Rick και αμέσως μόλις δει τον Negan θα σπεύσει στην καταδίωξη του . Σαν χείμαρρος στόχευει και τρακάρει το αμάξι του Negan για να τον απομακρύνει από την ομάδα του . Σε μια επική καταδίωξη που θυμίζει Fast and Furious ο Rick είναι αποφασισμένος να τελειώσει την ζωή του Negan. Οι δυο τους τρακαρουν κάτι που δεν βλέπουμε στις οθόνες μας και αυτο έχει ως αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το αμάξι του Negan. Αφού συνέλθει βγαίνει από το αυτοκίνητο του ωστόσο ο Rick είναι στο κατώφλι του. Αφού αδειάζει 2-3 γεμιστήρες προσπαθώντας να πετύχει τον Negan ( ο Rick θεωρείται και επίσημα Stormtrooper) οι δύο άντρες καταλήγουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο .

Όταν ο Negan καταλαβαίνει πως ο Rick ξέμεινε από σφαίρες στέκεται να τον αντιμετωπίσει με τον δεύτερο να βγάζει το τσεκούρι του και να το πετάει προς το μέρος του εχθρού του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο μεγάλος κακός να παραπατησει από μια σκάλα και να καταλήξει στο υπόγειο του κτιρίου. Ο Negan πανικόβλητος καθώς δεν μπορεί να βρει την Lucille αποδεικνύει ότι δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η απειλή του Rick αλλά να βρει το αγαπημένο του ρόπαλο . Στο μεταξύ Simon και Dwight ψάχνουν τον Negan όταν βρουν το αμάξι του γεμάτο αίματα αποφασίζουν πως δεν αξίζει να χαραμισουν χρόνο ψάχνοντας τον καθώς δεν ξέρουν αν είναι ζωντανός ή νεκρός . Πίσω στους δυο άντρες που θα συζητήσουν καθώς ο ένας ψάχνει τον άλλον , με τον Negan να κάνει μια νέα πρόταση στον Rick. Πιο συγκεκριμένα του προτείνει να γυρίσουν πίσω στα παλιά με τις κοινότητες (Hilltop, Kingdom και Alexandria) να δίνουν το 25% των προμηθειών τους αντί για το 50%. Ο Negan το θεωρεί τεράστια ευκαιρία και ζητάει από τον Rick να τον αφήσει να τους σώσει με τον Rick να απαντάει πως αν η σωτηρία που του προσφέρει είναι παρόμοια με αυτήν που πρόσφερε στην Jadis . Ο Negan καταλαβαίνει πως ο Simon του είπε ψέματα και ο Rick βρίσκει πρώτος την Lucille. Αφού το ανακοινώσει στον Negan τον προκαλεί βάζοντας της φωτιά και χτυπώντας την δεξιά και αριστερά.

 Ο Negan ορμάει στον Rick και οι δύο αρχηγοί καταλήγουν σε ένα δωμάτιο γεμάτο Walkers , παλεύουν σκληρά ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να γλυτώσουν και από τους νεκροζωντανους . Κύρια ανησυχία του Negan είναι να σώσει την ζωή της Lucille αφού το εξασφαλίσει αυτό καταφέρνει να ξεφύγει από ένα παράθυρο με τον Rick να ακολουθεί . Βγαίνοντας από το κτίριο ο Rick κουρασμένος και απογοητευμένος δεν βρίσκει πουθενά τον Negan . Οι Simon και Dwight ανακοινώνουν στου υπόλοιπους Saviors πως η μοίρα του Negan παραμένει άγνωστη και ο Simon αναλαμβάνει μια πιο αρχηγική θέση ωστόσο αλλάζει το σχέδιο τους προσαρμόζοντας το στα δικά του δεδομένα . Ζητάει από τους Saviors να σκοτώσουν τους κατοίκους του Hilltop προς τιμήν του Negan ! 

Το επεισόδιο τελειώνει με ένα επικό plot twist . Η Jadis έχει πιάσει τον Negan και τον πάει κάπου με το αυτοκίνητο της ! 

Και αυτό ήταν το 12ο επεισόδιο της 8ης Season στο περίπου. Ένα επεισόδιο γεμάτο δράση και αγωνία καθώς και πολύ μυστήριο για την συνέχεια ! Τα καλύτερα σχόλια για το επεισόδιο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ...Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.