Ο παραγωγός του The Walking Dead Scott M. Gimple σχεδιάζει νέα spinoffs

Ο παραγωγός του The Walking Dead Scott M.Gimple σκοπεύει να επεκτείνει το σύμπαν των απέθαντων του Robert Kirkman, όπως αναφέρει.


Ο Gimple, ο οποίος αναβαθμίστηκε σε διευθυντή του όλου προϊόντος του The Walking Dead για την AMC, σκοπεύει να το επεκτείνει σε διάφορες πλατφόρμες, ακολουθώντας την μεταπήδηση του Kirkman από την AMC στην Amazon, με την οποία η Skybound Entertainment του Kirkman έκλεισε μια τεράστια συμφωνία το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο νέος ρόλος του Gimple περιλαμβάνει καθήκοντα παραγωγού για το Fear The Walking Dead, όπως και νέα project με σενάρια, βιντεοπαιχνίδια, μικρές σε διάρκεια ψηφιακές σειρές και άλλες πλατφόρμες.

Το πλάνο είναι να επεκταθεί το The Walking Dead μέσω ''παραδοσιακών τρόπων, μη παραδοσιακών τρόπων και τρόπων που ο κόσμος δεν θα πιστεύει'', όπως τονίζει ο Gimple.
Θα έχουμε ένα νέο cool Walking Dead. Έχουμε ένα σωρό από διαφορετικά πράγματα στο μυαλό μας. Μερικά πράγματα που είναι πολυ κολακευτικά για αυτό που κάνουμε τώρα και κάποια πράγματα που είναι πολύ διαφορετικά.
Ανέφερε πως όχι μόνο σκοπεύει να επεκτείνει τα spinoff με 16 επεισόδια, όπως το Fear, αλλά επίσης και μικρότερες σειρές σαν το Flight 462 και το Red Machete, ανάμεσα σε διαφημιστικές mini σειρές που εμβαθύνουν περισσότερο στο επεκταμένο σύμπαν.

''Αυτά τα 2 βρίσκονται στην αντίπερα όχθη μεταξύ τους,'' συμπλήρωσε ο Gimple.
Μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα και στις 2 όχθες και υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν ταιριάζουν ακριβώς σε αυτές τις περιγραφές. Υπάρχουν 2 διαφορετικές προσεγγίσεις στο πως μπορούμε να πούμε τις ιστορίες και για πόσο θα τις λέμε και για τα μέρη που θα βρισκόμαστε. Ελπίζω να ασχοληθώ με μια ποικιλία από διαφορετικά projects, που πιθανότατα βρίσκονται πιο κοντά σε αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά ίσως σε διαφορετικούς ρυθμούς και μορφές. Θα συνεχίσουμε να έχουμε εξαιρετικό ψηφιακό περιεχόμενο αλλά είμαι ενθουσιασμένος σχετικά με το είδος των πραγμάτων που μπορούμε να κάνουμε. Αλλά μιλάω για όλες τις πλευρές του και ξέρω πως θα πρέπει να μιλήσουμε περισσότερο γι'αυτό σύντομα.
Ο παραγωγός δεν θέλησε να κατονομάσει τους διεκδικητές για τα spinoff ή τους χαρακτήρες που θα ήθελε να δει να έχουν την δικιά τους πλατφόρμα, λέγοντας μόνο πως η AMC ''πειραματίζεται με νέους τρόπους.''
Βλέπουμε διαφορετικές εκτάσεις των σεζόν και διαφορετικές μορφές- παρόλ'αυτά δεν μιλάω για σειρές 37 λεπτών. Μιλάω για διαφορετικούς τρόπους να πούμε τις ιστορίες, πιθανότατα με χαρακτήρες που γνωρίζουμε και πιθανότατα με χαρακτήρες που δεν γνωρίζουμε. Προσπαθούμε να βρούμε λύση τώρα αλλά υπάρχει ένα τόνος από πράγματα που θέλω να εμβαθύνω. Εμείς το οργανώνουμε και αποφασίζουμε πως θα γίνει, πως θα συνδεθούν όλα. Πραγματικά έχουμε ένα πλάνο που επεκτείνεται στο μέλλον. Είναι αρκετά συναρπαστικό αυτή την στιγμή.
Η αποστολή του Gimple θα περιλαμβάνει την επέκταση του κόσμου του The Walking Dead με νέες αφηγήσεις, ως τρόπος να αντισταθμίσει την μετάβαση του Kirkman στην Amazon. Η έξοδος του Kirkman δημιούργησε μια ανάγκη στην AMC να διορίσει έναν πρεσβευτή του προϊόντος- κάποιον που ήξερε την σειρά πολύ καλά- ώστε να είναι ο επιβλέπων.

Ξεκινώντας την 9η σεζόν,η ηγεμονία του παραγωγού του The Walking Dead θα περάσει στην παραγωγό και σεναριογράφο Angela Knag, η οποία βρίσκεται στην σειρά από την 2η σεζόν της, το 2011. Η Kang θα είναι η 4η παραγωγός της σειράς μετά τον Gimple και τους Frank Darabont και Glen Mazzara, με μικρό πέρασμα και οι 2.
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.