Η μεγάλη δημοσκόπηση για το The Walking Dead και τα σχόλια της


Για πρώτη φορά από τους φανς τέθηκε θέμα για το που πάει η σειρά και αν θα πρέπει να έχει μέλλον... Και κάπως έτσι δημιουργήθηκαν 2 hastags... Ένα για την συνέχεια της σειράς με hashtag #TWDstillRules και ένα για το τέλος της σειράς #KillTWD.. Tα αποτελέσματα από αυτήν την κίνηση είναι λίγο περίεργα και ενώ είχαμε αναφέρει κάποιους λόγους στο άρθρο μας πριν από λίγο καιρό τα αποτελέσματα δείχνουν πολύ γκρίνια...Στις πρώτες 15 ώρες τα αποτελέσματα δείχνουν κορεσμό για την σειρά και κάποια σχόλια μας εξηγούν τι θα ήθελαν και τι όχι από την σειρά..


Τα σχόλια για το #killTWD αναφέρουν χαρακτηριστικά...


Ενώ υπήρχε και παρά πολύς κόσμος όπως και εμείς που ψηφίζουμε και με τα δύο μας χέρια να συνεχιστεί...#TWDstillRulesΣε μια τέτοια ερώτηση στο ελληνικό κοινό ποία πιστεύεται ότι θα ήταν η δική μας ετυμηγορία...
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

  1. Να συνεχιστεί υπάρχουν ακόμα πολλές ιστορίες να ειπωθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα! Αν τελείωνε τώρα, ή έστω και στην επόμενη σεζόν, θα έμεναν πολλά ερωτήματα αναπάντητα... Πρέπει κάποια στιγμή να δούμε , πώς ξεκίνησε όλο αυτό (ούτε στο FtWD το έχουν πει), πού είναι ο στρατός, τί γίνεται στις άλλες χώρες...και τέλος πάντων, πού βαδίζει η ανθρωπότητα!

      Διαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.