Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 14ου επεισοδίου της 8ης σεζόν.
Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 14ου επεισοδίου της 8ης σεζόν.


Callbacks


 • Στην τελευταία φορά που είδαμε την Sophia ζωντανή.
Το μέρος στο οποίο η Carol βρήκε τον Henry έμοιαζε πάρα πολύ με το μέρος που ο Rick είχε κρύψει την Sophia την τελευταία φορά που την είδαμε ζωντανή. Το "Talking Dead" επιβεβαίωσε ότι οι δύο σκηνές έχουν κινηματογραφηθεί στην ίδια θέση. Επίσης, ο ηθοποιός που παίζει τον Henry είναι στην πραγματικότητα ο αδελφός της ηθοποιού που έπαιξε τη Sophia. 


 • Στα λόγια του Daryl.
Ο Daryl είπε στην Tara: "You're a tough son of a bitch", αυτή την ατάκα την είχε πει και στον Hershel στο 5ο επεισόδιο της 4ης σεζόν. • Στα λόγια του Morgan.
Εδώ και μερικά επεισόδια οι παραγωγοί της σειράς καθρεφτίζουν τον χαρακτήρα του Carl στον Henry. Αυτό έκαναν και στο 14ο επεισόδιο της 8ης σεζόν καθώς ο διάλογος του Henry με τον Morgan ήταν παρόμοιος με αυτόν που είχε ο Morgan με τον Carl στο 12ο επεισόδιο της 3ης σεζόν.


 • Στα λόγια του Rick.
Σε κάποιο σημείο του επεισοδίου, ο Rick και ο Morgan αιχμαλωτίστηκαν από τους Saviors που δραπέτευσαν από το Hilltop. Και ενώ προσπαθούσε να κάνει μια συμφωνία μαζί τους, "Σας δίνω το λόγο μου", δήλωσε ο Rick με μια μάλλον αξιόπιστη φωνή: "Δεν υπάρχουν πολλά που μετράνε αυτές τις μέρες, αλλά ο λόγος ενός άντρα, πρέπει να σημαίνει κάτι, έτσι;"

Αυτά είναι τα ίδια λόγια που είπε ο Rick σε έναν από τους Saviors στο 3ο επεισόδιο της σεζόν. Όμως σε αντίθεση με εκείνη τη στιγμή, όπου φαινόταν τρομοκρατημένος όταν ο Daryl σκότωσε τον άνθρωπο επί τόπου, σε αυτό το επεισόδιο ο Rick έσπασε την υπόσχεση και σκότωσε κάθε Savior που υπήρχε. • Στο είδωλο του Rick.
Ο Rick κοιτάζει το είδωλό του στον καθρέπτη όπως στο 2ο επεισόδιο της 8ης σεζόν. Στην ουσία προσπαθεί να αντικρίσει-δεχθεί τον εαυτό του, αλλά τότε είχε κάνει ένα λάθος για το οποίο δεν γνώριζε τις επιπτώσεις ενώ τώρα έκανε το λάθος γνωρίζοντας το κόστος και γι'αυτό οι παραγωγοί της σειράς τον έβαλαν να κοιταχτεί σε σπασμένο καθρέπτη, για να παρομοιάσουν το πως νοιώθει για τις πράξεις του. • Στον θάνατο του Noah.
Ο θάνατος του Jared μας θύμισε πολύ τον θάνατο του Noah, όχι μόνο διότι και οι δύο ήταν στριμωγμένοι σε μια "πόρτα" να τρώγονται από walkers αλλά γιατί και τα τελευταία τους λόγια ήταν παρόμοια. Ο Jared έλεγε συνέχεια στον Morgan "let go", ενώ ο Noah είχε πει στον Glenn "don't let go". • Στους παραλίγο "θανάτους" από τη Lucille.
Η Jadis για να τρομάξει τον Negan πήγε να τον χτυπήσει με τη Lucille στο πρόσωπο. Το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και ο Negan στον Daryl στο 3ο επεισόδιο της 7ης σεζόν, όταν τον είχε αιχμάλωτο στο Sanctuary. • Στο δάγκωμα της Sophia.
Στις παραισθήσεις που έχει ο Morgan είδαμε και τον Henry, ο οποίος φάνηκε να έχει δαγκωθεί από walker ακριβώς στο ίδιο σημείο που είχε δαγκωθεί και η Sophia. • Στο παλτό του Rick.
Κάθε φορά που ο Rick φοράει το συγκεκριμένο παλτό μετατρέπεται σε killing machine... Δεν το φοράει συχνά αλλά κάθε φορά που το επιλέγει οι εχθροί του θρηνούν θύματα!

14ο επεισόδιο 8ης σεζόν

11ο επεισόδιο 6ης σεζόν

13ο επεισόδιο 6ης σεζόν

16ο επεισόδιο 6ης σεζόν
2ο επεισόδιο 5ης σεζόν

16ο επεισόδιο 4ης σεζόν
 • Στα "κατοικίδια" της Jadis.
Έχουμε πλέον καταλάβει πως εκτός από τη ζωγραφική ένα ακόμα χόμπι της Jadis είναι να χρησιμοποιεί τους walkers σαν παγίδες έχοντας τους ήδη κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους.
 • Στην ατάκα "you know me" μεταξύ Rick και Morgan.
Όταν ο Rick βρέθηκε με τον Morgan στο δάσος του είπε την ατάκα "You know me", το ίδιο είχε συμβεί και στο 3ο επεισόδιο της 12ης σεζόν όταν ο Rick, η Michonne και ο Carl είχαν βρει τυχαία τον Morgan.Σειρά vs Comic


Το 99% του περιεχομένου του επεισοδίου 8x14 είναι μοναδικό στη σειρά και μάλιστα, το επεισόδιο αυτό δανείστηκε τα λιγότερα γεγονότα από το κόμικ από οποιοδήποτε άλλο επεισόδιο αυτής της σεζόν!

Δεδομένου ότι οι Jadis, Henry, Alden, Daryl, Tara και Jared είναι χαρακτήρες που υπάρχουν μόνο στη σειρά και ο Morgan και η Carol είναι νεκροί στο κόμικ, οι συγκρίσεις είναι μηδαμινές. 

Το μόνο κοινό σημείο είναι αυτό που αναφέραμε και στο άρθρο της προηγούμενης εβδομάδας για τις λεπτομέρειες για το επεισόδιο 8x13 (ΕΔΩ), το storyline του Rick στο κόμικ το έχει πάρει η Tara στη σειρά!


Λοιπές Λεπτομέρειες


 •  Ο Negan είναι υπερπροστατευτικός
Γνωρίζαμε οτι ο Negan λατρεύει την Lucille αλλα όπως βλέπουμε είναι και υπερπροστατευτικός , καθώς φοράει ζώνη στο ρόπαλο! 
 • Ο Ξηρός είναι κομπάρσος στο The Walking Dead.
Ο Savior ο οποίος υποδέχτηκε τον Negan πίσω στο Sanctuary μοιάζει με τον Χριστόδουλο Ξηρό :P Μία πολύ αστεία λεπτομέρεια η οποία παρατηρήθηκε από ποιον άλλο;... Τον Κρις φυσικά! χαχαχα
Οι καλύτερες ατάκες του επεισοδίου.
 • "If shit could shit, it still wouldn't look as shitty as you." - Negan στον/ην άγνωστο/η.
 •  "After, when you're just torn skin and loose teeth and blood when you're nothing but the stuff that they didn't eat well, that'll be a damn shame. Because there won't be a single one of you left for me to kill." - Morgan στους Saviors.
 • "Can you do me a favor? If you happen to find them don't kill any more of them than you have to. " - Alden στον Rick.
 • "I had a daughter. After I lost her, I was nothing. But the people I was with being with them I found myself. Some version of myself, a better self." - Carol στον Ezekiel. (αγαπημένη του Chris)
 • "My wife's name was Lucille. She got me through. I didn't give her shit, and she got me through." - Negan στην Jadis. (αγαπημένη του Νίκου)
 • "You save people. I watch 'em die." - Morgan στην Carol. (αγαπημένη του Βασίλη) 
Εσάς ποιες ατάκες σας άρεσαν και τι παρατηρήσατε στο επεισόδιο;...Πείτε μας στα σχόλια!!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.