Τα καλύτερα σημεία των 4.01 και 4.02 του FearTWD .


Το Fear The Walking Dead ξεκίνησε με δύο εκπληκτικά επεισόδια που χάρις ορισμένων σημείών είναι τόσο ξεχωριστά . Πριν το αυριανό 3ο επεισόδιο της Season πάμε να θυμηθούμε μερικά από τα καλύτερα σημεία των πρώτων δύο επεισοδίων ξεκινώντας από το 1ο ! 

Η Εμφάνιση χαρακτήρων από το TWD .


Μπορεί ο Morgan να είναι ο βασικός χαρακτήρας που ενώνει τις δύο σειρές ωστόσο ήταν πολύ έξυπνο και ενδιαφέρον που είδαμε τις μικρές εμφανίσεις των Jesus, Carol και Rick.


Η γνωριμία με τους νέους χαρακτήρες !  


Και ο John και η Althea φαίνονται εξαιρετικοί χαρακτήρες με προοπτικές. Ο John μας συστήθηκε με μια στενάχωρη ιστορία αγάπης και η πιο μυστήρια Althea θα βοηθήσει στο να αποκαλυφθούν οι ιστορίες αρκετών χαρακτήρων.

Ο ερχομός του Morgan. 


Ειναι ένας χαρακτήρας που έχει προσφέρει αρκετές δυνατές στιγμές στο TWD και θα βοηθήσει αρκετά και την αδελφική σειρά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα δέσουν οι ιστορίες των γνώριμων χαρακτήρων του Fear με τον Morgan .

Πάμε τώρα στο 2ο και πιο πρόσφατο επεισόδιο . 

Η Madison κάνει αστεία ! 
Γνωρίστε μια νέα Madison Clark . Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει μία πιο αυστηρή και ψυχρή Madison στο επεισόδιο την είδαμε να κάνει αστεία να είναι αρκετά ευγενική και να ρισκάρει για μια εντελώς άγνωστη ! Η αλλαγή στον χαρακτήρα της ειναι εμφανής και μας κάνει πολύ χαρούμενους για το αποτέλεσμα !(Διαβάστε ΕΔΩ γιατί η συνάντηση Madison - Charlie μπορεί να αποτελέσει κλειδί για την συνέχεια)

 Η Naomi. 


Ακόμα ένας χαρακτήρας που θα μας απασχολήσει φέτος . Ενώ δεν μάθαμε πολλά για το παρελθόν της είδαμε ότι είναι αρκετά τρομαγμένη και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον Backstory.

Μια νέα ζωή. 


Το Διαμάντι το στάδιο στο οποίο μένει η οικογένεια Clark μαζί με άλλους 40 + επιζώντες προσφέρει πολλές ανέσεις, ήταν πραγματικά όμορφο που είδαμε την αγαπημένη μας οικογενεια να έχει χτίσει κάτι τόσο όμορφο γεμάτο ζωή !

Οι Vultures 


Οπως γράψαμε και σε προηγούμενο θέμα μας η εμφάνιση των Όρνεων ήταν πραγματικά ενδιαφέρον. Είναι μια πολύ ξεχωριστή απειλή και σίγουρα θα ταράξει την ζωή της ομάδας μας στο στάδιο ! (Διαβάστε ΕΔΩ τι είναι αυτό που κάνει τους Vultures τόσο ξεχωριστούς σαν απειλή ) .
Για ενημέρωση σχετικά με το FearTWD Like στην σελίδα μας > Fear The Walking Dead-Greece <

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ρε παιδιά...το είδατε το τρίτο; Το είδα σήμερα πρωί πρωί... και στο τέλος... δεν άντεξα... βούρκωσα... ένιωσα ένα βάρος στο στήθος... Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη... Δεν θέλω να γράψω spilers... περιμένουμε το review σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.