Η σύνοψη της 8ης Season και η συνεισφορά των χαρακτήρωνΤο τέλος της 8ης σεζόν έφτασε, ένα τέλος ανατρεπτικό και ένας κύκλος που είχε τα πάντα,πόλεμο, θανάτους,θλίψη και χαρά...Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή...
Ο κύκλος ξεκίνησε όπως το περιμέναμε,και έτσι στο 1ο επεισόδιο (100o όλης της σειράς)είδαμε την επίθεση της ομάδας μας στον Negan,εκεί που είδαμε για πρώτη φορά να έχει το πάνω χέρι ο Rick και τα υπόλοιπα μέλη.. Εκεί μάθαμε ότι ο Rick δεν ξέρει να μετράει και από το 7 πήγε στο 1 και δεν τον λες και άσο στον σημάδι αφού αστόχησε σε όλες του τις ριπές...Άρχισε να πυροβολεί προς τον Negan κατι που σαν αποτέλεσμα είχε την φυλάκιση του και των υπολοίπων Saviors μέσα στο Sanctuary..
Στο 2ο επεισόδιο η επίθεση συνεχίστηκε σε άλλο μέτωπο ενώ είχαμε και την επανεμφάνιση ενός παλιού γνωστού..Τον Morales να σημαδεύει τον Rick και έναν τρελό Morgan να σκοτώνει χωρίς δισταγμό..Στα κατά του επεισοδίου ο Rick έχασε τον έλεγχο και σκότωσε έναν πατέρα που προσπάθησε να προστατεύσει την κόρη του..
3ο επεισόδιο και οι θάνατοι συνεχίστηκαν,saviors έπεφταν σαν φύλλα από τα δέντρα και ο Morgan συνέχισε το δολοφονικό του κρεσέντο..Ενώ ο θάνατος του Eric έδωσε μία δυνατή στιγμή στον χαρακτήρα του Aaron.. Στα υπόλοιπα του επεισοδίου ο Rick την είδε φωτογράφος και οι πρώτες υπόνοιες ότι μετατρέπεται σε Negan φαίνονται..
4ο επεισόδιο του κύκλου και οι ζωόφιλοι και όχι μόνο έκλαψαν με τον θάνατο της Shiva αλλά και με το μακελιό που γνώρισε η ομάδα του Βασιλιά..Ο "μαγουλίθρας" Jerry και η βιονική wonder woman Carol έδωσαν ρεσιτάλ μαζί με τον Ezekiel  και πρόσθεσαν στο επεισόδιο την αντίδραση που περιμέναμε..
Το 5ο επεισόδιο ήταν κατ'εμέ το καλύτερο του πρώτου μισού. είχε Negan-Father Gabriel και Rick Vs Daryl..ο Gabriel έμεινε απέναντι στον Negan και δεν φοβήθηκε και κέρδισε τον σεβασμό του ενώ ο Daryl έδειξε ένα πρόσωπο που δεν είχαμε ξαναδεί..
6ο επεισόδιο και είχαμε Rosita και μπουμμμ ενώ διαφαινόταν ότι μπορεί να είχαμε απώλειες στο mid season αφού όλοι οι χαρακτήρες δρούσαν σχεδόν αυτόνομα...Στα μπόνους του επεισοδίου όλοι έκραζαν τον Rick (ακόμα μία φορά) που πήγε να τα βρει με τους σκουπιδιάρηδες..
Στο 7ο επεισόδιο είχαμε τις πρώτες "κόντρες" σε άλλους άρεσε, σε άλλους όχι ,το μόνο σίγουρο ήταν ότι όλοι μισήσαμε τον Ευγένιο πιο πολύ, o Daryl πήγε να κάνει ένα τρομερό λάθος  και ο Rick έδωσε ένα μάθημα στην Jadis..
Mid season finalle και 8ο επεισόδιο στο οποίο ο απροσδόκητος θάνατος του Carl έφερε θλίψη και πόνο στους φανς.Ο τρόπος που πέθανε και το χρονικό σημείο έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι ο Rick θα χάσει τον πόλεμο..Η Maggie έγινε και αυτή αδίστακτη και σκότωσε έναν από τους φυλακισμένους που είχε για αντίποινα..
9ο επεισόδιο και ο θάνατος του Carl ζωντάνεψε στις οθόνες μας.. όλο το επεισόδιο ήταν ένα μεγάλο αντίο στον ήρωα και είδαμε και λίγο Morgan να σκοτώνει πάλι χωρίς δισταγμό..
στο 10ο επεισόδιο η εξολόθρευση των σκουπηδιάρηδων από τον Simon και η σχέση που έχουν αναπτύξει ο Rick με τον Negan μας έδωσαν τρομερές ερμηνείες..το β΄ μέρος της 8ης σεζόν είχε μπει πολύ δυνατά..
11ο επεισόδιο και ο πόλεμος μπαίνει στην τελευταία του τροχιά..Ο Negan ετοιμάζει το σχέδιο του ο Dr Carson μας αφήνει για άλλες πολιτείες και ο Dwight κερδίζει συμπάθειες που χάνει η Tara..
Στο 12ο επεισόδιο είδαμε την ανικανότητα του Rick να σκοτώσει τον Negan,μόνοι τους σε ένα άδειο μέρος και δεν τα κατάφερε,ο Simon πρόδωσε τον Negan ενώ μία νέα κοινότητα που κάνει συλλογή από κασέτες εμφανίστηκε..
13ο επεισόδιο και είχαμε μακελειό.. νεκροί, ζόμπι και ένας ηττημένος Simon..Η Maggie σε εκδικητικό mood  και ο Negan να θεωρείται απο την ομάδα του τους saviors νεκρός...
14ο επεισόδιο και εξιλέωση για την Carol που κατάφερε να σώσει ένα παιδί,ο Negan το έλεος της Jadis και ο Rick που θα μπορούσαμε να τον φωνάζουμε και Rick-Negan-Goveror-Grimmes αφού έβγαλε τον πιο κακό του εαυτό...
Προτελευταίο επεισόδιο και 15ο επεισόδιο και αποκαλύφτηκε ο διπλός ρόλος του Dwight και ο Simon ήρθε αντιμέτωπος με τον Negan σε μία μάχη που θύμισε Fight club..O στραγγαλισμός του ήρθε από τα χέρια του Negan ενώ ο Eugene μπορούσε να επιστρέψει στην ομάδα μας προτίμησε να γυρίσει στο μέρος του Negan..Τέλος της σεζόν και είδαμε τον Rick να χαρίζει την ζωή στον μεγάλο του αντίπαλο και την Maggie να φαίνεται να θέλει να χαράξει έναν δικό της δρόμο με τους Daryl και Jesus ίσως ενάντια στον Rick..ο στρατός του Negan παραδόθηκε και φαίνεται ότι πηγαίνουμε σε έναν νέο κόσμο με ειρήνη μέχρι να έρθει η επόμενη απειλή..(Πατώντας στον τίτλο κάθε επεισοδίου μπορείτε να διαβάσετε το αντίστοιχο Review μας για μια πιο ολοκληρωμένη και λεπτομερή εικόνα πάνω στα επεισόδια).

Και ενώ η σεζόν τελείωσε και είδαμε το κεντρικό στόρι κάθε επεισοδίου στην συνέχεια θα δούμε τους χαρακτήρες που μας απογοήτευσαν αλλά και αυτούς που μας έκαναν περισσότερο εντύπωση..

Ξεκινώντας από τους χαρακτήρες που μας απογοήτευσαν στην πρώτη θέση θα ήταν σίγουρα η Michonne..

Αρνήθηκε τον ρόλο της μαχήτριας και έμεινε πίσω από τον Rick σαν καλή νοικοκυρούλα...Μέχρι και στην τελευταία μάχη πήγε χέρι χέρι με τον αγαπημένο της..


Βαθμός συνεισφοράς 0

Επόμενος ήταν ο Jesus, έδωσε κάποιες μάχες αλλά στην ουσία ήταν άφαντος,προσπάθησε να μην γίνουν πολλοί σκοτωμοί ενώ στο τέλος διαφωνεί με την απόφαση του Rick σχετικά με τον Negan..


Βαθμός συνεισφοράς 1,5

Rosita Espinosa, η αγαπημένη μου χαρακτήρας δεν έδωσε σχεδόν τίποτα, λίγο προς το τέλος προσπάθησε να φανεί αλλά η γενική της εικόνα ήταν κακή..


Βαθμός συνεισφοράς 3,5

Ο αγαπημένος πολλών θαυμαστών Daryl είχε μία δύσκολη σεζόν, κυριευμένος από το μίσος και την θέληση για εκδίκηση έκανε κάποιες βεβιασμένες κινήσεις..Τσακώθηκε με τον Rick,ενήργησε μόνος του κατά των Saviors στο Sanctuary και στο τέλος η κίνηση του με τον Dwight δεν άρεσε σε πολλούς..


Βαθμός συνεισφοράς 4,5

Τελευταία στους αρνητικούς χαρακτήρες η Tara, μόνιμα πιο νευριασμένη από τον Daryl μισούσε τους πάντες,ήθελε να σκοτώσει τον Dwight δεν τον εμπιστεύτηκε ποτέ ξεχνώντας από που ξεκίνησε αυτή..μαζί με τον Daryl μπορούσε να τινάξει τα σχέδια στον αέρα..


Βαθμός συνεισφοράς 3

Στον αντίποδα ήταν μερικοί χαρακτήρες που κράτησαν ψηλά τον πήχη,δεν ήταν μόνο η προσωπική τους συμβολή στον πόλεμο αλλά και το τι προσέφεραν στο γενικό καλό.

Η Maggie πολλές φορές χρειάστηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις ακόμα και όταν έστησε την ενέδρα στο Hiltop εναντίον του Simon παραδέχτηκε ότι κάπου έκανε λάθος.Έδωσε σταθερότητα στην ηγεσία μαζί με τον Rick και παρόλο που στο τέλος φάνηκε να μας τα χαλάει λίγο η γενική της εικόνα ήταν πολύ καλή..


Βαθμός συνεισφοράς 7,5

Η Carol δεν φάνηκε πολύ σε αυτό τον κύκλο αλλά όσες φορές εμφανίστηκε ήταν καταιγιστική, ήταν δίπλα στον Βασιλιά, έσωσε το μικρό αγοράκι και πολέμησε αρκετά..


Βαθμός συνεισφοράς 7

Eugene, τι δουλεία έχει εδώ ένας από τους ακόλουθους του Negan, ίσως φταίει ότι είναι ο κυρίως υπαίτιος για την σωτηρία της ομάδας μας αφού έφτιαξε ελαττωματικές σφαίρες κάτι που παραδέχτηκε..


Βαθμός συνεισφοράς 8,5

Και ο πιο σημαντικός χαρακτήρας αποδείχτηκε...ο Rick..(πλάκα κάνω)..ο Carl..(πάλι πλάκα κάνω)

ο Dwight..Και όμως χάρις σε αυτόν υπήρχε πόλεμος και ελπίδα για τη νίκη,από τον προηγούμενο κύκλο έδωσε ότι χρειαζόταν ο Rick και οι υπόλοιποι για να κερδίσουν, ποτέ δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη κανενός και ενώ μπορούσε και είχε την δυνατότητα να γυρίσει με το μέρος του Negan αυτός ακόμα και την ύστατη στιγμή προσπάθησε να τους βοηθήσει..Έδωσε το υποτιθέμενο σχέδιο του Negan στον Gregory να το μεταφέρει στους υπόλοιπους..


Βαθμός συνεισφοράς 10'

WELL DONE DWIGHT BOY !!!!!

Περιμένουμε τις δικές κριτικές για την σεζόν και τους χαρακτήρες...
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

 1. Προσωπική βαθμολόγηση των καλύτερων (κεντρικών) χαρακτήρων της 8ης σεζόν με αύξουσα σειρά (απ'τον λιγότερο καλό στον καλύτερο). Με τον όρο "καλύτερο" εννοώ τον πιο σημαντικό χαρακτήρα κατά την διάρκεια του πολέμου, τον πιο ενδιαφέρον κ.λ.π

  20.Jadis

  19.Tara

  18.Enid

  17.Carl

  16.Gregory

  15.Eugene

  14.Jesus

  13.Michonne

  12.Aaron

  11.Rosita

  10.Carol

  9.Daryl

  8.Ezekiel

  7.Gabriel

  6.Morgan

  5.Simon

  4.Dwight

  3.Rick

  2.Negan

  1.Maggie  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ρικ Νίγκαν Ντουάιτ Σαιμον Τζάντις Σίμπα, απ τις πιο δυνατές παρουσίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. team rick 9η σεζον με 1000

  ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.