Οι χαρακτήρες που μας συστήθηκαν την 8η σεζόν!Σε μια σεζόν με αρκετές απώλειες από όλες τις αντιμαχούσες πλευρές, υπήρξαν και κάποιες προσθήκες από το ξεκίνημα της σεζόν. Πάμε να δούμε τους χαρακτήρες που προστέθηκαν στο cast του The Walking Dead:

Siddiq: Αρχικά ο χαρακτήρας αυτός υπάρχει και στο comic αλλά και στο video game του Walking Dead. Στο κόμικ είναι μέλος του Oceanside, σε αντίθεση με την τηλεοπτική του μορφή. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που στήνει παγίδες για τους walkers και που μετραέι πόσους έχει σκοτώσει (237 παρακαλώ) αλλά και έναν άνθρωπο. Συνδέεται με το μεγαλύτερο σοκ της σεζόν, τον θάνατο του Carl, μιας και ο μικρός Grimes δαγκώθηκε στην προσπάθεια του να φέρει τον Siddiq στην Alexandria. Έχει γνώση από ιατρική καθώς έχει σπουδάσει χωρίς να ολοκληρώσει τις σπουδές του και για τον λόγο αυτό εκτελεί χρέη γιατρού στο Hilltop. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην πρεμιέρα της 8ης σεζόν. Τον χαρακτήρα υποδύεται ο Avi Nash.

Georgie και οι σωματοφύλακες της: Πρόκεται για έναν από τους πιο μυστήριους χαρακτήρες σίγουρα της 8ης σεζόν. Η Georgie είναι μια γυναίκα άνω των 50 ετών και συνοδεύεται από δύο δίδυμες σωματοφύλακες. Οι τρεις τους συνάντησαν τυχαία στον δρόμο την Maggie, την Rosita, την Michonne και την Enid. Είχαν την εξής προσφορά: γνώση σε ανταλλαγή με φαγητό και μουσική. Εκείνη θα έδινε βέβαια την γνώση. Κάτι που έγινε εντέλει, με την Georgie να δίνει στην Maggie σχέδια για ένα βιώσιμο μέλλον. Περιμένουμε σίγουρα επανεμφάνιση της στο μέλλον και υποψιαζόμαστε πως θα μας συνδέσει και με άλλες κοινότητες. Την Georgie υποδύεται η Jayne Atkinson ενώ τις σωματοφύλακες η Misty Ormiston και η Kimy Orminston. Η εμφάνιση τους έγινε στο 8x12.

Alden: Πρόκειται για έναν από τους πολλούς Saviors που φυλακιστηκαν στο Hilltop. Με τις πράξεις του δείχνει πως δεν θέλει να ξεγελάσει κανέναν και δεν επιθυμεί την βία. Είναι σίγουρα ο πιο συμπαθής και αξιόπιστος, και φροντίζει να το δείχνει αυτό στην Maggie στην εξέλιξη της σεζόν. Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο 8x02 και τον υποδύεται ο Callan McAuliffe.

Regina: Ένα από τα υψηλόβαθμα μέλη των Saviors και αρχηγός ενός από των τεσσάρων φυλακίων. Η Traci Dinwiddie την υποδύεται και η πρώτη εμφάνιση του χαρακτήρα έγινε στην πρεμιέρα της 8ης σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.