Τα θετικά και τα αρνητικά του 8.14


Το 14ο επεισόδιο της σεζόν σημαδεύτηκε από διάφορα γεγονότα που σχολιάστηκαν απο  το κοινό έντονα (μπορείτε να διαβάσετε το θέμα ΕΔΩ), σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα θετικά και τα αρνητικά που είχε..

Στα θετικά του επεισοδίου για αρχή ήταν η παρουσία του Negan

1) Τελικά υπάρχει ανθρωπιά μέσα του, αφού έδειξε ένα άλλο πρόσωπο που βγήκε κυρίως της απειλής του θανάτου του από την Jadis,μίλησε όπως δεν είχε μιλήσει σε κανέναν και προσπάθησε να πάρει την Jadis με το μέρος του...


2) Μέτα από τόσες αποτυχίες με παιδιά η Carol κατάφερε και έσωσε ένα παιδί, (που μεταξύ μας εγώ θα το ήθελα νεκρό αφού με νευριάζει αφάνταστα..) το βρήκε μέσα σε ένα δέντρο και χτύπησε μέσα της το μητρικό φίλτρο.


3) Ο Ρικ είναι αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν από την ομάδα του Negan ζωντανό.. Αν και σε παρόμοιες περιπτώσεις (π.χ. Tara) έδωσε δεύτερες ευκαιρίες εδώ βλέπουμε ότι δεν αφήνει κανέναν ζωντανό...


Σε ένα τέτοιο επεισόδιο δεν είναι όλα τέλεια και φυσικά υπήρχαν και κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν...

1) Καλά ρε Jadis, έχεις τον Negan δεμένο,αφοπλισμένο και έτοιμο για θάνατο και ΔΕΝ κάνεις ΤΙΠΟΤΑ !!! Αλλά αντιθέτως τον αφήνεις να φύγει μαζί με την Lucille και στα μπόνους...Τι είναι αυτό το ελικόπτερο που πηγαινοέρχεται συνέχεια...?? Αφού κάτι ξέρεις γιατί δεν μας το λες !!


2) Η χαρωπή νοικοκυρά Michonne και ο Daryl .. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους χαμένος μέσα σε αυτόν το πόλεμο, η μεν Michonne επιρρεασμένη από το βρωμόξυλο που έφαγε και από τον θάνατο του Carl ο δε Daryl ο οποίος αν εξαιρέσουμε την στιγμή με την μηχανή στο προηγούμενο επεισόδιο κυκλοφορεί οργισμένος μαζί με την Rosita και κάνουν πιο δύσκολη την ζωή της ομάδας..


Σε σας πως σας φάνηκε το επεισόδιο, πείτε μας (ΕΔΩ) την γνώμη σας !
Το Trailer με ελληνικούς υπότιτλους μπορείτε να δείτε ΕΔΩ .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.