Τα θετικά και τα αρνητικά του 8.15


Το προτελευταίο επεισόδιο της 8ης season ήταν ένα από τα καλά επεισόδια της φετινής χρονιας . Λειτούργησε ως εισαγωγή στην τελική μάχη αλλά μας πρόσφερε και πολλές ανατροπές εξελίξεις και έναν θάνατο για τον οποίο παρακαλαγαμε ! Το επεισόδιο το έχουμε υπέρ αναλύσει τις προηγούμενες μέρες με το Review μας τις εντυπώσεις του κοινού και τις εκπληκτικές λεπτομέρειες που έκρυβε. (αν πατήσετε πάνω στις κόκκινες υπογραμμισμένες λέξεις μπορείτε να διαβάσετε το αντίστοιχο θέμα) . Ωστόσο δεν θα μπορούσαμε αν δεν αναφέρουμε τα θετικά και αρνητικά σημεία του επεισοδίου. Πάμε να ξεκινήσουμε από τα θετικά !
  • Ο Gregory !  


 Ότι θα ερχόταν στιγμή που θα έβαζα τον Gregory σε μια λίστα με θετικά σχόλια δεν το περίμενα ωστόσο τόσο η ερμηνεία όσο και το γεγονός ότι ο Gregory κατάφερε να γυρίσει στο Hilltop και να παραδώσει τα σχέδια στην ομάδα μας θα το βάλω στα θετικά ακόμα και αν τα σχέδια ήταν ψεύτικα !
  • Η επιστροφή του Negan. 


Ο Negan όχι μόνο επέστρεψε στο χέρι αλλά έδειξε και ποιός εχει το πάνω χέρι. Η ερμηνεία του Jeffrey Dean Morgan όπως πάντα εκπληκτική . Το σχέδιο του Negan η τιμωρία τον Simon και Dwight έγινε με πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό κόσμο προσφέροντας καταπληκτικές ανατροπές και σασπένς κατά την διάρκεια του επεισοδίου .
  • Η μάχη Simon-Negan . 


Δύο καταπληκτικοί και μεγαλόσωμοι ηθοποιοί η σκηνή που πάλεψαν ήταν ίσως η καλύτερη σκηνή μάχης σώμα με σώμα , η χορογραφία και ο τρόπος που εκτελέστηκε μπαίνει σίγουρα στα θετικά !

Στα αρνητικά τώρα ..
  • Η κρυψώνα του Eugene. 

Ενώ το σχέδιο διαφυγής του ήταν πολύ έξυπνο και ήμουν έτοιμος να το βάλω στα θετικά σημεία του επεισοδίου η συνέχεια και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να τον βρει ο Daryl που είναι ιχνηλάτης δεν μου φάνηκε πολύ ρεαλιστικό και με τρομάζει το γεγονός ότι κατάφερε να ξεφύγει από τους Daryl και Rosita. Εαν μπορεί να ξεφύγει από αυτούς τους δύο τότε πιστέψτε με ο Eugene μπορεί να κάνει τα πάντα .
  • Ο θάνατος του Simon . 

Πέρα από το ότι με στεναχωρεί που χάσαμε το υπέροχο Steven Ogg από το Cast της σειράς μας ο λόγος που το βάζω στα αρνητικά είναι επειδή θα ήθελα έναν πιο θεαματικό θάνατο για εκείνον. Παρακαλαγα να δεχτεί χτύπημα από την Lucille και να θυμηθούμε σκηνές από την πρεμιέρα από την πρεμιέρα της 7ης season. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε ήταν θεαματικός και έξυπνος καθώς οι δύο άντρες είχαν μια εκτίμηση ο ένας για τον άλλον αλλά θα προτιμούσα σίγουρα θάνατο από Lucille.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.