Τα θετικά και τα αρνητικά του 8χ16

Ήταν το τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν και το τέλος του πολέμου με τον Negan, αυτό το επεισόδιο είχε λίγο από όλα... σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους άλλους δεν άρεσε (και προσωπικά ούτε σε μένα άρεσε )και θα προσπαθήσουμε να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά..

Στα θετικά του επεισοδίου

Ο πόλεμος με τους Saviors έληξε μετά από 2 σεζόν και θα προχωρήσουμε στην συνέχεια της ιστορίας και στον επόμενο κακό που θα εμφανιστεί όπως και να λέγεται αυτός.Οπότε πάμε παρακάτω..


Μία ακόμα θετική στιγμή του επεισοδίου ήταν η επιστροφή του Eugene στην ομάδα μας αφού αυτός βοήθησε να κερδιθεί η τελική μάχη..Ο τύπος αυτός άκουσε όλη την σεζόν σχεδόν τα πάντα αλλά στο τέλος καθάρισε την μπουγάδα...


Κάτι που έχω αναφέρει σε διάφορα σχόλια είναι ότι η κρυφή συμμαχία Maggie , Daryl , Jesus είναι ότι πιο έξυπνο θα μπορούσε να κάνει η σειρά και απορώ γιατί δεν είχε γίνει νωρίτερα. Αυτό που πραγματικά θέλω να πω είναι ότι σε κάθε κοινωνία δεν γίνεται όλοι να είμαστε σύμφωνοι με τον ηγέτη μας (πολιτικό ή ότι διποτε άλλο ) . Έτσι λοιπόν και εδώ για πρώτη φορά βλέπουμε κάποιους να μην είναι σύμφωνοι με τον Rick και τις αποφάσεις του κάτι που βγάζει απόλυτο νόημα και δίνει ρεαλισμό στην σειρά. Προσωπικά δεν μου αρέσει όταν έχεις 100 ας πούμε άτομα και κάνουν πράξεις μόνο και μόνο επειδή το αποφάσισε ο ένας. Σίγουρα η σκηνή ήταν λίγο σκοτεινή και πολλοί ίσως παρεξήγησαν ή αλλιώς έπεσαν στην παγίδα τον σεναριογράφων που θέλουν να μας έχουν στην τσίτα μέχρι την επόμενη season. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να περιμένουμε την ομάδα μας να αλληλοσκοτωθει . (Προσωπική εκτίμηση) .
Η συμμαχία με το Senctuary ήταν κάτι που δεν περιμέναμε και σίγουρα μας έκανε εντύπωση . Το τέλος της πιο θλιβερής ιστορίας του TWD ήταν η αρχή μιας νέας συμμαχίας . Αυτό μπαίνει σίγουρα στα θετικά για δύο λόγους. 1)Θα εξερευνήσουμε παραπάνω ιστορίες στο Senctuary το οποίο διαθέτει αρκετούς ενδιαφέρον χαρακτήρες. 2) Ο θάνατος του Carl αποκτά νόημα . Το όραμα του Carl για έναν νέο κόσμο γίνεται πραγματικότητα και όλα ξεκίνησαν με τις αποφάσεις αυτού του επεισοδίου.  

Η ''τιμωρία'' και η μεταφορά του Morgan στο Fear The Walking Dead ήταν ακόμα ενα ενδιαφέρον σημείο του Finale το οποίο εξελίχθηκε παραπάνω στην πρεμιέρα της 4ης season του FearTWD . Αυτό ανοίγει τους ορίζοντες για αρκετες ιστορίες στην συνέχεια και των δύο σειρών.
Ζωή και όχι θάνατος ! Κάτι πολύ θετικό και ξεχωριστό στο επεισόδιο ήταν ότι παρόλο που είχαμε ένα Finale με λίγο πολύ από όλα τα πράγματα λύθηκαν χωρίς περαιτέρω σκοτωμούς. Σε μια ιστορία που ήταν γεμάτη δράση και θανάτους επιτέλους η λύση στο πρόβλημα ήταν η ζωή και όχι ο θάνατος.
Ο ερχομός ενός αποκαλυπτικού πολιτισμού ήταν σίγουρα κάτι το θετικό που μας κάνει να ανυπομονούμε για την 9η season μέχρι στιγμής, όπως γράψαμε και ΕΔΩ οι κοινότητες πρόκειται να έχουν τρομερή ανάπτυξη την επόμενη season κάτι που μέχρι στιγμής δεν είχαμε ξαναδεί . Όλα μέχρι τώρα είχαν να κάνουν με την επιβίωση αλλά τώρα θα δούμε πως πραγματικά είναι να ζεις με κανόνες κάτι που θα δώσει τρομερό ρεαλισμό στην σειρά καθώς κάποια στιγμή θα έπρεπε να αρχίσει και η ανάπτυξη για την αποκατάσταση της ανθρρωπότητας ! 
Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε την Season χωρίς να βάλουμε τις ερμηνείες του αγαπημένου μας Cast που κάθε χρόνο δίνει την ψυχή του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα . Πραγματικά δεν χρειάζεται να πω πολλά εδώ δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε από μόνοι σας.
 
Στα αρνητικά του επεισοδίου τώρα που κατ΄εμέ ήταν αρκετά.


Η διάρκεια της μάχης,περιμέναμε 2 χρόνια για αυτήν την μάχη και ήταν κάτι λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα,λάθος των συντελεστών αφού δεν μας πρόσφεραν την αιματοχυσία που περιμέναμε παρόλο που τα προηγούμενα επεισόδια είχαν αρκετό αίμα..Κανείς δεν πέθανε και ο Rick σαν άλλος Μωησής τους πηγαίνει στην γη της επαγγελίας...

Ο τραυματισμός του Negan,μπορεί στο κόμικ να είναι εντυπωσιακός αλλά στην πραγματικότητα ένας τέτοιος τραυματισμός στην καρωτίδα θα ήταν μοιραίος εκτός και αν ο Dr Siddiq είναι ένας μάγος...


O μισότυφλος Father Gabriel πηδάει έξω από ένα κινούμενο αυτοκίνητο, o Negan τον βρίσκει και του χαρίζει την ζωή ... Ο Negan που σκότωνε για πιο ασήμαντους λόγους χαρίζει την ζωή στον Father Gabriel που προσπάθησε να ξεφύγει,στον Dwight που τον πρόδωσε ενώ θυσιάζει την ομάδα του Simon που δεν έφταιγαν σε κάτι... Οκέι !!! Ότι πείτε...


Αυτό ήταν το τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν, πολλοί φανς έχουν απογοητευτεί και αυτό φαίνεται στις μετρήσεις..Αυτός ήταν ο 8ος κύκλος...Μείνετε μαζί μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα για την σειρά μας..
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

 1. Τελικά τι παίζει με αυτές οι κορνίζες βιτρώ, στο δέντρο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τίποτα! Ήταν απλά εκεί, για να σπάσουν με τον πυροβολισμό, ώστε να πάρει ο Ρικ το κομμάτι γυαλιού με το οποίο έκοψε το λαιμό του Νίγκαν.

   Διαγραφή
 2. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ....Ο ΝΗΓΚΑΝ ΔΕΝ ΣΚΩΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΩς ΓΙΑΤΙ ΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΟς....2ΟΝ Ο ΝΗΓΚΑΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΛ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΑΑΝ Ο ΡΙΚ ΖΗΤΑΗ ΝΑ ΜΗΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΝΗΓΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛ......ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΗΓΚΑΝ ΝΑ ΔΑΚΡΙΖΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΗ ΤΟΝ ΡΙΚ ΠΩς ΕΓΙΝΕ.....3ΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ Η ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΞΟΥΝ 1 ΩΡΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟς ΗΤΑΝ Ο ΝΗΓΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΟΣ...ΒΛΕΠΕ 6Ος ΚΥΚΛΟς 1 ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΩΠΟς ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΠΟΥ ΜΑς ΕΙΧΑΝ ΔΕΙΞΗ ΠΩς ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΕΙΗ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΕΤΕ..ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙς?????????? ΜΕΤΑ ΤΟ ALL OUT WAR ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ WALKERS ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑς ΜΠΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΛΟΥΝΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥς Η ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΗ ΔΕΡΜΑ ΝΕΚΡΩΝ....ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΙ WHISPERERS ΕΝΩ ΕΜΕΙς ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩς ΦΤΙΑΧΝΗ ΤΙς ΚΟΙΝΟΤΗΤΕς Ο ΡΙΚ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ.................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σταμάτη ευχαριστώ και τώρα που το σκέφτομαι, βάλανε βιτρώ για καλύτερο εφέ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν αρχίσουν να γεμίζουν επεισόδια με ιστορίες πρωταγωνιστών, καήκαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.