Η 9η σεζόν θα αποκτήσει ένα τεράστιο σετ από το κόμικ!


Το The Walking Dead πρόκειται να φέρει στην οθόνη μας ένα δυνατό κομμάτι του κόμικ για την 9η σεζόν του. Το Newman Times-Herald αναφέρει συγκεκριμένα:
Δευτέρα βράδυ, ο διευθυντής της περιοχής Mike Riley ζήτησε από το Συμβούλιο της Senoia άδεια για να χτίσει ένα ανεμόμυλο ύψους 16μισι (!) σχεδόν μέτρων στο χτίσμα της Alexandria, που βρίσκεται στο Gin Property, και να το κρατήσει εκεί για 3 χρόνια.
Στο κομικ του The Walking Dead, η  Alexandria έχει μετατραπεί σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητα στα χρόνια που ακολουθούν του πολέμου με τον Negan. Καθώς ο κακός πλεόν έχει φυλακιστεί, ο Rick έχει χτίσει το μερίδιο πολιτισμού του σε σημείο που θα απολαμβάνουν τα καρναβάλια και τις εκδρομές στην γειτονιά. Οι φάρμες καλλιεργούνται. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν την ζωή τους. Το βασικό χαρακτηριστικό της κοινότητας αυτής είναι ένας ψηλός ανεμόμυλος που βρίσκεται πάνω από την Alexandria.

Ένα βίντεο κυκλοφόρησε νωρίτερα τον Απρίλιο, το οποίο έδειχνε η κατασκευή ήταν εν εξελίξει στο σετ της Alexandria καθώς η σειρά του AMC πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή του στις 30 Απριλίου.

Αν ο ανεμόμυλος είναι ένα σημάδι για την συνέχεια της σειράς, οι φαν θα έπρεπε να περιμένουν ένα σημαντικό χρονικό άλμα ανάμεσα στην 8η και στην 9η σεζόν, όπως έγινε και στο κόμικ ανάμεσα στο τεύχος #126 και στο τεύχος #127. Ο ανεμόμυλος εμφανίστηκε πρώτη φορά στο #127. Εξίσου ενδιαφέρον είναι πως θέλουν κλεισουν συμφωνια για τα επομενα 3 χρόνια κάτι που έμμεσα δηλωνει τουλάχιστον 3 season ακόμα !

Η σειρά της AMC απ'ότι φαίνεται μας είχει υποδείξει κάτι τέτοιο όταν η Georgie άφησε το βιβλίο "Key to the Future" στην Maggie, προσφέροντας πληροφορίες σχετικά με αρχιτεκτονικά επιτεύγματα. Είτε γυρίσει είτε όχι η Georgie στην σειρά ή αποδειχθεί πως είναι η Pamela Milton από το κόμικ, αντιπρόσωπος της τεράστιας κοινότητας Commonwealth, είναι άγνωστο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:
Μια δημόσια τοποθέτηση θα διαφημιστεί, αλλά το συμβούλιο ψήφισε πως επιτρέπει την κατασκευή της βάσης του ανεμόμυλου και τη χρονική επέκταση. Ο ανεμόμυλος θα σχεδιαστεί από έναν μηχανικό και θα πρέπει να εγκριθεί από τον διευθυντή της πυροσβεστικής.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.