Ο Andrew Lincoln μιλάει για το ενδεχόμενο σύγκρουσης ανάμεσα σε Rick και Maggie
Πρωτού ολοκληρωθεί η 8η σεζόν του The Walking Dead, πήραμε μια γεύση ενός εμφυλίου ανάμεσα στον Rick και την Maggie λόγω της απόφασης του Rick να κρατήσει τον Negan ζωντανό.

Σε συνέντευξη του ο Andrew Lincoln μας προϊδέασε για το πως θα είναι η διαμάχη μεταξύ των ομάδων του Rick και της Maggie.
Είναι τρομακτική. Αυτή η δύναμη των συναισθημάτων είναι σκέτος 'κεραυνός'. Είναι τρελό. Σίγουρα, δημιουργεί μια νέα, πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για την επόμενη χρονιά. Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και τόσο αληθινή. Δεν συγκρίνεται κανείς μαζί της. Πιστεύω πως είναι υπέροχο που απέκτησε αυτήν την δύναμη ως ηθοποιός και επίσης την βάση που έχει η Maggie στην σειρά και στην κοινότητα της, αυτό που αντιπροσωπεύει, νομίζω πως την κάνει μια αξιοθαύμαστη δύναμη.
Η 9η σεζον θα εξετάσει τι θα κάνει η επιλογή του Rick, όσον αφορά τον Negan, στις προηγούμενες σχέσεις του.
Νομίζω ότι υπάρχει μια ισχυρή άποψη από τον Rick πως υπάρχουν προβλήματα. Αυτές οι ρωγμές θα επιδιορθωθούν ή θα μεγαλώσουν ακόμα παραπάνω; Αυτό δημιουργεί ένα ωραίο δράμα, σίγουρα.

Ένα βιβλίο που διάβαζει ο Lincoln ίσως στην πραγματικότητα μας δείχνει τι θα ακολουθήσει.
Διάβαζω αυτήν την περίοδο ένα βιβλίο σχετικά με την χρονία μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και για το πως ήταν ο κόσμος τότε. Οι άνθρωποι μετανάστευαν, κάποιοι γυρνούσαν σπίτι τους και κάποιοι δεν ήθελαν ποτέ να ξαναγυρίσουν εξαιτίας των τρόμων που βίωσαν. Απλά σκέφτηκα, 'Τι υπέροχο διάστημα για να εξερευνήσεις.' Είναι ενδιαφέρον επειδή ο εθνικισμός, ακόμα και στην Γερμανία, ήταν ακόμα ισχυρός-- δεν το ήξερα-αλλά υπήρχε ακόμα διογκωμένο ρεύμα εθνικισμού στους Ναζί, που εξαπλώνονταν σε όλο τον κόσμο. Στην Ευρώπη, στην Αργεντινή, στο Ιράν, και υπήρχε κόσμος στην Βόρεια Ευρώπη, επίσης, που εντάσσονταν σε νέα εθνικιστικά κινήματα.
Με τον πόλεμο ανάμεσα στον Rick και στον Negan εντέλει να ολοκληρώθηκε, τα επακόλουθα ίσως να μην είναι τόσο χαρούμενα όσο είχαν κάποιοι στο μυαλό τους. "Ενδιαφέρομαι γι'αυτό," ανέφερε ο Lincoln. "Συμβαίνει όλη την ώρα. Το βλεπουμε στις ειδήσεις συνεχώς. Κενά αέρος. Τι συμβαίνει; Τι οδηγεί σε αυτό;

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.