Το αρχικό Cast της σειράς αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το finale της 8ης season


Το finale της 8ης σεζόν του Walking Dead ετοιμάζεται για να είναι ένα από τα πιο ικανοποιητικά επεισόδια που θα μπορούμε να θυμηθούμε, αν τα λόγια του αρχικού Cast βγούν αληθινά.
Ο Andrew Lincoln που υποδύεται τον Rick Grimes από το πρώτο επεισόδιο της σειράς μίλησε για το επεισόδιο 8x16, το οποίο θα ολοκληρώσει την All Out War ιστορία.
Θα έλεγα πως είναι ένας μπουφές. Πιστευώ πως έχουμε τα πάντα σ'αυτό το επεισόδιο. Είναι μια σχετικά ασυνήθιστη κατασκευή, αλλά είναι πολύ συναισθηματική, ελπίζω, γιατί αυτό ένιωσα όταν το γύριζαμε. Είναι επικό.
Αυτό που θα κάνει το επεισόδιο ''επικό'' είναι το περιβάλλον. Από το να πάει στην συνηθισμένη διαδρομή τελειώνοντας τον πόλεμο στο Hiltop, στην Alexandria, ή το Sanctuary με μια επιδρομή, η σειρά μπορεί να έχει μια στιγμή όπως στο Braveheart με μια μια αναμέτρηση σε ανοιχτό πεδίο μεταξύ του Rick και του Negan.

Η τοποθεσία στην οποία κάναμε γύρισμα ήταν εξαιρετική και ασυνήθιστη. Ελπίζω πως στην τηλεόραση θα φαίνεται όσο καλή την νιώσαμε εμείς όταν κάναμε γύρισμα εκεί.
Παρόλ'αυτά, η ολοκλήρωση της ιστορίας που κράτησε σχεδόν 3 χρόνια, που έθεσε τον Rick ενάντια στον Negan και τους Saviors, δεν σημαίνει πως η σειρά θα σταματήσει να αφηγείται τις ιστορίες αυτών των χαρακτήρων.
Φαίνεται σαν να ολοκληρώνεται κάτι. Αλλά επίσης φαίνεται σαν να προσφέρει πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες για το μέλλον, κάτι το οποίο είναι ασυνήθιστο.
Σε συνέντευξη της, η Melissa McBride (Carol) εξέφρασε παρόμοιο ενθουσιασμό όσον αφορά το finale και το μέλλον του Walking Dead.
Τι μπορώ να πω για το finale; Είναι λίγο απρόβλεπτο. Όταν διάβασα το σενάριο ήμουν κάπως, ''Λοιπόν, αυτή είναι μια αλλαγή, μια ανατροπή. Ε; Ωραία, και μετά; Έλεγα από μέσα μου, ΄Ωχ, περίμενε. Ωραία, περίμενε, και μετά; Και είμαι πολύ αγχωμένη για την 9η σεζόν επειδή θέλω να ξέρω τι θα γίνει.
Σε αντίστοιχη συνέντευξη ο Norman Reedus (Daryl) χαρακτήρισε το Finale ικανοποιητικό ! 


Υπάρχουν 4 διαφορετικά στοιχεία στο Finale που είναι ικανοποιητικά από μόνα τους και ειναι σπουδαίο γιατί έγιναν όλα μαζί . Είναι πολύ πολύ ικανοποιητικό . Μου άρεσε που δεν είναι απλά η ιστορία ενός χαρακτήρα. Υπήρχαν τέσσερις με πέντε κατεύθυνσεις στις οποίες θα μπορουσε να είχε τελειώσει η Season και κατέληξε σε όλες ! 
Μια άλλη ιστορία που θα παρουσιάσει το Walking Dead είναι το ταξίδι του Morgan στο Fear The Walking Dead, που θα αποκαλυφθεί απευθείας μετά την ολοκλήρωση της 8ης season στην πρεμιέρα της 4ης season του Fear.
Για πλήρη ενημέρωση για το Fear The Walking Dead πατήστε >ΕΔΩ<.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.