Το Finale της 8ης season θα λειτουργήσει ως κατακλείδα της σειράς


Σύμφωνα με συνέντευξη του τωρινού Showrunner της σειράς μας το Finale της 8ης season δεν θα λειτουργήσει μόνο σαν τέλος για την 8η season αλλά θα δώσει ένα γενικότερο τέλος σαν να είναι η κατάληξη και των 8 Season .
Συγκεκριμένα όταν τον ρώτησαν για την τελευταία μέρα των γυρισμάτων της 8ης season ανέφερε     " Ήμασταν όλοι εκεί και είχαμε μια δύσκολη season , όλοι είχαμε φτάσει στα όρια μας αλλά τα καταφέραμε . Ήταν πραγματικά πολύ συναισθηματικά φορτισμένη μέρα . Το ωραίο με αυτό το επεισόδιο είναι ότι δεν είναι απλά το συμπέρασμα των προηγούμενων 15 επεισοδίων αλλά και των 8 κύκλων συνολικά. Η 9η season θα είναι μια νέα σειρά εντελώς διαφορετική για αυτό έπρεπε να κλείσουμε αρκετές εκκρεμότητες με το τέλος της 8ης season . Ήταν κάτι που συζηταγαμε πολύ καιρό πριν οπότε όλοι είμασταν έτοιμοι για αυτό. Ήταν μία παράξενη επιβράβευση για όλους μας!''

Όπως όλα δείχνουν κατευθυνόμαστε σε ένα δυνατό Finale που θα δωσει ενα όμορφο κλείσιμο σε μερικές ιστορίες ενώ ταυτόχρονα θα αλλάξει το ύφος της σειράς κάνοντας την να μοιάζει σαν κάτι διαφορετικό από του χρόνου!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.