Ο Jeffrey Dean Morgan εξηγεί γιατί ο Rick είναι περισσότερο κακός από τον Negan !


Η 8η σεζόν του The Walking Dead ολοκληρώνει την "All Out War" ιστορία του με ένα finale και την τελική μάχη μεταξύ των Saviors του Negan και της συμμαχίας του Rick, με τον νικητή να έχει την ευθύνη να οδηγήσει τον κόσμο σε μια νέα εποχή. Ο νεκρός πλεόν Carl Grimes αξιοποίησε την τελευταία μέρα της ζωής του γράφοντας εμψυχωτικά γράμματα στον πατέρα του και στον Negan σχετικά με την ανάγκη ειρήνης, αλλά δεδομένου ό'τι συνέβη σε αυτόν τον πόλεμο, έχει γίνει ξεκάθαρο πως δεν γίνεται να γυρίσουμε πίσω και να υπάρξει ειρήνη- όχι πολύ πριν χυθεί ακόμα περισσότερο αίμα.

Αυτά τα λίγα τελευταία επεισόδια που οδηγούν στο finale της 8ης σεζόν έχουν σιγά-σιγά αλλά σίγουρα αρχίσει να εξερευνούν μια νέα υποϊστορία, που θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Όλοι αυτόι οι θάνατοι, η βία, το χάος και η τραγωδία του πολέμου με τους Saviors ήταν λάθος του Rick.

Σε μια πρόσφατη εμφάνιση του στο The Howard Stern Show, ο Jeffrey Dean Morgan (Negan) για άλλη μια φορά επανέλαβε την γνώμη πως, αν κάνεις ένα βήμα πίσω και κρίνεις αντικειμενικά τους χαρακτήρες της σειράς με βάση τις πράξεις τους, ο Rick είναι πολύ πιο "κακός" από τον Negan.

Ενώ ο χαρακτήρας Negan θεωρείται ευρέως ως ο μεγάλος κακός της σειράς, ο Morgan εξέθεσε την αντίθεση του πως ο Rick είναι βασικά πιο κακός. "Τι νομίζετε πως είναι η αναλογία δολοφονιών;" "Ο Rick σκότωσε 50 από τους δικούς μου ανθρώπους ενώ κοιμούνταν."

Και ενώ οι παρουσιαστές της εκπομπής στόχευσαν στην διαβολική προσωπικότητα του Negan και τους αθώους ανθρώπους που σκότωσε με το ρόπολο του, αναγνώρισαν πως ο χαρακτήρας του έχει δεχτεί μια μοιρασία αδικίας από τον Rick και την ομάδα του.

Καθώς το Walking Dead συνεχίζει να ξεδιπλώνεται, έχει γίνει δυσκολότερο να αρνηθούμε τις ακραίες αποφάσεις που πήρε ο Rick-και τις ακραίες αντιδράσεις που είχε σε αυτές τις αποφάσεις. Υπάρχει σίγουρα μια διαφωνία για το γεγονός πως όλη η ιστορία του All Out War είναι όντως κάτι που, αν δεν ξεκίνησε, σίγουρα επιδεινώθηκε από τις αποφάσεις του Rick. Αυτό περιλαμβάνει την προαναφερθείσα καθοριστική αλλαγή στην 6η σεζόν, όπου η ομάδα της Alexandria έκανε έφοδο σε αυτό που νόμιζαν πως ήταν η βάση των Saviors, και σκότωσαν τους πάντες στον ύπνο τους με σκοπό να ελευθερώσουν το Hilltop. Αυτή η σκοτεινή, βίαιη και ανήθικη πράξη είναι αυτή που έφερε τον Negan κοντά τους, με αποτέλεσμα τους αιματηρούς θανάτους του Glenn και του Abraham στην πρεμιέρα της 7ης σεζόν.

Θα μπορούσε να διαφωνήσει κανείς πως όσα έγιναν μετά το δορυφορικό φυλάκιο ήταν αντίποινα από πλευράς του Negan- ή πως, αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι, ο Rick θα είχει βάλει όλους τους Saviors στα γόνατα, όπως ακριβώς ο Negan έκανε στην ομάδα του Rick, και απλά θα τους κοιτούσε αντί να σκοτώσει μερικούς για να συμορφώσει τους άλλους. Μετά απ'αυτά, δεν ακούς τον Rick συχνά να λέει πράγματα όπως, ''Οι άνθρωποι είναι πόροι," κάτι που είναι μότο για τον Negan.

Ο Morgan ανέλυσε τις σκέψεις του σχετικά με τις βλέψεις του Rick και του Negan για τον κόσμο λέγοντας:
Αν ακολουθούσαμε τον Negan για 8 χρόνια, θα είμασταν με την πλευρά του Negan και ο Rick θα ήταν απαίσιος. Εννοώ, κοιτάξτε τα πράγματα που έχουν κάνει αυτοί οι τύποι, είναι το λιγότερο όσο κακά όσα αυτά που έχω κάνει.

Δημοσίευση σχολίου

 1. Ασε μας βρε Νέγκαν, έχεις τους ανθρώπους δούλους, συμπεριφέρεσαι σαν σουλτάνος, τρομοκρατείς εκβιάζεις βασανίζεις και μας τι λες και καλά! Οι όποιες "ακρότητες" του Ρικ είναι ενταγμένες μέσα στις προσωπικές του απώλειες και στην επιβίωση της ομάδας του. Είσαι κακός πάει και τελείωσε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι όμως ο κακός που...αγαπήσαμε! Καταπληκτικός
   "χαρακτήρας" που ενσαρκώθηκε από έναν πραγματικά πολύ καλό ηθοποιό! Αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον άλλο στη θέση του J.D.Morgan!

   Διαγραφή
 2. Σταμάτη έχεις δίκιο κάποιες στιγμές σου βγάζει και μια συμπάθεια, λίγες όμως!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.