Πιθανή πρώτη εμφάνιση στην ερχόμενη απειλή (Whisperers)
Το τέλος της 8η σεζόν είναι πια γεγονός, σε πολλούς το φινάλε άρεσε, σε άλλους όχι. Πέρα από τις εντυπώσεις όμως που μας άφησε όσον αφορά τον πόλεμο με τους Saviors, επιβάλλεται να σταθούμε στο "δωράκι" που μας έκανε για τη συνέχεια της σειράς!

Καθώς ο Rick και ο στρατός του έτρεχαν προς τον Negan και τους Saviors, σταμάτησαν για να κοιτάξουν από την κορυφή ενός λόφου. Έβλεπαν ένα μαζικό κοπάδι από περιπατητές σε απόσταση, αλλά γρήγορα προχώρησαν. Ωστόσο, το κοπάδι μπορεί να ήταν κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Στο comic, οι Whisperers είναι άνθρωποι καμουφλαρισμένοι με το δέρμα των walkers πράγμα που τους επιτρέπει να μετακινούνται με τα κοπάδια των walkers ανενόχλητοι.


Επίσης, καθώς ο στρατός του Rick διέσχιζε το λόφο, περπάτησαν κατά μήκος μιας σειράς από πασσάλους καρφωμένους στο έδαφος.


Στο comic, οι Whisperers χρησιμοποιούν πασσάλους και κολόνες για να επισημάνουν την επικράτειά τους. Όποιος διασχίζει αυτές τις γραμμές γίνεται άμεσα εχθρός τους. Δεν έχουν κανόνες και ζουν χωρίς όρια και είναι πρόθυμοι να σταματήσουν όποιον προσπαθήσει να παρέμβει στον τρόπο ζωής τους. Ο αριθμός των Whisperers είναι άγνωστος.

Αρχηγός των Whisperers είναι η Alpha, το προ-apocalypse όνομα της δεν το γνωρίζουμε. Σας αναφέρω την Alpha διότι στο επεισόδιο υπάρχει μια ακόμα λεπτομέρεια η οποία ίσως έχει σχέση με αυτήν.

Όταν ο Dwight επέστρεψε στο μέρος όπου είχε αφήσει τις μπύρες και τα pretzels στη Sherry, βρήκε ένα σημείωμα που του άφησε. Το σημείωμα απ'έξω έγραφε το "D", ότι ήταν δηλαδή για τον Dwight, και μέσα έλεγε "Honeymoon" και από κάτω είχε ζωγραφισμένο το άπειρο.


Η Alpha έχει στη ζώνη της το σύμβολο του άπειρου. Μήπως η Sherry θα έχει κάποια σχέση με τους Whisperers και ο Dwight εφόσον έχει φύγει από το γκρουπ θα είναι ο συνδετικός κρίκος που θα τους εισάγει στη σειρά??!!Τέλος, ο Greg Nicotero όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη αν το κοπάδι που είδαμε στο επεισόδιο 8x16 έχει σχέση με τους Whisperers, απάντησε: "Νομίζω ότι η πρόθεση μας με αυτό ήταν να δείξουμε ότι αν συνεχίσουν να πολεμούν μεταξύ τους, δεν θα μείνει τίποτα για το οποίο θα αξίζει να επιβιώσουν. Γι 'αυτό, δεν ήταν αναγκαστικά αναφορά στους Whisperers. Ήταν περισσότερο μια αναφορά στο ότι υπάρχει ακόμα ένας εχθρός εκεί έξω, και είναι ένας κοινός εχθρός για όλα τα γκρουπ, ο οποίος είναι ο στρατός των νεκρών".

Από την άλλη, ο ηθοποιός Andrew Lincoln που υποδύεται τον Rick χαρακτήρισε τους Whisperers "super cool" και δήλωσε στο ComicBook.com ότι δεν ξέρει πότε ή αν η σειρά θα μεταφέρει τους Whisperers από το comic στην οθόνη μας, αλλά ελπίζει ότι αυτός και η ομάδα του θα πολεμήσουν κάποια μέρα τους Ψιθυριστές και την βίαιη ηγέτη τους - Alpha.

Όλα αυτά που προαναφέρθηκαν είναι οι υποθέσεις μας από το φινάλε της 8ης σεζόν. Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για την 9η σεζόν για να μάθουμε αν τελικά οι Whisperers θα κάνουν την εμφάνιση τους. Εσείς τι γνώμη έχετε; ...Πείτε μας στα σχόλια!

Δημοσίευση σχολίου

  1. Το πιο χαρακτηριστικό ''τυράκι'' ήταν οι πάσσαλοι στο λόφο, εκεί κάνεις άμεσα συνειρμό με τα σύνορα που χαράζουν οι Whisperers. Όπως και αρκετές φορές μέσα στη σεζόν, είδαμε αναφορές από τον Negan ότι ''θα βάλει τα κεφάλια τους σε πάσσαλους'' και η φορά που ο Ρικ ξαναπήγε στη Jadis και σκότωσε έναν walker και στο τέλος είχε το κεφάλι του σε ξύλο.
    Σε αυτή τη σειρά μας όσες φορές μας έχουν προϊδεάσει για τον επόμενο κακό, πάντα αυτοί οι κακοί ερχόταν σύντομα, όπως με τους λύκους και με τον Negan, που έβρισκε ο Glenn κάτι ρόπαλα.
    Ελπίζω μόνο το story με τους Whisperers στη σειρά να ολοκληρωθεί διαφορετικά από ότι στο comic, γιατί ήταν τέρμα απογοητευτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.