Wrath Spoilers (8.16)


Εδώ είμαστε με τα Spoiler για το Finale της 8ης season. Λίγο πριν ξεκινήσουμε να σας λέμε τι ακριβώς θα γίνει να διευκρινίσουμε πως δεν είμαστε τις 100% σίγουροι για όλα αλλά αρκετά κοντά ώστε να τα μοιραστούμε με εσάς ! Έτσι το θέμα μας θα χωριστεί σε Spoilers (για όσα είμαστε σίγουροι) και φήμες (για ότι δεν έχουμε επιβεβαίωσει) . 
Ας ξεκινήσουμε με τα Spoilers .
 •  Από τα spoiler για την πρεμιέρα της 4ης season του FearTWD (ΕΔΩ) μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο πόλεμος λήγει υπέρ της ομάδας μας ! Και ότι ζωντανοί θα είναι σίγουρα οι Carol, Jesus και Rick.
 • Η Tara δεν θα είναι με όλη την ομάδα αλλά μαζί με κάποιους λιγότερους ικανούς μαχητές θα αναλάβει την προστασία τον πιο αδύναμων κατοίκων των κοινοτήτων . Στο πλευρό της θα έχει και τον Alden ο Savior που ήταν φυλακισμένος αλλά όπως όλα δείχνουν είναι πλέον μέρος της ομάδας μας.
 • Rick, Maggie και Ezekiel κατευθύνουν τους ανθρώπους τους σε μια τελική μάχη νομίζοντας πως θα έχουν το πάνω χέρι. Αρχικά καταφέρνουν να σκοτώσουν μερικούς Saviors αλλά σύντομα θα καταλάβουν ότι οδηγούνται σε παγίδα .
 • Ο Negan είναι έξω για αίμα και δεν θα ησυχάσει αν δεν σκοτώσει όλους τους εχθρούς του. Μαζί του θα είναι μια μεγάλη ομάδα από Saviors, ο Eugene , ο Father Gabriel αλλά και ο Dwight που πλέον φοράει την στολή των αιχμαλώτων και φαίνεται να είναι σε άσχημη κατάσταση. Καταφέρνει να περικυκλώσει όλη την ομάδα μας κάτι που θα θυμίσει πολύ το Finale της 6ης season . Αυτήν την φορά όμως ο σκοπός του Negan δεν είναι να σκοτώσει μόνο έναν αλλά όλη την ομάδα μας ! Στην γραμμή για την εκτέλεση θα είναι οι Rick, Michonne, Daryl, Carol, Ezekiel, Morgan, Jesus, Maggie και Rosita .
 • Ο Negan δίνει την εντολή να εκτελεστούν όλοι και όταν οι Saviors πυροβολούν τα όπλα τους ανατινάζονται και τραυματίζονται οι ίδιοι μερικοί σοβαρά και μερικοί θανάσιμα ! Οι σφαίρες έχουν υποστεί σαμποτάζ .
 • Η ομάδα μας θα χρειαστεί μερικά λεπτά για να καταλάβει τι έγινε μόλις και ο Negan ορμάει στον Eugene που θεωρεί υπεύθυνο για τις σφαίρες . Ο Dwight θα ορμήσει για να σώσει τον Eugene βάζοντας στον Negan τρικλοποδιά . Στην συνέχεια θα υπάρξει μια μάχη μεταξύ τους με τον Negan να το βάζει στα πόδια. Η ομάδα μας αποτελειώνει μερικούς από τους Saviors και ο Rick παίρνει τον Negan στο κατώφλι !
 • Αρκετόι κομπάρσοι θα χαθούν στην μάχη.
Και τώρα στις φήμες που έχουμε για το επεισόδιο!
 • Το Oceanside με τον Aaron θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην λήξη της μάχης . 
 • Στους αιχμαλώτους που θα έχει ο Negan ίσως βρίσκονται και η Enid με τον Aaron ανάμεσα στους ήρωες που αναφέραμε παραπάνω.
 • Δεν ξέρουμε ποίος ευθυνεται για το σαμποταζ στις σφαίρες αλλά σίγουρα είναι ή ο Father G. ή ο Eugene ή και οι δύο ! 
 • Όπως σας είπαμε και παραπάνω ο Rick θα ακολουθήσει τον Negan και οι δύο άντρες θα πιαστούν στα χέρια για αυτό είμαστε σίγουροι ωστόσο το βάζουμε στις φήμες γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς την πορεία της σκηνής . Έχουμε ακούσει ότι οι δυο τους θα παλέψουν ο Negan θα έχει το πάνω χέρι και θα κατηγορήσει τον Rick για όλα όσα έχουν γίνει κάτι που θα εξοργίσει τον Rick και θα του δώσει δύναμη. Θα χτυπήσει δυνατά τον Negan στο πρόσωπο και εκείνος θα πέσει αναίσθητος. Rick και Negan θα είναι σε άσχημη κατάσταση και ως φήμη έχουμε ότι ο Rick θα δεχτεί μαχαίρια από τον Negan και ίσως έναν σοβαρό τραύματισμο στο πόδι του . Ο Negan από την άλλη θα πέσει αναίσθητος και τον έχουν δει με αίματα στο πρόσωπο και στο λαιμό οπότε υποθέτουμε ότι η κατάσταση θα πάρει την τροπή του Comic και οτι ο Rick θα γδάρει τον Negan στον λαιμό.Θα ακούσουμε την ατάκα του Rick "My Mercy Prevail over my Wrath " και θα χαρίσει την ζωή του Negan.
  Κάτι για το οποίο δεν είμαστε και πολύ σίγουροι ότι θα δούμε αλλά έχουμε σαν πληροφορία είναι τα έξεις.
  •  Υπάρχει ενδεχόμενο να χάσουμε τον Eugene.
  •  Το επεισόδιο τελειώνει με τον Negan στο κελί που είχε χτίσει ο Morgan και κάποιον να του πηγαίνει έναν δίσκο με φαγητό. Αυτός ο κάποιος είναι η Judith και ο Negan της χαμογελάει λέγοντας της You are my Savior !
  Αυτά από εμάς σίγουρα ένα πολύ δυνατό Finale μας περιμένει ότι και αν γίνει από τα παραπάνω ! Καλή προβολή σε όλους !
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

 1. Ίσως είναι μία από τις λίγες φορές, που τα Spoilers έχουν τόσα πολλά λάθη. Ίσως γιατί υπήρχαν πολλές λεπτομέρειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τελικά θα είχε ενδιαφέρον κάποια spoilers, να έπαιζαν στον επεισόδιο, όπως αυτό με τον Νίγκαν και τη Τζουντιθ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.