Τα καλύτερα σημεία του 4.03 του FearTWDΤο 3ο επεισόδιο της 4ης season του FearTWD ήταν ένα πολύ δυνατό επεισόδιο με έντονες στιγμές και έναν θάνατο που σόκαρε όλο το κοινό . Εμείς ξεχωρίσαμε τις καλύτερες στιγμές του επεισοδίου και σας τις παρουσιάζουμε λίγο πριν το νέο επεισόδιο ώστε να θυμηθείτε τι είδαμε στο περίπου. Βέβαια αν θέλετε ένα καλύτερο φρεσκαρισμα μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικο Review μας ΕΔΩ.Η συνεργασία των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Morgan με την original το ομάδα της σειράς για πρώτη φορά συνεργάστηκαν, είναι μια παράξενη φάση που συναντήθηκαν οι δύο πλευρές και σιγά σιγά θα τους δούμε να συνεργάζονται.
Η σχέση Morgan Nick. 

Είδαμε ένα δυνατό δίδυμο να δημιουργείτε με αυτούς τους δυο κάτι που αναστάτωσε τους Fans καθώς έληξε άδοξα ...Η σχέση John Luciana. 

Οι δυο τους πέρασαν λίγη παραπάνω ώρα μόνοι τους. Οι δυο χαρακτήρες θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουν ζήσει μια παρόμοια κατάσταση αλλά από την αντίθετη μεριά. Τον John τον έχει αφήσει η κοπέλα του και δεν γνωρίζει που είναι και από την άλλη η Luciana ήταν εκείνη που είχε αφήσει την δική της σχέση ...

Η Madison και το καλό εκεί έξω. 
Η Madison ακόμα αγνοείται από το παρόν ωστόσο οι σκηνές της στο παρελθόν μας θύμισαν κάτι πολύ σημαντικό σε αυτό το επεισόδιο. Στις δύσκολες αποφάσεις που μπορούμε να ζούμε στην πραγματικότητα συχνά ξεχνάμε ότι ότι και αν γίνεται ακόμα υπάρχει εκεί εξω καλό. Η Madison σε αυτό το επεισόδιο μας θύμισε ότι πρέπει να κοιτάμε, τα λουλούδια (εντάξει πλάκα κάνω ), την θετική πλευρά τον πραγμάτων όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.