Τα καλύτερα σημεία του 4.04 του FearTWD


Κάθε επεισόδιο της 4ης season μέχρι στιγμής μας έχει δώσει κάτι το ξεχωριστό . Κάθε εβδομάδα έχουμε μια νέα έκπληξη και κάθε επεισόδιο έχει πολλά σημεία που μέχρι τώρα έχουν κανει αυτήν την season να έχει τόσο θετικές κριτικές ! Σε αυτό το θέμα θα αναλύσουμε τα καλύτερα σημεία του 4ου επεισοδίου της season ώστε να ετοιμαστούμε για το αυριανό . Βέβαια αν θέλετε να θυμηθείτε το επεισόδιο λίγο καλύτερα μπορείτε να διαβάσετε το Review μας εδώ.

Η σκηνοθεσία ! 


Αυτή η season σίγουρα έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο αφήγησης . Και σε αυτό το επεισόδιο το παιχνίδι με τον χρόνο έγινε πολύ έξυπνα και σε αυτό βοήθησε και η Althea . Στον τρόπο που ειπώθηκαν οι ιστορίες των χαρακτήρων μεγάλο ρόλο έπαιξε το σασπένς και η αγωνία για την ημέρα που όλα άλλαξαν. Να δώσουμε συν έναν πόντο για την υπέροχη μουσική επένδυση του επεισοδίου και την πρωτότυπη τοποθεσία με τις τσουλήθρες.


Το παρελθόν των Ennis και Mel.
Ενώ τους γνωρίσαμε από το 2ο κιόλας επεισόδιο της season δεν ξέρουμε πολλά για την ζωή τους πριν. Λίγες πληροφορίες μάθαμε σε αυτό επεισόδιο και ήταν ακόμα μια έξυπνη πινελιά των σκηνοθετών καθώς μάθαμε πως παλαιότερα ο Ennis και ο Mel είχαν ελπίδα ακριβώς όπως και η ομάδα μας .

Η αρχηγία της Madison. 

Η Madison συνεχίζει να με εκπλήσσει φέτος . Ανέκαθεν ήταν η αγαπημένη μου χαρακτήρας στην σειρά αλλά φέτος οι αλλαγές που έχουν γίνει στον χαρακτήρα της νιώθω πως την κάνουν καλύτερη , όχι μόνο σαν χαρακτήρα αλλά σαν άνθρωπο , μάνα και αρχηγό της ομάδας. Πολλές φορές στο παρελθόν είχε πάρει βιαστικές (αλλά αποτελεσματικές) αποφάσεις ωστόσο βλέπουμε πως πλέον έχει ωριμάσει ακούει όλα όσα έχουν να της πουν τα παιδιά της και λειτουργεί πιο ομαδικά από ποτέ.

Naomi = Laura
Μια έκπληξη ακόμα μας επιφύλασσε αυτή η season καθώς όπως μάθαμε η Naomi και η Laura το κορίτσι του John είναι το ίδιο άτομο . Σύμφωνα με την Alicia η Naomi είναι νεκρή ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις θα προτιμήσουμε να ακολουθήσουμε τον εξής κανόνα αυτού του Universe ...αν δεν τον/την δεις νεκρό μην το πιστεύεις...

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.