Τα καλύτερα σημεία του 4.05 του FearTWD


Κάθε επεισόδιο μας φέρνει όλο και πιο κοντά στις απαντήσεις που όλοι περιμένουμε και κάθε επεισόδιο μας δίνει κάτι ξεχωριστό . Καθώς πλησιάζουμε στο 6ο επεισόδιο του οποίου Trailer μπορείτε να δείτε ΕΔΩ εμείς σας ετοιμάσαμε τις καλύτερες στιγμές από το 5ο επεισόδιο της 4ης season του Fear για να θυμηθείτε τι είδαμε στο περίπου. Μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα βέβαια μπορείτε να πάρετε από το Review μας ΕΔΩ. Πάμε λοιπόν να δούμε τα θετικά σημεία του 4.05 .

Ο John ! 


Δεν ξέρω αν είναι σωστό που πιάνει μια κατηγορία μόνος του αλλά ο John μετά το 5ο επεισόδιο της νέας season έγινε από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς. Η καλοσύνη του και η δυναμικότητα σε συνδιασμό με την εκπληκτική ερμηνεία του ηθοποιού είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει το 4.05 ένα από τα επεισόδια με τα περισσότερα θετικά σχόλια . Όπως θα δείτε και ΕΔΩ στις αντιδράσεις του κοινού μετά τον θάνατο του Nick o John έγινε ο νούμερο ένα αγαπημένος τους χαρακτήρας.

Η ιστορία αγάπης . 


Γενικά δεν είναι το καλύτερο μου να βλέπω ρομάντζα σε θρίλερ κτλπ ωστόσο η φάση με τον John και την Laura έγινε με πολύ ωραίο τρόπο και μόλις σε ένα επεισόδιο που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί Filler κατάφερε να μας κάνει να αγαπήσουμε και να δεθούμε με αυτό το νέο δίδυμο.

Η μάχη με τους Walkers. 


Κάτι που σε αρκετούς λείπει και απο τις δύο σειρές είναι οι μάχες με τα κοπάδια των νεκρών. Η επίθεση στην καλύβα του John μας θύμισε λίγο το Finale της 2ης season της μητρικής σειράς με την επίθεση των Walkers στην φάρμα του Hershel. 

Μαθήματα επιβίωσης. 


Γενικά έχουμε συνηθίσει τους χαρακτήρες των σειρών μας να έχουν όλες τις ανέσεις σχεδόν που χρειάζονται σχετικά εύκολα. Ήταν πολύ ενδιαφέρον που σε αυτό το επεισόδιο είδαμε την καθημερινότητα του John ο οποίος είχε μια πολύ καλή "εγκατάσταση" με αρκετές ανέσεις. Ο ίδιος φάνηκε να έχει δουλέψει αρκετά για να έχει όσα είχε . Καθώς είχε σκάψει έναν τεράστιο λακο περιμετρικά από το σπίτι του για να τον προστατέψει από τους νεκρούς. Είδαμε την διαδικασία ραμμάτων και "μάθαμε" και πως να ψαρεύουμε. Κάτι ακόμα ασυνήθιστο που έκανε ο John είναι ότι πήγαινε κανονικά για ψώνια μια φορά την εβδομάδα ενώ όποιος διποτε άλλος στην θέση του θα είχε ρημάξει το μαγαζί που επισκεπτόταν για τις προμήθειες του.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.