FearTWD Review 4x04


Μετά από ένα επεισόδιο που συγκλόνισε με την τροπή του και τον ξαφνικό θάνατο του Νικ που μας άφησε διχασμενους για το τι επεται σημερα έχουμε το 4ο επεισόδιο της σειράς μας.Το επεισόδιο αυτό παίζει πάλι σε παρελθοντικές περιλήψεις αλλά ξεκιναει με Λούσι Στραντ Αλισια και Αλθια Μοργκαν Τζον στο τεθωρακισμένο φορτηγό να πηγαίνουν τη σωρό του Νικ σε ένα συγκεκριμένο σημείο που οι δικοί του ξέρουν για να τον θάψουν.Μεσα από την κάμερα της Αλθια βλεπουμε την Λούσι να αποχαιρετά τον Νικ και να τον μαχαιρώνει στο κεφάλι για να μην αλλάξει.

Η Αλισια ξανασκοτωνει τον Εννις ,αδερφό του Μελ από την ομάδα των ορνεων,αφού αυτός έχει αλλάξει.Ολα τα βιντεοσκοπεί η Αλθια.


Καθως πορεύονται η Αλθια με σεβασμό στο τραγικό γεγονός που διαδραματίστηκε πρόσφατα και χωρίς να πιέσει καθόλου Στραντ Αλισια και Λούσι ξεκινάει να βιντεοσκοπεί τους ήρωες μας.Και οι ερωτήσεις ξεκινάνε.Ετσι θα μάθουμε και εμείς κάποια πράγματα για το τι έγινε εκείνη τη μέρα στο στάδιο!(Πίεσε τους Αλθια,μπας και μάθουμε επιτέλους!!)Περιγράφουν λοιπόν ότι είχαν βρεθεί όλοι σε δύσκολη θέση αφού οι προμήθειες τελείωναν οι αποστολες για αναζήτησή τροφής δεν είχαν αποτέλεσμα ,αφού τα όρνεα τα είχαν λεηλατήσει όλα,και αναγκάστηκαν να ανακατεύουν τα φαΐ τους με ζωοτροφές.


Σε φλας μπακ όλοι μαζί παίρνουν ένα απαίσιο πρωινό αλλά δεν έχουν πάψει να είναι αισιόδοξοι.Η Ναομι μαζί τους,τους παρατηρεί.Η Μαντισον προτείνει να πάνε σε μέρη που τα όρνεα δε θα χουν ρημάξει γιατί δεν θα χουν σκεφτεί ότι εκεί υπάρχουν προμήθειες.


Ο Στραντ πάει για ψάξιμο με το νέο του φλερτ τον Κολ αλλά παραδέχεται στην Αλθια ότι ήταν λάθος.Βρισκονται σε ένα φυτώριο ο Στραντ είναι εγκρατής και δε λέει πολλά για τον εαυτό του στον Κολ.Και τότε δέχονται επίθεση από walkers.Απο αγκαθωτους walkers συγκεκριμένα!Ο Κολ έρχεται σε δύσκολη θέση και ο Στραντ τον σώζει.


Ο Νικ με τη Λούσι είναι σε μια άλλη αναζήτησή αφού επισκέπτονται μια ρημαγμένη βιβλιοθηκη με σκοπό να βρει ο Νικ βιβλία η κάτι που να αρέσει στην μικρή Τσαρλι(και που να ξερες βρε Νικ).Η Λούσι εκεί του λέει ότι δεν νιώθει πια ασφάλεια στο στάδιο και ότι κάτι πρέπει να κάνουν για αυτό.Τοτε βρίσκουν έναν walker δεμένο με κομμένες φλέβες.Η Λούσι λέει στον Νικ ότι δεν θέλει να καταντήσουν σαν αυτόν και βρίσκει στο πάτωμα ένα βιβλίο με χαρτες.Του προτείνει την πρώτη σελίδα που τυχαία θα ανοίξουν να είναι το σημείο που θα πάνε.Ολοι μαζί και οι υπόλοιποι του σταδίου.


Στο φορτηγάκι τώρα ο Τζον λέει στον Μοργκαν για το παρελθόν του.Του λέει ότι ήταν αστυνόμος και τον ρωτάει αν μετά τη ταφή του Νικ θα ξαναφύγει.Του ζητάει κιολας να είναι μαζί του όταν καταφέρει και βρει τη Λορα του.Ο Μοργκαν του απαντάει ότι νιώθει καλύτερα μόνος του.
Η Αλισια αρχίζει να μιλάει στην Αλθια και έχουμε φλας μπακ με εκείνη και τη Ναομι σε έναν χώρο αναψυχής με νεροτσουλήθρες.Η Ναομι πριν μπουν στο χώρο αυτό βλέπει ενα μεγαλο τζιπ που είναι σε καλή κατάσταση αλλά δυστυχως λείπουν τα κλειδιά.Μεσα στο χώρο τώρα πολλοί νεκροί αλλά δεν αργούν να εμφανιστούν και walkers.Εκεινες παρατηρούν ότι οι προμήθειες βρίσκονται στο πιο ψηλό σημείο του χώρου και αφού καταφέρνουν και περνάνε από πισίνες γεμάτες walkers ,ανεβαίνουν απο μια μουχλιασμένη νεροτσουλήθρα στο σημείο που θελανε.


Οι προμήθειες εκεί είναι αρκετές ,καθως έχει και ένα πολυβόλο ,μια επίθεση όμως από walkers κάνει την Ναομι να κατρακυλήσει στην τσουλήθρα και μετά από λίγο σειρά να έχει η Αλισια.Ευτυχως όμως πριν πέσει είχε καταφέρει να βγάλει τη κάννη από το όπλο και με αυτή εξουδετέρωσε τους walkers σώζοντας και τη Ναομι.


Και αφού τα κορίτσια μας έχουν ξανά ανεβεί στο σημείο των προμήθειων η Ναομι βρίσκει τα κλειδιά του τζιπ και φεύγει κρυφά από την Αλισια αφήνοντας την πίσω.Τρεχει προς το τζιπ αλλά για κακή της τύχη δεν είχε βενζίνη.Η Αλισια έχει κατέβει και εκείνη με όσες προμήθειες μπορούσε(και οι πιο βασικές ήταν φάρμακα επίδεσμοι και γάζες)και αντί να χει νεύρα με τη Ναομι απεναντίας την βοηθάει να βρουν και βενζίνη για το νέο της όχημα.Η Ναομι έχει τάση φυγής και η Αλισια την καταλαβαίνει απόλυτα.Της εξηγεί πως πιστεύει ότι δεν θα τα βγάλουν πέρα στο στάδιο και την συμβουλεύει να το συζητήσει με την μάνα της.


Πισω στο φλας μπακ του Στραντ ο οποίος εκμυστηρεύεται στον Κολ ότι κάποτε ήταν κακό παιδί αλλά εντέλει αυτός είναι και κάνει ότι χρειάζεται για να επιβιώσει.Ετσι τον πάει σε ένα άλλο αμάξι και του δείχνει ότι μάζευε προμήθειες δικές του ούτως ώστε να τα καταφέρει.Του προτείνει να πάει μαζί του.Ο Κολ πιο ηθικός δεν συμφωνεί με τον Στραντ απεναντίας θεώρησε ότι αυτές οι προμήθειες θα αναπτερωναν το ηθικό των ανθρώπων του σταδίου και ας κράταγαν μόνο μια μέρα.Και έτσι αποφασίζει ότι δεν θα πάει με τον Στραντ.


Πισω στο στάδιο η Μαντισον παρακολουθεί με κυάλια τα όρνεα.Μετα από λίγο κατεβαίνει και πάει προς τον Μελ ο οποίος ψήνει λουκάνικα!!(σε καντίνα έξω από στάδια θα δούλευε!!)Εκεί η Μαντισον του λέει ότι ισχύει η πρόταση της να μείνουν όλοι μαζί στο στάδιο.Εκεινος της λέει μια ιστορία απ´το παρελθόν του.Ενω ήταν αυτός η οικογένεια του και άλλες 3 οικογένειες μαζί τους είδαν φωτιά να πλησιάζει το αγροκτήμα τους.Αυτος και ο αδερφος του τους έπεισαν να παραμείνουν εκεί και ότι θα τα καταφέρουν.Το αποτέλεσμα όμως ήταν τα δυο αδέρφια μόνο να σωθούν,επειδή πρόλαβαν και έφυγαν,και όλοι οι υπόλοιποι που μείνανε πίσω κάηκαν ζωντανοί.Και έτσι της θυμίζει τη δίκη του πρόταση να πάνε αυτοί μαζί τους.Η Μαντισον δεν συμφωνεί και γυρνάει στο στάδιο.

Τοτε γυρνάει ο Κολ και ενώ η Μαντισον τον βλέπει μόνο του και δείχνει το ποσό ανησυχεί για τον Στραντ εκείνος έρχεται με το αμάξι που είναι γεμάτο προμήθειες προς έκπληξη του Κολ αφού ηξερε τις προθέσεις του και χαρά της Μαντισον ότι η αναζήτησή τροφής πήγε πολύ καλά!

Ο Νικ με την Λουσι γύρισαν και αυτοί και προτείνουν στη Μαντισον να ανοιχτούν ακόμα πιο πολύ να πάνε μακρυά για να βρουν σπόρους και να ξεκινήσουν ολα από την αρχή.Με βάση τους το στάδιο.Η Μαντισον συμφωνεί.

Η Αλισια γυρνάει και εκείνη και προς ευχάριστη έκπληξη είναι με τη Ναομι η οποία προτείνει στη Μαντισον να στήσουν ένα ιατρείο και ότι η Ναομι διατίθεται να βοηθήσει σε αυτό.


Η Αλθια που ακούει τις περιγραφές της ομάδας μας αναρωτιέται τι έγινε εκείνη τη μέρα τι ήταν αυτό που πήγε στραβα.Φτασανε όμως στο σημείο που θελανε οι ήρωες μας εξαρχης.Ο λάκος που ανοίξανε όμως μόνο τάφος για τον Νικ δεν ήταν!Εκει υπήρχαν κρυμμένα όπλα για ώρα ανάγκης!καλή ώρα σαν αυτή!!
Η Αλθια κατάλαβε ότι την κορόιδευαν και ότι ο σκοπός τους ήταν να τους πάει στα όπλα τους.Στραντ Αλισια και Λούσι δηλώνουν ότι ο σκοπός τους είναι να βρουν τα όρνεα και να τους εκδικηθούν με άσσο στο μανίκι τους το ότι ξέρουν σε πιο σημείο θα βρίσκονται.Της προτείνουν να της πουν ολόκληρη την συνέχεια αν πάνε μαζί εκει.Εκεινη μετά από σκέψη και διαφωνίες με τους υπόλοιπους συμφωνεί.Μετεπειτα γίνεται η ταφή του Νικ.

Και πριν ξεκινήσουν φορτώνουν τα πράγματα του λάκου στο φορτηγό για να ξεκινήσουν.Ο Τζον τότε βλέπει μια γνώριμη τσάντα.Η Λούσι του λέει ότι ανήκε στη Ναομι.Ο Τζον ανοίγει την τσάντα και βρίσκει το δίδυμο του όπλου του μέσα σε αυτήν!Εντυπωση μας έκανε που είπε ότι δεν ηξερε πιο είναι το αληθινό όνομα της Λορα! 
Οταν Λούσι και Αλισια του λενε ότι είναι νεκρή εκείνος δε το δέχεται δε θέλει να ακούσει την αλήθεια.Αλθια Στραντ Αλισια και Λούσι φεύγουν προς αναζήτησή των ορνεων.Πισω ο Μοργκαν να παρηγορεί τον Τζον που ένιωσε να έχασε το λόγο που του δίνε δύναμη να επιβιώνει.. Τα ερωτήματα μας είναι πολλά η σειρά εξελίσσεται με μυστήριο τρόπο που μας εξιτάρει και μας κάνει να αγωνιούμε για το επόμενο επεισόδιο! Trailer για το 4.05 μπορείτε να δείτε ΕΔΩ .Τα σχόλια σας για το επεισόδιο περιμένουμε ΕΔΩ .
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.