Τι έχει συμβεί στην Madison ;


Η 4η season του Fear The Walking Dead έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και μας έχει σοκάρει . Το έξυπνο παιχνίδι με τον χρόνο των νέων Showrunners της σειράς έχει δημιουργήσει ένα μυστήριο γύρω από την νέα season που δημιουργεί πολλές απορίες επεισόδιο το επεισόδιο. Η μεγαλύτερη απορία της season με την οποία σκοπεύουν να μας βασανίσουν για αρκετό καιρό από ότι φαίνεται είναι το τι έχει συμβεί στην Madison καθώς δεν την έχουμε δει καθόλου στο παρόν και ούτε έχουμε κάποια αναφορά για εκείνη από τους Strand,Alicia, Luciana και Nick (όσο ζούσε τουλάχιστον). Οπότε ας κάνουμε μερικές θεωρίες για το τι έχει συμβεί στην Madison και να εξηγήσουμε ποια θεωρούμε πιο επικρατέστερη .

Η Madison είναι νεκρή.

Ειναι μια θεωρία η οποία θα μπορούσε να ισχύει. Χωρίς να ξέρουμε τι έχει γίνει στο στάδιο υποθέτουμε πως η κοινότητα τους καταστράφηκε και για αυτό η ομάδα μας βρίσκεται στον δρόμο . Ίσως έγινε κάποια μάχη κατά την οποία η Madison πέθανε υπερασπίζοντας αυτό που είχε χτίσει για τα παιδιά της . Αυτό θα εξηγούσε τον θυμό του Nick και την θέληση του για εκδίκηση από τον Ennis ( το όρνεο που σκότωσε ) ωστόσο ας δούμε κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν είναι ασφαλής αλλά με τους παραγωγούς της σειράς να θεωρούν την Madison την γυναικεία έκδοση του Rick μας φαίνεται λίγο αδύνατον να πεθάνει τόσο νωρίς. Η στιγμή θα ήταν αρκετά επικίνδυνη για την σειρά . Μετά τον χαμό του Nick η μοίρα του Fear θα παιζόταν κορόνα γράμματα να χάσει την ταυτότητα της χάνοντας ακόμα έναν από τους βασικούς της χαρακτήρες. Οι αλλαγές στην σειρά είναι πολλές κάτι τέτοιο όμως θα μπορούσε να χαλάσει την ισορροπία που 3 season το Fear προσπάθησε να χτίσει. Η αλήθεια είναι ότι το Fear δεν διστάζει να σκοτώσει τους βασικούς του χαρακτήρες (πχ Travis,Nick) ωστόσο εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο διαφορετικά . Θεωρούμε λοιπόν την Madison ζωντανή αν και πάντα υπάρχει η περίπτωση να σοκαριστουμε !

Την έχουν απαγάγει τα Όρνεα.

Μια πολύ καλή εναλλακτική που καταρρίφθηκε με το 3ο επεισόδιο της season είναι ότι η Madison είναι αιχμάλωτη των Vultures και ότι τα παιδιά της την ψάχνουν. Αυτό θα μπορούσε να ήταν πολύ πιθανό μέχρι τώρα αλλά μετά την συνάντηση του Nick με τον Ennis κάτι τέτοιο καταλαβαίνουμε ότι δεν ισχύει. Τι θέλω να πω. Αν η Madison ήταν φυλακισμένη στα χέρια των Vultures ο Nick θα έψαχνε απαντήσεις για το που την έχουν και ίσως κρατούσε τον Ennis αιχμάλωτο για να κάνει ανταλλαγή ομήρων με τον Mel. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αντίθετα ο Nick επιδίωξε να εκδικηθεί τον Ennis για όσα έχουν συμβεί.Και κάπως έτσι πάμε στην επόμενη θεωρία την οποία θεωρούμε και πιο πιθανή στην παρούσα φάση.

Η μοίρα της είναι άγνωστη.

Πέρα από εμάς ίσως η μοίρα και η κατάληξη της Madison είναι άγνωστη και για τους ίδιους τους χαρακτήρες. Μπορεί κατά την μάχη που υποθέτουμε ότι θα γίνει στο στάδιο η Madison να χωρίστηκε με τα παιδιά της και εκείνα λόγο του μεγέθους της καταστροφής να θεωρούν ότι η μητέρα τους σκοτώθηκε. Γιατί υποστηρίζουμε αυτήν την θεωρία ; Οι λόγοι είναι αρκετοί και θα σας τους αναλύσουμε παρακάτω. 
  •  Η Madison έχει αποδείξει πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Όσο ζουν τα παιδιά της εκείνη θα έχει λόγο για να μάχεται για να προσφέρει ασφάλεια σε εκείνα. 
  •  Δεν είναι η μόνη που αγνοείται . Πέρα από την Madison δεν έχουμε κανενα σημάδι ένδειξης ότι είναι στην ζωή και η Naomi . Η Naomi είναι ένας χαρακτήρας που γνωρίσαμε πρόσφατα και αν υποθέτουμε ότι η Madison ειναι νεκρή τότε θα έπρεπε να υποθέτουμε το ίδιο και για εκείνη αφού δεν την έχουμε δει στο παρόν . Ωστόσο δύσκολα θα σκότωναν έναν χαρακτήρα που δεν ξέρουμε καλά και έχει πολλές πιθανότητες εξέλιξης μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα . Όπως μάθαμε στο 2ο επεισόδιο της season το στάδιο έχει 48 κατοίκους όσο τεράστια και αν ήταν η καταστροφή όσοι και αν πέθαναν σε μια υποτιθέμενη μάχη δεν είναι δυνατόν οι μόνοι επιζήσαντες να ήταν 4 (Nick, Alicia , Strand και Luciana ) έτσι θα μπορούσε η Madison μαζί με την Naomi και άλλους επιζώντες από το στάδιο να έχουν σχηματίσει μια δική τους ομάδα και να είναι κάπου εκεί έξω ωστόσο τα παιδιά της να μην το γνωρίζουν και να τους θεωρούν όλους νεκρούς.
  • Θα ήταν μια χαμένη ευκαιρία για μια πολύ δραματική σκηνή εαν η Madison έχει πεθανει . Μετά τον χαμό του Nick θα ήταν άστοχο αν δεν βλέπαμε την αντίδραση της μητέρας του . Η υπερπροστατευτική μητέρα πρέπει να μάθει για τον χαμό του γιου της και να δείξει τα λουλούδια στην μικρή Charlie .
  • Η αντίδραση του Ennis προς τον Nick. Όταν ο Ennis αντίκρισε τον Nick στο 3ο επεισόδιο της season φάνηκε σαν να μην περίμενε να τον ξαναδεί μπροστά του. Επομένως ίσως όντως η καταστροφή στο στάδιο ήταν τόσο μεγάλη που και τα ίδια τα όρνεα δεν περίμεναν να υπάρχουν επιζώντες. Με αυτήν την λογική την ίδια άποψη θα μπορούσαν να έχουν και η τετράδα που επιβίωσε για την Madison.
Παρακάτω ακολουθεί ένα πολύ μικρό Spoiler από τα γυρίσματα της σειράς ωστόσο αν δεν θέλετε να ξέρετε σταματήστε την ανάγνωση εδώ.

  • Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του 8ου επεισοδίου το οποίο θα είναι και το Mid season Finale έγινε ένας μικρός χαμός στο στάδιο. Υπάρχουν αρκετές νυχτερινές λήψεις με πολλούς πυροβολισμούς και εκρήξεις, σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε αναφορές για την εμφάνιση ενός τεράστιου κοπαδιού από Walkers περίπου στους 200 + οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με την ομάδα μας. Εύκολα πάνω σε μια τόσο μεγάλη μάχη θα μπορούσε να χωριστεί η ομάδα και να μην γνωρίζει τι έχει συμβεί το ένα μισό στο άλλο και αντίστροφα .

Πείτε μας στα σχόλια τι πιστεύετε πως θα γίνει με την Madison ! 
Trailer για το επόμενο επεισόδιο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και το Review του σοκαριστικου 4.03 να διαβάσετε ΕΔΩ .
Για ενημέρωση σχετικά με το FearTWD Like στην σελίδα μας > Fear The Walking Dead-Greece <

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.