Τα καλύτερα σημεία του 4.06 του FearTWD


Το 6ο επεισόδιο της 4ης season του Fear μας έδειξε μια δυνατή ιστορία στο στάδιο με πρωταγωνιστές τους Naomi , Madison και Strand . Και ενώ η ιστορία στο στάδιο φάνηκε να έχει αίσιο τέλος με τα Όρνεα να αποχωρούν η αγωνία μεγαλώνει καθώς ξέρουμε ότι κάτι στην πορεία θα χαλάσει. Τo επεισόδιο τελείωσε με ένα μεγάλο Cliffhanger και καθώς περιμένουμε την προβολή του επόμενου επεισόδιο εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα σημεία του 4.06 για να φρεσκαρουμε την μνήμη μας. Μια πιο αναλυτική περιγραφή μπορείτε να δείτε και στο Review μας ΕΔΩ.

Μια θετικότερη Madison. 


Ίσως να έχετε βαρεθεί να το βλέπετε αυτό στα θέματα μου αλλά η αλλαγή της φέτος είναι αξιοσημείωτη. Μετά την έκρηξη του φράγματος η Madison βλέπει τα πράγματα πολύ πιο θετικά και πλέον είναι ικανή να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιους. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Madison έχει προσπαθήσει αρκετές φορές να βοηθήσει την Naomi και ενώ η δεύτερη μας έχει βγει ξεροκέφαλη η Madison ακόμα προσπαθεί. Πώς θα εξελιχθεί αυτό για την ίδια μένει να το δούμε . Σαν Bonus θα προσθέσω την συζήτηση που είχε με τον Strand λέγοντας του πως είναι τυχερός που δεν είναι σαν εκείνον.

Η ιστορία της Naomi. 


Η Naomi είναι ένας παράξενος χαρακτήρας και μέχρι στιγμής είναι ένα βήμα μπροστά δύο πίσω. Εκεί που πάμε να την συμπαθήσουμε κάτι κανει και τα γκρεμίζει όλα . Η ιστορία της ωστόσο και το δράμα που έβγαλε ήταν ένα πολύ ωραίο σημείο του επεισοδίου και δικαίως μπαίνει στην λίστα μας. Σαν Bonus μπαίνει η εμφάνιση της στο " Τώρα " καθώς η ένταξη της στα Όρνεα ήταν κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Ο John . 


Ακόμα ένας χαρακτήρας που γνωρίσαμε φέτος και έχει κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού. Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο χειρίζεται τα όπλα του καθώς και η κίνηση του να προστατέψει την Naomi τον βάζει στην λίστα μας.

Το σχέδιο της τριάδας. 


Alicia , Strand και Luciana είναι απολύτως αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση και αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Η παγίδα τους ίσως να είχε λειτουργήσει λίγο καλύτερα αν ο Morgan δεν έμπαινε στον δρόμο τους. Ωστόσο από ότι βλέπουμε στα πρώτα λεπτά του επόμενου επεισόδιο δεν φοβούνται να προκαλέσουν τα Όρνεα σε μάχη παρόλου που δεν υπερτερούν αριθμητικά. Δείτε τα πρώτα λεπτά του 7ου επεισοδίου ΕΔΩ.

Η Alicia . 


Πολλοί έπεσαν να την φάνε επειδή πυροβόλησε τον John οπότε θεωρώ "καθήκον" μου να πω πως εκείνη πυροβόλησε την Naomi και ο John μπήκε στην μέση. Η Alicia λίγες ώρες πριν έχασε τον αδερφό της , έχει χάσει το σπίτι της και η μάνα της αγνοείται η προδοσία της Naomi ήταν η σταγόνα που ξεχειλισε το ποτήρι . Για τέλος σας αφήσαμε κάτι αρκετά αστείο και ίσως την αγαπημένη μου ατάκα του επεισοδίου ... 
 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.