Οι μεγαλύτερες αλλαγές που θα φέρει η 9η Season


Πάμε λοιπόν....


Το τέλος της 8ης σεζόν μας άφησε με τον ηττημένο αλλά ζωντανό Negan σε ένα κρεββάτι,τον Rick με την Michonne να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα της Alexandria και την τριπλέτα Maggie-Daryl-Jesus δυσαρεστημένους με την απόφαση του Rick και ένας πιθανός εμφύλιος πόλεμος να είναι έτοιμος να σκάσει..

Από εδώ και κάτω διαβάζετε με δικιά σας ευθύνη αφού υπάρχουν αρκετές φήμες για θανάτους και ανατροπές που μπορεί να γίνουν..


1) Έχουμε καινούριο showrunner αφού η Angela Kang πήρε προαγωγή και μπορούμε να περιμένουμε νέα πορεία στα επεισόδια αφού και η ίδια είχε αναλάβει κάποια επεισόδια στις σεζόν 4 και 6 αλλά και το πολύ καλό επεισόδιο της 8ης σεζόν "The lost and the plunderers" και ο Scott Gimble αναλαμβάνει σαν γενικός επόπτης όλου του κόσμου του The walking dead..O Gregg Nicotero είπε σχετικά με την αναβάθμιση της Angela ότι η επόμενη 9η σεζόν θα φτάσει τα στάνταρ του 4ου και 5ου κύκλου αναλαμβάνοντας εν μέρη την ευθύνη για την πτώση στους τελευταίους κύκλους..



2) Είναι πολύ πιθανό 2 αγαπημένοι μας χαρακτήρες ο Rick και η Maggie να αποχωρήσουν..Ο Andrew Lincoln θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του και η Lauren Cohan έχει υπογράψει συμβόλαιο για μία καινούρια σειρά του ABC που λέγεταιWhiskey Cavalier (εδώ μπορείτε να δείτε το trailer)...Το συμβόλαιο της Cohan είναι για 6 επεισόδια όποτε είναι πιθανό περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο να αποχωρήσει και ο Andrew,δεν ξέρουμε ακόμα τον τρόπο της αποχώρησης αλλά σίγουρα θα είναι κάτι που θα φέρει ξανά την γκρίνια και την διχόνοια στους φανς της σειράς...Αν τελικά ισχύσουν και οι δύο αποχωρήσουν μένει μόνο ο Daryl και η Carol από τους αγαπημένους ηθοποιούς-χαρακτήρες να τραβήξουν το κουπί της ιστορίας με την βοήθεια King Ezekiel και Jesus...



3) Θα οδηγηθούμε σε μία νέα ιστορία.. Με τους Carl,Rick και Maggie εκτός σειράς ξεχνάμε ότι ξέρουμε για το κόμικ..Ο Scott Gimple είπε ότι με το τέλος της 8ης σεζόν κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο της ιστορίας.Πολλές ιστορίες των χαρακτήρων ολοκληρώθηκαν και νέοι χαρακτήρες περιμένουν να ακουστούν..Μετά από 8 χρόνια θα πάμε με μία διαφορετική προσέγγιση και θα δούμε νέες ιστορίες...



4) Τα ζόμπι θα ξαναπάρουν τον έλενχο του παιχνιδιού.. Στον τελευταίο λόγο του Rick στην 8η σεζόν μας έδειξε μία ορδή από ζόμπι να έρχονται κατά πάνω τους και δείχνοντας τα είπε ότι αυτά είναι ο μεγάλος εχθρός...Μπορεί αυτή η κίνηση να επανέφερε έναν παλιό εχθρό τα ζόμπι αλλά μπορεί και να μας παρουσίασε τον επόμενο τους "Whisperers" αφού οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν...Αν τελικά είναι οι "Ψιθυριστές" ποιοι θα τους πολεμήσουν.. Ίσως ο Negan πάρει την αρχηγεία και ενώσει όλους τους κόσμους..



5) Τι θα γίνει με τον Negan και αν θα καταφέρει να βγει ζωντανός από όλα αυτά που θα συμβούν..Ας δούμε ένα υποθετικό σενάριο... Rick-Mischonne-Negan Vs Maggie-Daryl-Jesus..Έχοντας στο μυαλό μας ότι Rick και Maggie πεθαίνουν πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι.. ο Daryl θα συμφιλιωθεί με τον Negan και την Mischonne η θα δούμε και άλλους θανάτους..Η Danai Gurira έχει εγγυημένο συμβόλαιο για τους Avengers οπότε θα πρέπει να μοιράσει τον χρόνο της ανάμεσα στα δύο project και αν πάρουμε την τελευταία σεζόν σαν παράδειγμα όπου είχε πολύ μικρό χρόνο προβολής μία αποχώρηση της ίσως να είναι στο σχέδιο... Από εκεί και πέρα ο Daryl δεν ξεχνάει οπότε θα αφήσει ζωντανό τον Negan ???



Βλέποντας τις ανακατατάξεις που γίνονται και την διαφοροποίηση με το κόμικ περιμένουμε μια σεζόν που θα δυναμώσει η θα αποδυναμώσει τελείως την σειρά.Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα και η αλλαγή δεν φέρνει ποτέ επιθυμητά αποτελέσματα..

Μείνετε μαζί μας....


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.