Ο Colman Domingo μιλάει για την μοίρα της Madison και το MSF.


Το ερχόμενο Mid season Finale του Fear The Walking Dead θα αλλάξει την σειρά ριζικά σύμφωνα με τον Colman Domingo που υποδύεται τον Strand. Ο ίδιος δήλωσε " Είναι φαινομενικό , ένα επεισόδιο που θα ταράξει τα πάντα. Πολλά έχουν συμβεί και στις δύο χρονικές στιγμές αλλά τώρα θα έρθουμε σε ένα συμπέρασμα και θα δούμε το γιατί η ιστορία έπρεπε να ειπωθεί με αυτόν τον τρόπο και γιατί οι χαρακτήρες συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο στο παρόν . Όλοι οι λόγοι θα έρθουν στο φως.
Το 8ο επεισόδιο θα δώσει την απάντηση για την μοίρα της Madison και πολλοί πιστεύουν πως η ίδια έπεσε μαζί με την ζωή που πάλεψε για να χτίσει στο στάδιο. Σχετικά με αυτό ο Colman είπε " Αυτό πραγματικά θα σας τιναξει τα μυαλά. Είδα το επεισόδιο εχθές στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου και έκλαψα αρκετά. Θα συμβούν κάποια ολέθρια πράγματα και θα είναι καθηλωτικο και όλα θα αλλάξουν ριζικά." Μερικές εβδομάδες πριν όταν ρωτήθηκε για την ίδια ο Colman φάνηκε πιο αισιόδοξος όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν υπάρχει ελπίδα για την Madison " Εαν υπάρχει λίγη ελπίδα για την Madison ; Υπάρχει πολύ ελπίδα για την Madison! Η Madison είναι ένας τόσο δυνατός , αποτελεσματικός , ενδιαφέρον και θηριώδης χαρακτήρας. Ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν πολλές θεωρίες. Αλλά δεν ξέρουν τι έχει συμβεί γιατί δεν την έχουμε δει στο παρόν. Την έχουν απαγάγει ; Έφυγε για να σωθεί ; Είναι φυλακισμένη σε κάποιο υπόγειο ; Πραγματικά δεν έχεις ιδέα." 

Μια από τις αλλαγές που θα φέρει το Mid season είναι ένα ενιαίο timeline καθώς δεν θα χρειάζεται να παίζει η σειρά πλέον με τον χρόνο με την συνέχεια της Season. Η αλλαγή του χρόνου αν σας έχει μπερδέψει μην αισθάνεστε άσχημα δεν είστε οι μόνοι καθώς και ο ίδιος ο "Strand" δήλωσε πως μερικές φορές αυτό μπέρδεψε και τον ίδιο και πως έπρεπε να κοιτάει τι ρούχα φοράει για να θυμηθεί ποια χρονική στιγμή παίζει . Ο ίδιος ένιωθε λες και έπαιζε δύο εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες.

Δημοσίευση σχολίου

  1. H πραγματικά μεηάλη ανατροπή, θα είναι να δούμε τη Μάντισον, να έχει πάει με τα "όρνεα" , όπως και η Ναόμι; Βρε λέτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομίζω Σταμάτη, εξ άλλου χρειάζεται ένα καλό αντίβαρο, δεν μπορεί να γίνουν όλοι κακοί! Γι αυτό τον Ρίκαρο και τα μάτια τους, μπορεί φορές να γίνεται τρελός, αλλά κακό δεν τον λες με τίποτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.