FearTWD Review 4x07


Μετά από μια εβδομάδα αναμονής το Fear επέστρεψε και επιτέλους μας έδωσε μερικές απαντήσεις , κάτι που είναι απολύτως λογικό αν σκεφτούμε ότι το επόμενο επεισόδιο είναι το Mid season Finale και κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαριστούν. Σε αυτό το επεισόδιο μάθαμε για το πώς καταστράφηκε το στάδιο και πήραμε μια απάντηση για την κατάσταση του John η οποία παραμένει σε κρίσιμο σημείο ωστόσο τα πράγματα δείχνουν πιο αισιόδοξα . Παρακάτω θα διευκρινίσουμε τα κρίσιμα σημεία του επεισοδίου και καθώς περνάει η εβδομάδα και πλησιάζουμε στο Mid season Finale θα αναλύουμε όλο και περισσότερα θέματα. 
Το επεισόδιο ξεκίνησε ακριβώς απο εκεί που μας άφησε το προηγούμενο με την Naomi και τον Morgan να προσπαθούν να βοηθήσουν τον John ενώ η Alicia με τον Strand και την Luciana να εξοντώνουν τα όρνεα ένα προς ένα .


Ο Mel θα προσπαθήσει να το σκάσει με ένα ασθενοφόρο το οποίο περιέχει τα ιατρικά σύνεργα που χρειάζεται η Naomi για να βοηθήσει τον John. Ο Mel δεν θα την αφήσει να τα πάρει και θα βάλει το αμάξι μπρος εκείνη θα προσπαθήσει να τον προλάβει αλλά μάταια . Ο Mel έχει απομακρυνθεί αλλά πριν προλάβει να φύγει από το πουθενά εμφανίζεται η Alicia και τον ανατινάζει . 


Στην συνέχεια γεμάτη οργή η Alicia κατευθύνεται προς την Naomi εκείνη προσπαθεί να της πει πως δεν είναι τα πράγματα όπως νομίζει (κάτι που μας βάζει σε σκέψεις ) η Alicia δεν την ακούει και η Naomi την χτυπάει και καταφέρνει να της ξεφύγει. Τρέχει πίσω στον John και λέει στον Morgan πως πρέπει να πάνε στο στάδιο . Ο Morgan θα ζητήσει την βοήθεια της Al που μέχρι εκείνη την στιγμή κάνει τον πολεμικό ανταποκριτή , εκείνη θα δεχτεί να βοηθήσει και θα βάλουν τον John στο τεθωρακισμένο όχημα της . Η τριάδα Strand Alicia και Luciana θα μείνουν πίσω με την Alicia να αποτελειώνει τον καμένο Mel ! 


Φυσικά το επεισόδιο θα μας δώσει και λίγες εξηγήσεις για το τι έγινε στο στάδιο με σκηνές γεμάτες αγώνια . Ενώ όλα μπαίνουν σε μια κανονική ροή η ομάδα μας θα δεχτεί την επίσκεψη της Charlie η οποία θα τους ζητήσει βοήθεια . Η ομάδα μας στην αρχή είναι καχύποπτη ωστόσο δέχεται να την βοηθήσει.Η Charlie θα τους οδηγήσει σε ένα τροχαίο στο οποίο βρίσκεται ο Mel και χρειάζεται περίθαλψη. Μετά από συζήτηση η ομάδα θα τον πάει στο αναρρωτήριο που έχει στήσει η Naomi πίσω στο στάδιο.


Εκεί ο Mel θα ξυπνήσει και θα τους πει πως ο αδελφός του πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει μια επίθεση στο στάδιο. Η ομάδα μας έκπληκτη συνειδητοποιεί πως οι αριθμοί στις σημαίες που είχαν βρει είναι το πλήθος των Walkers που έχουν τα Όρνεα στην διάθεση τους και αμέσως καταλαβαίνουν πως πρόκειται να τους εξαπολύσουν ένα τεράστιο πλήθος νεκροζωντανων . 


Η Naomi θα έχει μια μικρή συζήτηση με τον Mel ο οποίος θα προσπαθήσει να την πείσει να σηκωθούν να φύγουν από το στάδιο και να ενταχθεί στις δυνάμεις τους. Κάτι που που αποκαλύπτει πως η Naomi δεν ήταν ανέκαθεν μαζί με τα Όρνεα όπως μερικοί νόμιζαν. Η Naomi πολύ σκεπτική θα επισκεφθεί την Madison και θα της πει ότι πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται την εγκατάλειψη του σταδίου πιο σοβαρά ωστόσο η Maddie δεν είναι πρόθυμη να ακούσει την συμβολή της. Ομολογεί πως δεν θα χρησιμοποιήσει το όχημα που είχε ετοιμάσει για παν ενδεχόμενο καθώς ξανά θα απογοητεύσει τα παιδιά της. Η Naomi της λέει πως αν θέλει να προστατέψει τα παιδιά της κάποιες φορές θα πρέπει να τα απογοητεύει.

Η Madison δείχνει ταραγμένη και διαλύει ένα από τα δωμάτια που είχε φτιάξει για να πάρει τα υλικά και να ενισχύσει τις πύλες του σταδίου. Στην συνέχεια επισκέπτεται τον Mel και νευριασμένη τον ετοιμάζει για να τον διώξει από την κοινότητα . Δεν τον αφήνει έτσι καθώς του δίνει το όχημα που είχε ετοιμάσει με τις προμήθειες. Οι υπόλοιποι δεν είναι σύμφωνοι με αυτό αλλά η Madison βγάζει τον αδίστακτο εαυτό της στην επιφάνεια για λίγο και τον διώχνει σχεδόν με βία.Η Alicia με τον Nick και την Luciana ανακοινώνουν στην Charlie την απόφαση της Madison κάτι που αναστατώνει την μικρή αντιπαθητική φίλη μας ... Η Alicia έχει αφήσει έναν ασύρματο στο αυτοκίνητο που έχει πάρει ο Mel και η Charlie επικοινωνεί μαζί του. Ο ίδιος δεν ακούγεται καλά και ο Nick με την Alicia αποφασίζουν να βγουν έξω για να τον βοηθήσουν κρυφά από την μάνα τους.


Ο Strand τους ανοίγει τις πύλες,όταν τα δύο αδέρφια βγουν έξω θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Ennis που θα περάσει από μπροστά τους με τα φορτηγά στα οποία έχει φορτώσει τους Walkers. Οι δυο τους θα κρυφτούν στην άκρη του δρόμου μεσα στο αμάξι του Mel και θα ειδοποιήσουν το στάδιο για την επίθεση που πρόκειται να δεχτούν . Θα καταφέρουν να επιστρέψουν στο στάδιο και τα φορτηγά θα ακολουθήσουν .


Τα όρνεα θα ανάψουν μια φωτιά και θα αμολησουν χιλιάδες Walkers έξω από το στάδιο η Madison αποφασίζει να βγει μόνη έξω για να βοηθήσει τα παιδιά της και ο Strand με την Luciana την ακολουθούν . Και κάπου εδώ πάμε πίσω στο τώρα με την την ομάδα του Morgan να έχει φτάσει έξω από το στάδιο. Η Althea είναι διστακτική καθώς ξέρει πως το στάδιο έχει καταστραφεί και η Naomi της λέει πως τα Όρνεα δεν είχαν πρόθεση να μπουν μέσα και ότι το ιατρείο που είχε στήσει θα είναι άθικτο . Η Althea παίρνει φόρα και ρίχνει τις πύλες του σταδίου γρήγορα το τεθωρακισμένο της θα περικυκλωθεί από καρβουνιασμενους Walkers που έχουν κατακτήσει το διαμάντι.
Το επεισόδιο τελειώνει και η αγωνία μας είναι στα ύψη . Η βασική απορία για την μοίρα της Madison αναμένεται να απαντηθεί στο επόμενο επεισόδιο και σίγουρα θα είναι έκπληξη μένει να δούμε αν θα είναι ευχάριστη ή δυσάρεστη ...Περιμένουμε τα σχόλια σας για το επεισόδιο > ΕΔΩ <
Υπομονή και μέσα στην εβδομάδα θα ανέβουν μερικές καλές θεωρίες . Το Trailer για το Mid season Finale της 4ης season μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.