Η Kim Dickens μιλάει για την αποχώρηση της από το FearTWD


Το FearTWD έκλεισε το πρώτο μισό της 4ης Season με την μεγαλύτερη απώλεια της σειράς . Η Madison Clark έπεσε ηρωικά σώζοντας τους ανθρώπους και τα παιδιά της . Ένας αρκετά επικός θάνατος που ταιριάζει στον χαρακτήρα της ωστόσο αυτό δεν κάνει το γεγονός εξίσου θλιβερό όχι μόνο για εμάς αλλά και την ίδια την Kim Dickens που 3.5 χρόνια ενσάρκωνε τον χαρακτήρα της Madison . Δείτε όσα είχε να πει η ηθοποιός για την αποχώρηση της από το Fear. 
"Είναι τόσο θλιβερό , η Madison ήταν ένας υπέροχος χαρακτήρας και πραγματικά αγαπούσα να την υποδύομαι . Νοιώθω λες και όλη μου η καριέρα υπήρξε για να με φέρει σε αυτό το σημείο , για να μου δωθεί η δυνατότητα να την φέρω στην ζωή και ήταν πραγματικά τιμή μου . Πιστεύω είναι ένας τόσο ιδιαίτερος χαρακτήρας που κατάφερε να ξεπεράσει τα στερεότυπα των γυναικείων χαρακτήρων που πρωταγωνιστούν σε μια σειρά . Είναι περίπλοκη , απόλυτη , είναι καλή , είναι κακή , είναι μητέρα , δεν είναι είκοσι ή τριάντα, είναι απλά μοναδική . Και πραγματικά ήταν τιμή μου να την υποδυθώ. " 
 
Η Dickens έσπευσε να διευκρινίσει ότι η αποχώρηση δεν ήταν δική της επιλογή αλλά των δύο νέων Showrunners της σειράς κάτι που κάνει την όλη κατάσταση ακόμα πιο θλιβερή και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία όπως με τον Frank Dillane
”Το έμαθα όταν μίλησα με τους νέους Showrunners της σειράς πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της 4ης season. Και μου εξήγησαν ότι εκεί θα μας οδηγήσει αυτή η Season. Πραγματικά το πήρα πολύ κατάκαρδα ήμουν τόσο δυσαρεστημενη και θλιμμένη. Είχα σοκαριστεί γιατί αγαπούσα αυτόν τον χαρακτήρα, αγαπούσα αυτήν την σειρά . Είμαι περήφανη που κατάφερα να ενσαρκωσω μια τόσο δυνατή γυναίκα αρχηγό που παίρνει τις αποφάσεις. Πίστευα πως υπήρχαν πολλές ιστορίες ακόμα που θα λέγαμε με την Madison . Αλλά αυτό είναι στα χέρια των Showrunners και εκείνοι είχαν αλλά σχέδια, και αυτή είναι η μοίρα που βρίσκει αρκετούς χαρακτήρες σε αυτές τις σειρές. Όλοι αυτοί οι θάνατοι θα δώσουν κινητήρια δύναμη για την συνέχεια της σειράς και ακολουθεί το μύνημα ότι κανείς δεν είναι ασφαλής. Από εκείνη την στιγμή άρχισαν τα γυρίσματα και όλοι το ξέραμε και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό , δώσαμε την καρδιά μας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να μιλήσω με τους Andrew και Ian (τους νέους Showrunners) εξέφρασα τις ανησυχίες μου για το πώς θα φύγει από την σειρά και εκείνοι έδειξαν να καταλαβαίνουν και φάνηκε ότι το πήραν σοβαρά . Τουλάχιστον ειμαι ευχαριστημένη με τον τρόπο που έφυγε. " 
Στην συνέχεια η Kim μίλησε για τις τελευταίες ημέρες στον χώρο των γυρισμάτων. 
" Πήγαινα στα γυρίσματα με σπασμένη την καρδιά μου , επειδή ήξερα τι θα γίνει στον χαρακτήρα μου αλλά και στον χαρακτήρα του Frank (Nick). Οπότε πηγαίναμε με μια πικρία . Ήταν πολύ διαφορετική από κάθε άλλη season που δούλεψα , την τελευταία μου ημέρα ενώ είχα καιρό να ετοιμαστώ για αυτό δεν ενοιωθα καθόλου έτοιμη για αυτό αλλά φυσικά έδωσα όλο μου το είναι. Ακόμα ένα πλήγμα που ενοιωσα ήταν ότι δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω με τον Lennie James (Morgan) και τον παλιό μου συνεργάτη από το Deadwood Garrett Dillahunt (John). Όλη αυτήν την θλίψη την κουβαλούσα στα γυρίσματα και κάποιες σκηνές που είχα με την Alycia Debnam-Carey (Alicia) και τον Frank Dillane ( Nick) μου έβγαινε όλο αυτό από μέσα μου . Όλοι το ήξεραν οπότε ήταν εκεί μέσα μας και έπρεπε να το κουβαλάμε στις ερμηνείες μας." 
Στο τέλος η Kim έστειλε ένα μήνυμα στους Fans που απειλούν να σταματήσουν την σειρά μετά τον θάνατο της Madison . 
"Θα πω πως αυτό είναι ένα στοιχείο της σειράς είναι πραγματικό ρίσκο να αγαπάς έναν χαρακτήρα . Πολλοί χαρακτήρες θα συναντήσουν τον θάνατο τους και δεν θα είναι δίκαιο αλλά έτσι παραμένει η ιστορία πραγματική. Πιστέψτε με καταλαβαίνω απόλυτα πόσο σπαρακτικό είναι όλο αυτό αλλά νομίζω πως είναι απλά κομμάτι της σειράς " .

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.