Η Kim Dickens είχε μεγάλα σχέδια για την Madison !


Η Kim Dickens γνωρίζει πολύ καλά πως το FearTWD δεν θα είναι το ίδιο μετα τον θάνατο της Madison. Η ίδια έχει δηλώσει σοκαρισμένη και δυσαρεστημένη με την αποχώρηση της από την σειρά (διαβάστε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ ). Ωστόσο ως τεράστια Fan του Universe αποκαλύπτει πως είχε πολλά σχέδια και προσδοκίες για τον χαρακτήρα της και όχι μόνο ... Για αρχή πάμε να δούμε τι θέλει η ίδια να δει από την σειρά όταν αυτή επιστρέψει με το 2ο μισό της 4ης season. 
"Δεν έχω δει καθόλου τα σενάρια της season μετά τον θάνατο του χαρακτήρα μου. Δεν έχω διαβάσει τίποτα , σίγουρα έχω μιλήσει με τους αγαπημένους μου συναδέλφους με τους οποίους κάνω παρέα , αλλά ελπίζω να συνεχίσουν να κουβαλούν την κληρονομιά της Madison και αυτό που τους έμαθε. Θέλω να το δω αυτό ειδικά για την Alicia και τον Strand και τους νέους χαρακτήρες που κατάφερε να αγγίξει πχ την June/Laura/Naomi. Πιστεύω αυτό είναι το πιο σημαντικό όχι μόνο για εμένα αλλά και για το κοινό . Πρέπει να δούμε πως θα επηρεαστούν γιατί δεν γίνεται να βάζεις το κοινό να επενδύσει σε αυτούς τους χαρακτήρες για το τίποτα. Σίγουρα δεν πρέπει να ζουν στην μιζέρια και την θλίψη αλλά πρέπει να δούμε πως αυτό το λυπηρό γεγονός τους αλλάζει σαν άτομα." 

Η Dickens στην συνέχεια αποκάλυψε πως είχε κάποια σχέδια και όνειρα για τον χαρακτήρα της . Σχέδια που οι περισσότεροι από εμάς θα πέθαιναν για να δουν να γίνονται πράξη καθώς περιλαμβάνουν και μερικά ακόμα Crossovers.
" Είμαι τόσο απογοητευμένη καθώς είχα δει τόσο μεγάλη προοπτική σε αυτόν τον χαρακτήρα , πέρασα τόσο καλά παίζοντας την και απλά είχα τόσα πολλά όνειρα για όλα αυτά που θα μπορούσαν να συμβούν με εκείνη. Ναι είμαι λίγο λυπημένη που έμεινα με αυτά τα όνειρα . Παίζοντας έναν τόσο άγριο χαρακτήρα πίστευα πως κάποια στιγμή θα κατεληγα η κακια της ιστορίας και ακόμα και έτσι ήμουν ενθουσιασμένη να δω πως θα κατέληγε αυτό . Θα μου άρεσε τόσο πολύ να κατέληγε σε ακόμα ένα Crossover έστω να συναντηθεί με τον Morgan , όμως αυτό που πραγματικά ήθελα ήταν μια συνάντηση με τον Rick και τον Daryl. Είμαι λυπημένη που δεν θα γίνει ποτέ αυτό αλλά γενικότερα νοιώθω μεγάλη τιμή που κατάφερα να παίξω αυτόν τον χαρακτήρα. " 
Ο θάνατος της Madison ήταν μία παράξενη κίνηση που αρκετοί δεν υποστηρίζουν , ακούγοντας και όλες τις δηλώσεις της Kim σε κάνει να σκέφτεσαι πόσο διαφορετικά και ίσως καλύτερα θα ήταν τα πράγματα...

Δημοσίευση σχολίου

 1. Η Madison με τη πάροδο των χρόνων έγινε η πρωταγωνίστρια της σειράς και μου φάνηκε πολύ απότομο που πέθανε τόσο γρήγορα και μάλιστα σε Mid Season φινάλε, ειδικά μετά το θάνατο του Nick. Εγώ πιστεύω ότι οι παραγωγοί θέλουν να τελειώσουν και τις δύο σειρές και ότι γι αυτό σκότωσαν τον Καρλ ο οποίος θα ήταν ο πρωταγονιστής μετά τον Ρικ. Αν σκοτώσουν τον Ρικ και την Μάγκυ, τότε τι θα μείνει; Ελάχιστοι είναι οι χαρακτήρες από τις παλιές season. Κάπου είχα διαβάσει ότι το Ark των Whisperers θα ήταν το τελευταίο της σειράς. Οπότε, πιστεύω ότι ο λόγος που έφεραν τον Morgan στο Fear είναι για να ενώσει τις δύο σειρές, να πάρει τους χαρακτήρες που έμειναν και να τους οδηγήσει στην μητρική σειρά κλείνοντας έτσι το Fear και θα καταλήξουν να είναι όλοι μαζί στη 9η σεζόν η οποία θα ήταν ο επίλογος της σειράς. Επίσης, δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει η Madison. Αν είναι ένα πράγμα που με έχουν διδάξει αυτές οι δύο σειρές είναι ότι κανένας δεν είναι νεκρός εκτός αν δούμε πτώμα (εκτός από περίπτωση δαγκώματος όπως με τον Τζιμ στην πρώτη σεζόν). Πιστεύω ότι η Madison θα γυρίσει και μπορεί να είναι μαζί με τους Whisperers.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς η ίδια η ηθοποιός που έπαιζε τη Madison επιβεβαίωσε ότι "πέθανε". Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή, ότι δεν έχουμε άλλη περίπτωση "θανάτου" που να μην έχουμε δει το πώς πέθανε...αλλά τελικά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Ο "Κάρλ" ζήτησε ο ίδιος να φύγει από τη σειρά. Έφτασε πια τα 18 και έπρεπε να πάει στο κολέγιο για σπουδές... Για τους υπόλοιπους... θα δείξει!

   Διαγραφή
  2. Και να το είπε αυτό η ίδια η ηθοποιός, δεν σημαίνει ότι θα συνέχιζε στο Fear. Όπως ανέφερα, υπάρχει περίπτωση να την ξαναδούμε στο TWD. Μπορεί να ξανακάνουν το ίδιο κόλπο που έκαναν με τον Glenn στην 6η σεζόν, του οποίου το όνομα αφαιρέθηκε από τα credits κάνοντας τους όλους να νομίζουν ότι όντως πέθανε.

   Όσο, για τον Καρλ,αυτό δεν ισχύει. Ο Chandler Riggs αγόρασε διαμέρισμα κοντά στο μέρος όπου έκαναν τα γυρίσματα και επίσης η σχολή του ήταν κοντά. Είχε δηλώσει ότι ήθελε να τα κάνει και τα δύο, δεν είχε θέμα. Οι παραγωγοί της σειράς τον έδιωξαν 2 βδομάδες πριν τα γενέθλια του για να μην του δώσουν τον μισθό που αντιστοιχεί σε ενήλικα. Είχε γίνει άσχημη φασαρία μεταξύ του πατέρα του και των παραγωγών και ο ίδιος ο Chandler είχε στενοχωρηθεί γιατί το αρχικό του συμβόλαιο έλεγε για 12 σεζόν και τον έκοψαν στην 8η. Όπως είπα πριν, κρίνοντας από το γεγονός ότι μάλλον θα σκοτώσουν και τον Ρικ και τη Μάγκυ σε αυτή τη σεζόν, λογικά η σειρά έτσι και αλλιώς δεν θα αντέξει μέχρι την 12η... Δυστηχώς τους βλέπω να την τελειώνουν.

   Διαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.