Είναι η Madison νεκρή ;


Το Fear The Walking Dead έχει καταφέρει φέτος να μας κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα . Ο απίστευτος τρόπος, με το παιχνίδι στον χρόνο, που λέγεται η ιστορία της 4ης season καταφέρνει να κρατήσει την αγωνία και το σασπένς στα ύψη . Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί με το μεγαλύτερο να είναι η μοίρα της Madison στο παρόν , καθώς είναι ο μόνος από τους βασικούς χαρακτήρες που δεν έχουμε δει στο Timeline του τώρα. Εμείς μαζέψαμε όλα τα στοιχεία που ίσως αποκαλύπτουν την μοίρα της και επειδή οι πιθανότητες είναι 50-50 θα σας πούμε όλα όσα ξέρουμε και περιμένουμε τα συμπεράσματα σας . Πάμε να ξεκινήσουμε. 

Οι δηλώσεις του Colman Domingo . 


Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Strand σε πρόσφατη δήλωση του για το το Mid season Finale δήλωσε πως έκλαψε όταν είδε το επεισόδιο . Αν σκεφτούμε τις πολύ φιλικές σχέσεις που έχει με την Kim Dickens (Madison) θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως ο τηλεοπτικός της θάνατος τον συγκίνησε . Ωστόσο σε παλαιότερη του δήλωση όταν τον είχαν ρωτήσει αν υπάρχει λίγη ελπίδα για την Madison ειχε απαντήσει πως υπάρχει αρκετή ελπίδα για την Madison . 
Συμπέρασμα. Ενώ οι πιθανότητες για την αποχώρηση της Madison είναι αρκετές δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε αυτό το επεισόδιο υποτίθεται πως θα ενωθούν τα δύο χρονικά σημεία που αυτομάτως καταλαβαίνουμε πως δεν θα ξαναδούμε τον Nick στην σειρά. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει συγκίνηση στον ηθοποιό ειδικά αν αυτό συνδυαστεί με την Madison να μαθαίνει τα μαντάτα για τον χαμό του γιου της.Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ .
Ο special guest στο Talking Dead . 


Το Talking Dead ειναι μια εκπομπή που παίζεται αμέσως μετά τις σειρές μας . Στην ουσία συζητούν το επεισόδιο που είδαμε και κάθε εβδομάδα υπάρχουν καλεσμένοι ηθοποιοί που πρόκειται να παίξουν μεγάλο ρόλο στο επεισόδιο που έχει προβληθεί νωρίτερα. Όταν υπάρχει η ανακοίνωση για κάποιον special guest χωρίς να ανακοινώνουν ποιος θα είναι τότε αυτόματα χτυπάει το καμπανάκι του θανάτου. Οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας λοιπόν είναι οι Colman Domingo (Strand), Alicia Debnam-Carey (Alicia) και ένας Special guest. Σίγουρα αν η Madison πεθάνει τότε ο Special guest θα είναι η Kim Dickens και όλα δείχνουν πως θα είναι εκείνη .... Εκτός και αν πάμε λίγο πίσω . Στην εκπομπή του Talking Dead που ακολούθησε αμέσως μετά τον θάνατο του Nick όλοι περίμεναν να δουν τον Frank Dillane ως καλεσμένο ωστόσο οι υποχρεώσεις του ηθοποιού δεν του επέτρεψαν να παρεβρεθεί με τον παρουσιαστή της εκπομπής να δηλώνει πως θα δούμε τον Frank σε μελλοντική εκπομπή καθώς αυτή δεν είναι η τελευταία φορά που θα βλέπαμε τον Nick στις οθόνες μας, τώρα όμως αυτό αλλάζει με τις δύο χρονικές περιόδους να γίνονται μια το Mid season Finale θα είναι το τελευταίο επεισόδιο που βλέπουμε τον Nick . Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη χρονική στιγμή για να είναι εκείνος ο Special guest θα μπορούσαν να αποχαιρετήσουν τον ηθοποιό οριστικά και στο μεταξύ δημιουργούν και τεράστιο ντόρο για τον υποτιθέμενο θάνατο της Madison.
Δεν είναι πολύ εμφανές ; 


Μεγάλο ποσοστό του κοινού περιμένει να δει την Madison νεκρή καθώς τα επεισόδια έχουν γυριστεί με τέτοιον τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια στους τηλεθεατές να είναι λίγο πιο αισιόδοξοι για την μοίρα της. Έτσι αν η Madison είναι όντως νεκρή αυτό δεν θα αποτελέσει έκπληξη σχεδόν σε κανέναν και τότε πραγματικά χάνεται το νόημα για τον υποτιθέμενο μεγαλύτερο θάνατο της σειράς .
Θα χαλάσει η ισορροπία της σειράς . 
Αυτό δεν αποτελεί ακριβώς στοιχειό αλλά ειναι αυτό που λέει η λογική . Αν Madison αποχωρήσει από την σειρά λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του Nick τότε κινδυνεύει το Fear να χάσει την ταυτότητα του. Οι μόνοι χαρακτήρες που θα μείνουν από την 1η Season της σειράς θα είναι η Alicia και ο Strand , και ενώ πρόκειται για δύο απίστευτους χαρακτήρες δεν είμαστε σίγουροι για το αν μπορούν να κουβαλήσουν την σειρά.
Ειδικά αν αποχώρηση του Andrew Lincoln πραγματοποιηθεί τότε το μέλλον του Franchise θα παίζεται κορώνα γράμματα με την αποχώρηση των δύο πρωταγωνιστών.


Χαμένες ευκαιρίες ! 


Αν η Madison είναι νεκρή τότε θα μας στερήσουν ίσως μια από τις πιο δυνατές στιγμές της σειράς. Μιλάω φυσικά για την αντίδραση της όταν μάθει για τον θάνατο του Nick. Ακόμα μια ευκαιρία που θα χαθεί αν η Madison είναι νεκρή ειναι το Reunion με την κόρη της και τον Strand αλλά και η συνάντηση της με τον Morgan. Ο Morgan μπήκε στην σειρά και με τον μόνο χαρακτήρα που έχει αναπτύξει φιλική σχέση είναι ο John . Μετά τον θάνατο του Nick ο Morgan δεν ήρθε κοντά με κανέναν από τους original χαρακτήρες της σειράς αλλά μόνο με τους νέους. Μια φιλική σχέση με την Madison θα ήταν σίγουρα πολύ ενδιαφέρον και ελπίζουμε πως δεν έχει χαθεί αυτή η ευκαιρία.Φανταστείτε απλά τον Morgan να μιλάει στην Madison για τον καλό του φίλο Rick πόσο υπέροχο θα ταν ;
Τα λόγια της Madison . 


"No one's gone till they are gone" είναι μια φράση που έχει πει αρκετές φορές φέτος και προσωπικά νοιώθω σαν να μας λέει πως αν δεν δεις κάποιον νεκρό τότε δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να έχουμε γενικότερα σαν κανόνα στις σειρές μας .
Οι φωτογραφίες για το MSF. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε δει τις φωτογραφίες για το επόμενο επεισόδιο (μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ ) υπάρχει μια φωτογραφία που μας δείχνει την Madison με τον Strand την Alicia και την Luciana η φωτογραφία δίνει αρκετές ελπίδες για την μοίρα της Madison ωστόσο εμείς το ψάξαμε λίγο παραπάνω και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ακόμα ένα Flashback . Ο λόγος που ήρθαμε σε αυτό το συμπέρασμα είναι η παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε η Kim Dickens στο Instagram της .


Όπως θα δείτε στην φωτογραφία οι ηθοποιοί φορούν τα ίδια ρούχα με την Promo φωτογραφια που κυκλοφόρησε ωστόσο βλέπουμε πως είναι και ο Nick στα γυρίσματα . Βέβαια πάντα υπάρχει και η πιθανότητα απλά να βρέθηκε στα γυρίσματα για να δει τους συνεργάτες του και όχι για να γυρίσει κάποια σκηνή.

Παρακάτω ίσως ακολουθεί Spoiler οπότε διαβάζεται με δικό σας ρίσκο .
Πληροφορίες από τα γυρίσματα της σειράς. 


Φέτος η αλήθεια είναι πως υπάρχει αρκετή μυστικοπάθεια στα γυρίσματα και αυτό σημαίνει πως κάτι θέλουν να κρύψουν. Ωστόσο εμείς γνωρίζουμε τα παρακάτω :
Έχουμε ακούσει ότι οι τελευταίες ημέρες των γυρισμάτων στο στάδιο ήταν για το επεισόδιο 9 στις 2 Μαρτίου και εκεί μερικές νυχτερινές λήψεις είχαν οι Colman Domingo και η Kim Dickens . Αν όντως τα γυρίσματα ήταν για το 9ο επεισόδιο τότε καταλαβαίνουμε πως η Madison είναι ζωντανή και μετά το MSF πάντα όμως υπάρχει η πιθανότητα να γύριζαν κάποιες επαναληπτικές σκηνές για κάποιο προηγούμενο επεισόδιο . Το δεύτερο και πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι στις 25 Μαρτίου στο Nashville πραγματοποιήθηκε το Wonder con μια εκδήλωση στην οποία παρεβρέθηκε το Cast της σειράς μας, όλοι εκτός από την Kim . Η δικαιολογία ήταν ότι δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί επειδή είχε κάποια σημαντικά γυρίσματα να ολοκληρώσει . Αυτό θα μπορούσε να ήταν ψέμμα ωστόσο έκαναν μαζί της Live σύνδεση από τον χώρο των γυρισμάτων και η Maggie Grace που υποδύεται την Althea μιλώντας για τα γυρίσματα της σειράς αναφέρθηκε σε μια σκηνή που είχε γυρίσει πολύ πρόσφατα με την Kim . Αν όντως λοιπόν η Kim στις 25 Μαρτίου ήταν σε γύρισμα αυτό σημαίνει πως η ιστορία είχε φτάσει στο 12-13 επεισόδιο , επίσης αν η Maggie Grace (Althea) γύρισε σκηνη μαζί της αυτό από μόνο του μας λέει πως η Madison είναι τελικά ζωντανή . 

Περιμένουμε τα σχόλια σας . Τι πιστεύετε είναι η Madison ζωντανή ή αυτήν την φορά δεν κατάφερε να γλιτώσει ;

 

Δημοσίευση σχολίου

 1. Έχω δεί το 8ο επεισόδιο... Πίστευα μετά από αυτά που είδα, ότι η Madison δεν ζει πια... Έπεσε και κλάμα όσο έβλεπα το επεισόδιο... Όμως αυτά που διάβασα παραπάνω με έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις... Στο κάτω κάτω, δεν την βλέπουμε να πεθαίνει... Ίσως να την γλίτωσε και αυτή, όπως της είχε γλιτώσει κάποτε ο Glenn στο Walking Dead, όταν όλοι πιστεύαμε ότι είχε πεθάνει, και αυτός είχε μπεί κάτω από τον κάδο... Μακάρι να ζει! Η σειρά δεν θα είναι ίδια χωρίς αυτή! Είναι πιο απαραίτητη στη σειρά, απ'ότι και ο Rick στο Walking Dead...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν είναι νεκρή. Προφανώς η παραγωγή έκανε πολύ καλή δουλειά και προστάτεψε το μυστικό για τον μεγάλο θάνατο.

   Διαγραφή
  2. Έχει υπάρξει άλλος θάνατος στις δύο σειρές, κάποιου από τα "πρώτα ονόματα", που να μην έχουμε δεί πως έχει γίνει; Στην Μάντισον, βλέπουμε απλά τα ζόμπι γύρω της, και τις φλόγες... Δεν μας δείχουν ούτε να καίγεται ούτε να δαγκώνεται...Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό;

   Διαγραφή
  3. Δυστυχώς και οι ηθοποιοί και οι παραγωγοί έχουν επιβεβαιώσει τον θάνατο . Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι πτώμα δεν είδαμε για να μην δημιουργηθεί πανικός . Αν βλέπαμε να την τρώνε και να καίγεται ζωντανή νομίζω θα ήταν πολύ στενάχωρο και θα το χαρακτήριζα και ως ασέβεια . Ήθελαν στην τελευταία της σκηνη να την έχουμε όρθια να αντιμετωπίζει τον θάνατο για να τονίσουν τον ηρωισμό της . Επιστροφή δεν φαίνεται να είναι πιθανή σίγουρα όχι στην 4η season. Τώρα αν την επόμενη season δυσκολέψουν τα πράγματα και αναγκαστούν να ακούσουν τους Fans ίσως βρουν τον τρόπο να την φέρουν πίσω (μιας που ποτέ δεν είδαμε και πτώμα ).

   Διαγραφή
  4. Πραγματικά, είμαι πολύ περίεργος να δώ πως θα μπορεί να σταθεί η σειρά, χωρίς τη Μάντισον... Ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει και Νικ! Στραντ και Αλίσια, μου φαίνονται πολύ "λίγοι", ο Μόργκαν δεν είχε ποτέ πρώτο λόγο ούτε στην μητρική σειρά, και οι καινούριοι χαρακτήρες, δεν έχουν δείξει ακόμα κάτι ανάλογο...

   Διαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.