Οι Showrunners του FearTWD υπερασπίζονται τον θάνατο της Madison !


Την 4η season του FearTWD έχουν αναλάβει καινούργιοι Showrunners . Όπως πολύ σωστά μπορεί να έχετε παρατηρήσει το Fear δεν θυμίζει σε τίποτα τις πρώτες 3 season . Ο τρόπος στην σκηνοθεσία των επεισοδίων είναι πολύ διαφορετικός -μέχρι και οι τίτλοι αρχής έχουν αλλάξει- , πλέον βλέπουμε την ιστορία του Fear από τα μάτια άλλων ανθρώπων, με το αρχικό Cast της σειράς να είναι σχεδόν είδος προς εξαφάνιση. Σε γενικές γραμμές κάποιες από τις αλλαγές είναι θετικές και κάποιες άλλες όχι ωστόσο αυτό θα το αναπτύξουμε σε άλλο θέμα . Η μεγαλύτερη αλλαγή και ανατροπή που μας περίμενε φέτος είναι ο θάνατος της Madison. Ο θάνατος του Nick ήταν εξίσου σοκαριστικος ωστόσο δεν ήταν απόφαση των Showrunners αλλά του ίδιου του ηθοποιού να αποχωρήσει από την σειρά. Με την Madison όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά καθώς η Kim Dickens έχει δηλώσει την δυσαρέσκεια της και πως είχε τρομερά σχέδια για τον χαρακτήρα της ! 


Έτσι όλο το βάρος και το φτεξιμο αν θέλετε πέφτει στους νέους Showrunners , οι οποίοι δεν αρνούνται ότι η επιλογή ήταν δική τους αντιθέτως παραδέχονται πως ήταν το σχέδιο τους από την στιγμή που ανέλαβαν την σειρά ! Διαβαστε συγκεκριμένα τι είχαν να πουν :
"Καταλαβαίνουμε πως είναι πολύ δύσκολο να χάνεις έναν χαρακτήρα που έχεις γνωρίσει και αγαπήσει για 3.5 χρόνια . Ωστόσο η θυσία της Madison και αυτό που έκανε είναι κομμάτι της σειράς. Κάθε χαρακτήρας από όσους έμειναν και άκουσαν την ιστορία της θα την κουβαλούν μαζί τους και θα το σκέφτονται. Η Madison είναι η απόλυτη ενσάρκωση της αυτοθυσίας . Είναι τόσο ανιδιοτελής . Βλέπουμε ότι δεν παλεύει μόνο για την οικογένεια της αλλά φροντίζει να μαζέψει και άλλους ανθρώπους και να τους κάνει να λειτουργήσουν σαν κοινότητα και αυτό την κάνει τόσο ηρωική ! Είχαμε τους Alicia, Strand και Luciana να ακολουθούν ένα τόσο σκοτεινό μονοπάτι στο πρώτο μισό και δεν ξέραμε γιατί αλλά ήταν εξαιτίας του ατόμου που έχασαν και της ελπίδας που εκπροσωπούσε . Το Mid season Finale τους κάνει να καταλάβουν το πόσο πολύ έχουν απομακρυνθεί από αυτό το ελπιδοφόρο κομμάτι και το τι ήθελε πραγματικά για εκείνους η Madison. Τα τελευταία λόγια της Madison το λένε ξεκάθαρα ( απλά μείνετε αυτοί που είστε τώρα αλλά το ξέρετε ήδη , κάνεις δεν έχει χαθεί μέχρι να χαθεί ). Η Madison δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον θάνατο με την λέξη gone αλλά στο μονοπάτι της ελπίδας. Ζουν σε έναν κόσμο που οι άνθρωποι δοκιμάζονται συνεχώς και τώρα θα πρέπει να ξανά ανακαλύψουν την χαμένη ελπίδα και να μάθουν να ζουν κουβαλώντας αυτά που τους έμαθε η Madison , κουβαλώντας την κληρονομιά της . " 
Στην συνέχεια οι Showrunners διευκρίνισαν πως η απόφαση να σκοτώσουν την Madison ήταν αποκλειστικά δική τους καθώς και το αρχικό τους σχέδιο λέγοντας :
" Σκοπεύαμε να πάρουμε αυτούς τους χαρακτήρες από ένα απελπιστικο σημείο και να τους οδηγήσουμε σε ένα ελπιδοφόρο κλίμα . Και αυτό θέλαμε να το κάνουμε αφαιρώντας την κόλα που τους ένωνε . Θέλαμε να πάρουμε το άτομο που βοήθησε αυτούς τους χαρακτήρες να ζήσουν μια καλύτερη ζωή στο στάδιο και να δούμε πως θα αντιδράσουν σε αυτήν την απώλεια και αν μπορούν να ανταπεξέλθουν αυτήν την απώλεια. Αυτή ήταν η ιδέα μας για αυτήν την season από την αρχή . "  

Αυτά είχαν να πουν οι Showrunners της σειράς μας τα οποία σε ενα βαθμό βγάζουν νόημα ωστόσο όπως επανέλαβαν πολλές φορές η Madison ήταν η ενσάρκωση της ελπίδας τότε
ο θάνατος του Nick τι σκοπό εξυπηρετεί στην σειρά ; Δεν μπορούσαν να δώσουν αυτό το story σε εκείνον από την στιγμή που ήθελε να φύγει ο ηθοποιός από την σειρά και να κρατούσαν την Madison εξάλλου δεν θα ταν κάτι που δεν είχε ξανακάνει o Nick που στο φινάλε της 3ης season είχε κυριολεκτικά θυσιαστεί για να σώσει την οικογένεια του στην έκρηξη του φράγματος. Ίσως απλά οι νέοι Showrunners να είναι πολύ εγωιστές για να παραδεχτούν πως ήθελαν να κάνουν δικά τους πράγματα στην σειρά με δικούς τους χαρακτήρες και με μια μικρή εκμετάλλευση στο όνομα του Morgan και για αυτό προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τις λέξεις αυτοθυσία και ηρωισμός. Εμείς ελπίζουμε η συνέχεια του Fear να είναι καθηλωτικη και να καταφέρει να καλύψει το κενό του Nick και της Madison ! 
Το κοινό έχει δηλώσει την δυσαρέσκεια του για τον θάνατο της πρωταγωνίστριας της σειράς και μάλιστα κάποιοι ξεκίνησαν και μια αίτηση για να επιστρέψει η Kim Dickens στον ρόλο της Madison! Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε να σωθεί η Madison "υπογράφοντας" την αίτηση ΕΔΩ .

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.