Νέα σειρά κρασιών TWD με γυναικείο άρωμα !


Η αγαπημένη μας σειρά το The Walking Dead έχει δημιουργήσει μπουκάλια κρασίου βασισμένα στις 3 πρωταγωνίστριες της σειράς οι οποίες είναι η Carol η Maggie και  η Michonne. Επισης η AMC άρχισε να συνεργάζεται με το Lot18 για την Συλλογή Κρασιών για το The Walking Dead πριν λίγο καιρό με τα κρασιά για τον Negan, Daryl και Rick (Δείτε ΕΔΩ λεπτομέρειες)


Αυτά τα συλλεκτικά μπουκάλια μπορείτε να τα παραγγείλετε αποκλειστικά στο επίσημο site της lot18 ΕΔΩ . Η lot συνεργάστηκε με τον θρυλικό καλλιτέχνη  τον Brian Rood ο οποίος έχει εργαστεί πάνω στο Star Wars αλλα και σε ταινίες της Marvel. Τα συγκεκριμένα κρασία δημιουργήθηκαν προσεκτικά απο την ομαδα της Lot οι οποίοι θελουν με αυτα τα κρασία να μας αναδείξουν τα ισχυρα χαρακτηριστηκά της κάθε μίας.

Carol 

                           
H  Carol είναι μητέρα είναι και στρατιώτης. Ειναι απαλή σαν τριαντάφυλλο όμως όταν κινδυνεύει η οικογένεια της είναι ασυγκράτητη και τους προστάτευει. Το συγκεκριμένο κρασί είναι φτιαγμένο με φράουλα και καρπούζι. Όταν λοιπόν  έχετε την αίσθηση της περιπέτειας αυτό είναι το κρασί που πρέπει να πάρετε .


Michonne

Η Michonne  ειναι μια δυναμική γυναίκα όπως τo katana που ειναι το όπλο της επιλογής της, και το οποίο όπλο την χαρακτηρίζει αρκετά. Αυτο το κρασι εχει γευσεις  δαμασκηνο και κεράσι, οσο καταβαινει στον ουρανίσκο έχουμε μια αίσθηση ζέστης και γοητείας. Εμπιστευτείτε αυτό το κράσι οπού πάντα θα σας βγάζει μια αίσθηση ευχαρίστησης και θα σας είναι πάντα πιστό για την ιδιαίτερη του γεύση.

Maggie

Η Maggie είναι κόρη ενός αγρότη εκτιμά πολύ την φροντίδα και την αφοσίωση σε έναν άνθρωπο, για παραδειγμα την αφοσίωση που δίνει κάποιος στην καλιέργια ενός σταφυλίου και την αγάπη να την δίνει αντίστοιχα σε ένα άνθρωπο. Το κρασί έχει ένα εκφραστικό κόκκινο χρώμα με γεύση βατόμουρo.Είναι ευχάριστο αξιόπιστο και εύκολο στην αγάπη οπως και η Maggie. Εαν θέλετε να βρείτε την αληθινή σας αγάπη αυτό το κρασί είναι για έσας.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.