Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι γυναίκες της σειράς στην 9η Season

Η αγαπημένη μας σειρά θα δώσει ευκαιρία στης γυναίκες της σειράς να λάμψουν στο παρασκήνιο στην σεαζον 9. Η νεα επικεφαλής της σειράς μας η Angela Kang η οποία συμμετείχε στο Kick ass woman  panel του AMC.

Σαν νέα επικεφάλης υπόσχεται στους θαυμαστές που έχουν ιδιαίτερη αγάπη στην Michonne, Maggie και Carol πως θα δουν κατι το συναρπαστικό και διαφορετικό απο αυτους τους 3 χαρακτήρες, θα δούμε μια υπέροχη συνεργασία και δουλεία απο τις κοπέλες μας.

Φυσίκα όπως βλέπουμε στο τέλος της 8 σεαζον η Maggie  δημιουργεί μια συμμαχία μαζί με τον Νταρυλ ενάντια στα λόγια του Ρικ αυτή η συμμαχία μπορεί να τους απομακρύνει απο τον Ρικ, επίσης φαίνεται πως θα έχουμε την αποχώρηση του Andrew Lincoln στην 9 σεαζον και αυτό δίνει την ευκαιρία να δούμε την Maggie σε ηγετικό ρόλο. Και έτσι η Angela Kang  θα αναδείξει αυτόν  χαρακτήρα πιο πολύ.

Επίσης έχουμε την Anne που θα την δουμε οπως δεν την εχουμε ξαναδει  μια διαφορετική όψη του χαρακτήρα της, επισης η  Pollyanna που την γνωρίσαμε ως Jadis δημιουργει ένα μυστήριο  στον χαρακτήρα της. Στην 9 σεαζον θα δούμε πολύ διασκεδάστικα και ενδιαφέρον πραγμάτα υπόσχεται η Angela η οποία δηλώνει πως έχει δώσει πολύ έμφαση στις σχέσεις μεταξυ χαρακτήρων, λεει πως έχει μεγάλο άγχος αλλά και ευγνωμοσύνη που θα δουλέψει σε μία σειρά με εκατομμύρια τηλεθεατές που έχει αλλάξει τη σκέψη του κόσμου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.