Οι νέοι χαρακτήρες της 9ης σεζόνΕπιτέλους έφτασε, το trailer της 9ής σεζόν είναι εδώ και μας έδειξε τους νέους χαρακτήρες που θα δούμε..Κάποιους τους ξέρουμε μέσα από το κόμικ και θα δώσουμε κάποιες πληροφορίες για αυτούς με κάθε επιφύλαξη γιατί όπως ξέρουμε η σειρά παίρνει σιγά σιγά άλλη πορεία από αυτή του κόμικ..

Οπότε ας ξεκινήσουμε...

1-Μagna


Σερβιτόρα σε εστιατόριο και από το κόμικ ξέρουμε ότι είναι εκλεγμένη αρχηγός μίας μικρής ομάδας στην Ουάσινγκτον και έχει σαν μέλη της ομάδας της τους Yumiko, Kelly,Connie και Luke..Η Magna και η Yumiko είναι ερωμένες..

2-YumikoΜέλος της πολιτοφυλακής ενάντια στους Whisperers και ερωμένη της Magna αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία..

3-Connie και KellyΕίναι αδελφές και μέλη της ομάδας της Magna,στο κόμικ η Kelly είναι άνδρας και ζευγάρι με την Connie ενώ για όσους ξέρουν την νοηματική ενώ είπε στον Father Gabriel ότι είναι δημοσιογράφος, οι  κινήσεις των χεριών είπαν αδελφή μου..

4-Luke


O Luke μας παρουσιάστηκε σαν μουσικός και επιζών ο οποίος εκτιμά την ελπίδα που του προσφέρεται.Στο κόμικ προκαλεί προβλήματα στην κοινότητα της Alexandria όταν ενσωματώνεται και υποστηρίζει την Magna ..

5-JustinO Justin ήταν μέλος των Saviors και δεν δείχνει σημάδια να συνεργαστεί με τις άλλες κοινότητες..Ενώ στο δεύτερο πλάνο του τιμωρείτε από τον μικρό Henry..

6-Jed


Απειλεί την Carol με ένα όπλο έχοντας δίπλα του μερικούς Saviors και δείχνει να μην μπορεί να συνεργαστεί με τους υπόλοιπους από τις κοινότητες, ενώ στην συνέχεια έχει ένα μαχαίρι στο λαιμό της Carol..

7-Earl και Tammy Rose


Ανδρόγυνο οι οποίοι στο κόμικ έχουν πάρει κάτω από την επίβλεψη τους τον Carl και είναι κάτοικοι του Hiltop,δεν ήταν τόσο σίγουροι ότι η Maggie ήταν σωστή για αρχηγός..


ΒΟNUS


Whisperers..


Τους είδαμε, υπάρχουν και θα είναι η επόμενη μεγάλη απειλή.. Οι "Ψιθυρηστές", οι άνθρωποι με τα καλυμένα πρόσωπα που που απλά ψιθυρίζουν έρχονται να βάλουν μεγάλους μπελάδες στην ομάδα μας...!!
Το Trailer της 9ης Season με Ελληνικούς υπότιτλους μπορείτε να δείτε πατώντας > ΕΔΩ <
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.